Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Allah razı olsun sizlerden inşallah dediğiniz gibi olur sonuç. Yarın 7. Gün olucak. Test için biraz daha bekliyeyim diyorum. Bu dediğiniz limon testinide uygulicam bakalım:) ama bende hiç bir belirti yok yine. P4 ün yüksek çıkması gebelik için iyi bir işaretmidir acaba. Ama e2 de düşük çıkmış. Yine herşey allahtan rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Sen belirtilere takilma herkesde farkli oluyor.agrisi batmalari olup negatif alanlarda cok.degerlerini merkeze bildirmissindir estrofemi yukseltmedilermi? P4 dusuk olup hamile olan arkasalarda var ama yuksek olmasi olumlu bir belirti

Sen belirtilere takilma herkesde farkli oluyor.agrisi batmalari olup negatif alanlarda cok.degerlerini merkeze bildirmissindir estrofemi yukseltmedilermi? P4 dusuk olup hamile olan arkasalarda var ama yuksek olmasi olumlu bir belirti
Evet belirtiler herkeste farklı oluyormuş. 1. Denememde de hiçbirşey hissetmemiştim sonuç negatif olmuştu. Sonuçları bildirdim ilaçlarda değişiklik yapılmadı aynı dozda devam edin dediler. Hayırlısı artık bakalım ne olacak.

Allah razı olsun hepinizden. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa götürmesin inşallah.
Az kaldı bu yazdiklarini hatırlar güleriz bebişi görünce herşey unutur artık bize farklı sorularla gelirsin inşallah sabr et azcık kaldı ben transfer sonra 5.gun bthcg 2.00 aldım 9.gun 38.99 hiç belli olmaz sabr et bak sonuç pozitifdir görürsün

İnşallah öyle olur:) Allah razı olsun.

Kızlar tiroid sorunu olan varmı bi fikir verin TSH ım 3.25 olmuş yükseliyor ilaç dozunu transferden önce euthyrox 100 mg çıkarmıştım eskiden 50 kullanıyordum içime korku düştü düşüge yol açar bu hormon ne yapım

Doktorla konustunmu muhakkaki bir cozumu vardir.Allah bebegini korusun stres yapma canim

Doktorla konustunmu muhakkaki bir cozumu vardir.Allah bebegini korusun stres yapma canim
yarın bursa merkezde endokrinolog aricam bakalım şimdilik ilaç dozunu 125 mg çıkardım bakalım ne olacak inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimi allaha emanet etmişim

yarın bursa merkezde endokrinolog aricam bakalım şimdilik ilaç dozunu 125 mg çıkardım bakalım ne olacak inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimi allaha emanet etmişim
Saglikcisin daha iyi bilirsin ama bir an once uzman doktora gorun canim.onca emek ve zaman verdin allah emegini bosa goturmesin yardimciniz olsun duacinim

Kızlar merhaba herkese nasılsınız neyapiyorsunuz bende bu sabah Antalya'dan Bursaya geldim 3 ay burda tatil yapacam yorucu yolculuk geçirdim midem bulanıyor sıcak burası çok sıcak yarın bebeğim in kesesini görmeye gidecez hislerim karışık herkes gibi aklıma herşey geliyor hayırlısı allahtan inşallah sizleride merak ediyorum sonuç bekleyenler tedavisi devam edenler ses verin

Canım senin için ve herkes için hayırlısı olsun ne güzel iznin varmış ben çalışıyorum mide bulantısı ve sürekli aç mışım gibi geliyor bende hala doktor arıyorum 6 hafta bitti bugün biran önce doktor bulmam lazım

Senin adına çok sevindim inşallah her şey güzel olur bende sürekli açım yemek yiyorum uyuyorum fazla dayanamadım ücretsiz izin kullandım

kızlar bende bugün halil bey e kontrol e gittim şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor rahim kalınlıgım 9 milim olmuş çarşamba sabah kıbrıs a gidiyoruz donör den yumurtalar toplanacak eşim sperm verecek tekrar döneceğiz 5 gün emriyosu konulacak 3 tane emriyo istedim ama Dr bey 2 tane transfer yapılacak risk olmaması açısından yarın progesteron hormonuna baktıracagim sonuca göre transferin ne zaman olacağı belirlenecek şimdilik benden haberler bu kadar bir hafta kaldı bebeklerime kavuşacagım bende inşallah sizlerden dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlarım ben sizler için tek tek dua ettim hala da ediyorum kader arkadaşlarım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.

Dualarımız senınle canım inşallah herşey gönlünce olur

Merhabalar inşallah herşey gönlünce olur. Sendeki heyecanı bizede yaşattır rabbim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…