teşekkür ederim Can'ım inşallah bendede olur en azından bir belirti olsun. Geçen sefer hiçbirşey olmamıştı inşallah bu sefer olur.Bende fazla belirti yaşamadım canım sabr et 5.gün den sonra batma tarzı kasık ağrısı oldu bende okadar
Ay benim hiç belirti yoktu. Ama 1-2 saattir fena karnım ağrıyor.Doktora gidip gitmemekte çok kararsız kaldım.Kanamam falan yok şükür belkide yediğim bişey dokundu bilemiyorum ama çok tedirginimKızlar sürekli açım yemek istiyorum farklı şeyler canım çekiyor ağız tadım bozuldu bulantı oluyor ama hafif siz nasılsınız neler yapıyorsunuz uyuyor uyanır yiyorum kimse böyle olan varmı
Korkma karın ağrısı normaldir kanama yoksa tedirgin olmana gerek yokAy benim hiç belirti yoktu. Ama 1-2 saattir fena karnım ağrıyor.Doktora gidip gitmemekte çok kararsız kaldım.Kanamam falan yok şükür belkide yediğim bişey dokundu bilemiyorum ama çok tedirginim
Senin belirtiler erken başlamış bende hiçbir şey yokKızlar sürekli açım yemek istiyorum farklı şeyler canım çekiyor ağız tadım bozuldu bulantı oluyor ama hafif siz nasılsınız neler yapıyorsunuz uyuyor uyanır yiyorum kimse böyle olan varmı
kafan rahat olsun e2 adet olduktan 1 gün sonra yani adetin 2.gunu bakılır erken menopoz da böyle tedavi normaldir cenera veya desolett verir doktor adet söktürücü tarlusal gerekirse onu verir sen herseye kafanı yorma halil beye güven asla yanlış tedavi yapmaz sana hayırlı tedaviler dilerimMerhaba dün halil ibrahim tekin ile görüşmeye gittik.
Ben yaklaşık 10 aydır adet olmuyorum.
Adet olmadığım için hemen baslayabiliriz donor bulunur bulunmaz dedi..
Doğum kontrol verip adet olmanı bekleyebiliriz ama bi faydası yok aynı olacak dedi.
Bi problem olur mu aceba. E2 falan da istemediler benden sadece ilaç yazdılar donor içinde arayacaklar dedi.
Kafam karisti
İşte adet olmadan tedaviye başlayacak.kafan rahat olsun e2 adet olduktan 1 gün sonra yani adetin 2.gunu bakılır erken menopoz da böyle tedavi normaldir cenera veya desolett verir doktor adet söktürücü tarlusal gerekirse onu verir sen herseye kafanı yorma halil beye güven asla yanlış tedavi yapmaz sana hayırlı tedaviler dilerim
Bu arada gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Darısı bizlere insallah.Teşekkür ederimkafan rahat olsun e2 adet olduktan 1 gün sonra yani adetin 2.gunu bakılır erken menopoz da böyle tedavi normaldir cenera veya desolett verir doktor adet söktürücü tarlusal gerekirse onu verir sen herseye kafanı yorma halil beye güven asla yanlış tedavi yapmaz sana hayırlı tedaviler dilerim
İşte adet olmadan tedaviye başlayacak.
Zaten adet olmadığın için e2 0 lanmiş olmalı ondan gereksiz demiş e2 50 altında isteniyor ya sende 0 olmalı adet olmadığın içinE2 nin bi önemi yok demekki adet olman gerekmiyor tedaviye başlamak için dedi
Inşallah canım benim 7. Denemem halil beyin sayesinde gebeyim 22 yıl sonra bu güzel günleri gördümBu arada gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Darısı bizlere insallah.Teşekkür ederim
Hayırlı olsun okurken bende heyecanlandımBu gün transferin 15. Günü bthcg 908.56 çıktı keseciklerim çok küçük net görünmüyor ama 3ununde tutma ihtimali var dediler pazar günü tekrar bakılacak heyecanlandım birden
7 deneme de donasyon muydu. Kusura bakma belki geçmiş sayfalarda yazmissindir ama sürekli takip edemiyorum bazen.Aminnn
Inşallah canım benim 7. Denemem halil beyin sayesinde gebeyim 22 yıl sonra bu güzel günleri gördüm
Bebeklerini kucağına alınca yaşadığın bütün sıkıntılar geçecek eminim.7 deneme de donasyon muydu. Kusura bakma belki geçmiş sayfalarda yazmissindir ama sürekli takip edemiyorum bazen.
4 klasik 3 donasyon ama halil bey de 2. Tarnsferim Donmuş embriyo transferi diğerleri farklı yerde7 deneme de donasyon muydu. Kusura bakma belki geçmiş sayfalarda yazmissindir ama sürekli takip edemiyorum bazen.
öyleBu arada bana da 3 embriyo transfer etmek istediler 3 tane çözdürülmüştü ama transfer sırasında haberim yoktu o an söyledikleri için düşünmeden 2 tane istedim ama galiba bu 2 tanede negatif olacakyine hiç bir şey hisset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?