Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin hit ist yerin telefonu nasil bulabilirim kibrisimi aramam gerekiyo once muayene olayim bakalim ne diyecek

Tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin hit ist yerin telefonu nasil bulabilirim kibrisimi aramam gerekiyo once muayene olayim bakalim ne diyecek
Istanbul Nişantaşında muayine yeri var siteden numarasini ala bilirsin seninle irtibata geçip herseyi anlatırlar bol şans dilerim sana hersey gönlünce olsun inşallah internette halil ibrahim tekin gir adres tel yazıyor

Canım gözün aydın benimde 6 küsür çıkmıştı üçüz seninde büyük ihtimal öyle
Ay inşallah üçüz değildir nasıl dogurcam ay yok olmaz ya değildir o değildir. İkizde bile zorlanirim diyorum çünkü benim kanda pihtilasma sorunum var kan sulandirici iğne vurunuyorum hamile kalınca. Ayyyy uykularım kaciyo walla rabbim bi yola koymuştur.Hakkımızda hayırlısı

Insaallah tam birine karar veriyom olumsuz bisey okuyorum hadi kafam karisiyo zaten kibrisa gitme konusu cok zorlaniyorum yani icimdende bisey gelmiyoki sadece niye bizim yolumuz bu kadar zorlu
imtihan canım Rabbimin bizlere imtihanı onun rızasıyla yüz akıyla atlatırız inşallah bu ağır sınavı Allah ım kimseyi evlat hasretiyle evladı olanı da evlatlarıyla imtihan etmesin çok zor ama şükür isyan etmeden Rabbimden umut kesmeyecegiz.

Ne bileyimm soyleyecek cok sey var ama bazen susmak en iyisi sanirim Rabbim eger yanlis yapiyor veya karar aliyosam da affetsinn ama insanin yalniz olmasini bilmemesi de guzel..bide cok garip cok yakinina bile anlatamazken hic tanimadigin kader arkadaslariyla paylasmakta cok guzel burda hamile arkadaslari okuyunca kendim gibi seviniyor guc aliyorum

Rabbim gönlüne versin canım

Bugun ilaclara başladım kızlar cok çabuk gelişti bi garip hissediyorum :)
İnşallah sonucuda güzel olur
Benimde öyle olmuştu herşey o kadar çabuk gelistiki bide baktım hamileyim:) darısı sana cnm hayırlısı ile

Nasilsin canim tahlil gunun ne zaman
Teşekkür ederim. İyi olmaya çalışıyorum sizde iyisinizdir inşallah. 2 gün önce e2 ve progesteron tahlili yaptırdım. E2190 p422 çıktı bilmiyorum inşallah iyi olur. Gebelik test sonucum da 20 sinde bakalım artık inşallah iyi haberler veririm sizlere burdan. Ben de belirti olmadığı için bu durumda az da olsa beni olumsuz düşündürüyor. Yine hayırlısını diliyorum allahtan hayırlıysa olsun değilse olmasın. Onun da vardır elbet bir zamanı.

P4 cok iyi cikmis umitlendirmek gibi olmasin ama buyuk ihtimal hamilesin canim : ) evde limon varsa yarim limonu idrar yaptigin bardaga sık limonun tortusu asaga inerse hamilesin.yada idrarinin icine karbonat dok kabarirsa hamilesin evdeki pratik hamilelik testi.insallah guzel haberirini verirsin bizlere canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…