Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

İşte adet olmadan tedaviye başlayacak.
E2 nin bi önemi yok demekki adet olman gerekmiyor tedaviye başlamak için dedi
Tedavin hayirli olsun dufi,e2 kafaya takma diger merkezler bu tahlili hic istemiyor bu sadece Halil beye özgü.diger sayfalardan okumustum adet olmadan tedaviye baslayip hamile kalan ve doguran var icin ferah tut.Allah yardimcin olsun bebegine kavusman dilegiyle

Kızlar benimde üçüz ultrason da gördüm bugün şükür ama doktor bir tanesi aldır yoksa diğerlerinde risk edersin dedi ne yapcam bilemiyorum
Cok zor bir karar ama diger bebeklerini riske atmamak icin geregini yaptir canim.

Ss35 olumsuz dusuncelerini bi kenara birak belki bu zor olacak ama bunu bebislerin icin yapmalisin.bende senin gibiyim beynimin bir noktasi hep olumsuz dusuncelerle doluyor bu sadece bize zarar veriyor bundan kurtulmaya bak.benim ilk iki donasyonum hic belirti olmadi ve negatif aldim.ucuncu transferimde yine hic belirti olmadi aglayarak kan tahlili yaptirmaya gittim sonucu arabada bekledim esim aldi.esimin yuzune bile bakmadim negatif diye ama esim hamilesin dedi duyduguma inanamiyordum kesin yanlis diyordum dusun artik olumsuz sartlanmayi.erken dogum yapip bebegimi kaybettim o ayri bir konu.Pozitif ol lutfen biz senin anne olcagina inaniyoruz sende inan canim.guzel haberlerini paylasmani bekliyoruz

Teşekkür ederim güzel Dileklerin için sende kötü günler geçirmişsin senin adınada üzüldüm. Allahım hepimiz için hayırlısını versin. Elimde olmadan kendimi çok fazla üzüyor ve yıpratıyorum kendimi ağlamamak için zor tutuyorum gözlerim doluyor yutkunamıyorum bile. Kimseye bir şey belli ettirmemeye çalışıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim. Burda sizlerle konuşuyorum birbirimizi tanımadan görmeden birbirimize dualar ediyoruz. Bu da bana morel oluyor güzel duygular bunlar. Yinede herşey allahtan diyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Rabbim herkes için hayırlı olanı gönlüne göre versin inşallah.

Emin ol hepimiz duygular icindeyiz ve ayni seyleri yasiyoruz.bizler anne olma ugruna yasadigimiz butun kotu gunlere rahmen tekrar ayaga kalkmayi basariyoruz.Çogunuzun tek destegi eşi ve burdaki tanimadigimiz ama bir o kadar yakin arkadaslar.Allah hic birimizi evlatsiz birakmasin bizede dunyanin en guzel kokusu olan bebek kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin.

A
AMİNNN inşallah.

Teşekkür ederim umut14 tedirgin oluyor insan.
Birde ben doğum kontrol ilacı ile adet olduktan sonra başlarız falan diye düşünürken bu anda böyle hızlı gelisince afalladim.eksik olan bişeyler var gibi hissettim.
Bakalım donor bulununca arayacaklar.hepimize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar verir Rabbim amin

Kızlar 16. Gün BetaHCG degerim 5585.37 :) inşallah 6-7 gün sonrada ultrason var. Bide keseyi görüp kalp atışlarını duysam dünyalar benim olacak.
Maşallah bitanem çok güzel ilerliyor gözün aydın inşallah doğum haberinde yazarsın buraya e nasıl olsa aynı gün doğuma gide biliriz

Inşallah darısı senin başına umarım istediğin sonucu alırsın herşeyden önce içinden geldiği gibi haraket et derim kimse seni doktor seçiminde yönlendirmesin sonuç ne olur kimse bilemez sen hangi doktor da karar kılsan ordan başla önemli olan senin mutlu olman inşallah bizim gibi burda hamile haberlerini görürüz

Evet cnm olabilir :) inşallah rabbim hepimize nasip eder o günleri. Daha yolun başındayız...
Bende yaşımdan dolayı 1 tane sağlıklı olsun diyorum ama sen daha gencsin 2 tanede olsun derim hayırlısı allah ne nasip ettiyse bize inşallah sonuna kadar böyle güzel yaşarız rabbim yardımcımız olsun

Insaallah tam birine karar veriyom olumsuz bisey okuyorum hadi kafam karisiyo zaten kibrisa gitme konusu cok zorlaniyorum yani icimdende bisey gelmiyoki sadece niye bizim yolumuz bu kadar zorlu

Insaallah tam birine karar veriyom olumsuz bisey okuyorum hadi kafam karisiyo zaten kibrisa gitme konusu cok zorlaniyorum yani icimdende bisey gelmiyoki sadece niye bizim yolumuz bu kadar zorlu
Kimse kolay karar vermedi bende aynı durumda bir çok doktor denedim kıbrısta 2 deneme farklı yerde yaptım ama sonuçta hitte karar verdim olumsuz olsa bile onunla devam edecektim çünki daha güvenli benim açımdan iyi işini bilen doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…