heyttttt masalahh canın arkadaşım bebekelrin hayırlı olsunKızlar sonucum 957.80 Çoook mutluyum içimden hem gülmek hem ağlamak geliyor
Hayırlı olsun Can'ım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun inşallahKızlar sonucum 957.80 Çoook mutluyum içimden hem gülmek hem ağlamak geliyor
maşallah subhannallah canım çok sevindim Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin amin inşallah gözün aydın olsun canımKızlar sonucum 957.80 Çoook mutluyum içimden hem gülmek hem ağlamak geliyor
AYNI dilekelerle canım bende seni çok öpüyorumHamile olan arkadaşlarım gözünüz aydın olsun Rabbim evlatlarınızı sizlere bagışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin amin inşallah.sizleri sevindiren müjdeleyen Rabbim ol emrini bizlere de nasip etsin amin.kızlar lütfen dikkatli olun zaten zar zor sahip oldunuz yemekmiş misafirmiş temizlikmiş kafaya takmayın 9 ay kendinize izin verin ve tadını çıkarın bu mutluluğun veeee bizlere de dua edin canlarım heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyor ve yeni anneleri çooooookkkkk öpüyorum
Canım çok sevindim umarım sonuna kadar güzel olurKızlar sonucum 957.80 Çoook mutluyum içimden hem gülmek hem ağlamak geliyor
Çok ama çok sevindim darısı diğer arkadaşlara12.gün test sonucum 362.7 çok şükür darısı hepinizin başına canlarım
Gozun aydin canim bebislerini saglikla kucagina alirsin insallah.Kızlar sonucum 957.80 Çoook mutluyum içimden hem gülmek hem ağlamak geliyor
Sen ne zaman rahim kalinligina baktircaksin canimkızlar sonuçlardan sonra halil bey aradı mı sizleri ne dedi
17 si pazar günü gidecegim halil beyin yanınaSen ne zaman rahim kalinligina baktircaksin canim
Görüştük tabi aradık konuştuk tebriklestik biz sonucu haber verdik hayırlı olsun aldık haberlerinizi dediler hemşireler önceden bilgi vermislerdi ilaçlar aynen devam ediliyor kese ve kalp atımı gördüğümüz zamanda ultrason görüntüleri gondercem sonra ilaç bilgisi vereceklerkızlar sonuçlardan sonra halil bey aradı mı sizleri ne dedi
kalbini ferah tut daha çok yeni dua et bekle hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar transfer gününü saymazsak bu gün 3. Günüm ve bende yine hiç belirti yok birinci denememde öyle olmuştu. Yine hiçbirşey hissetmiyorumyine mi sonuç negatif olucak bilemiyorum içim sıkılmaya başladı yine ALLAHIM yardım et.
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım hepimize yardım etsin. Yine de elimde olmayan düşüncelere kapılıyorum. Bol bol dua ediyorum. Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.kalbini ferah tut daha çok yeni dua et bekle hayırlısı olsun inşallah
Bende fazla belirti yaşamadım canım sabr et 5.gün den sonra batma tarzı kasık ağrısı oldu bende okadarMerhaba arkadaşlar transfer gününü saymazsak bu gün 3. Günüm ve bende yine hiç belirti yok birinci denememde öyle olmuştu. Yine hiçbirşey hissetmiyorumyine mi sonuç negatif olucak bilemiyorum içim sıkılmaya başladı yine ALLAHIM yardım et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?