Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hamile olan arkadaşlarım gözünüz aydın olsun Rabbim evlatlarınızı sizlere bagışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin amin inşallah.sizleri sevindiren müjdeleyen Rabbim ol emrini bizlere de nasip etsin amin.kızlar lütfen dikkatli olun zaten zar zor sahip oldunuz yemekmiş misafirmiş temizlikmiş kafaya takmayın 9 ay kendinize izin verin ve tadını çıkarın bu mutluluğun veeee bizlere de dua edin canlarım heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyor ve yeni anneleri çooooookkkkk öpüyorum

AYNI dilekelerle canım bende seni çok öpüyorum

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok üzüldük çok ağladık rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına. Dualarım sizinle

kızlar sonuçlardan sonra halil bey aradı mı sizleri ne dedi
Görüştük tabi aradık konuştuk tebriklestik biz sonucu haber verdik hayırlı olsun aldık haberlerinizi dediler hemşireler önceden bilgi vermislerdi ilaçlar aynen devam ediliyor kese ve kalp atımı gördüğümüz zamanda ultrason görüntüleri gondercem sonra ilaç bilgisi verecekler

Merhaba arkadaşlar transfer gününü saymazsak bu gün 3. Günüm ve bende yine hiç belirti yok birinci denememde öyle olmuştu. Yine hiçbirşey hissetmiyorum yine mi sonuç negatif olucak bilemiyorum içim sıkılmaya başladı yine ALLAHIM yardım et.

kalbini ferah tut daha çok yeni dua et bekle hayırlısı olsun inşallah

Bende fazla belirti yaşamadım canım sabr et 5.gün den sonra batma tarzı kasık ağrısı oldu bende okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…