dualarımız seninle. İnşallah herşey gönlünce olur. Tedavin sorunsuz geçsin inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşman dileği ile Hakkı'nda en hayırlı olanı rabbim gönlüne göre versin inşallah..kızlar bende bugün halil bey e kontrol e gittim şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor rahim kalınlıgım 9 milim olmuş çarşamba sabah kıbrıs a gidiyoruz donör den yumurtalar toplanacak eşim sperm verecek tekrar döneceğiz 5 gün emriyosu konulacak 3 tane emriyo istedim ama Dr bey 2 tane transfer yapılacak risk olmaması açısından yarın progesteron hormonuna baktıracagim sonuca göre transferin ne zaman olacağı belirlenecek şimdilik benden haberler bu kadar bir hafta kaldı bebeklerime kavuşacagım bende inşallah sizlerden dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlarım ben sizler için tek tek dua ettim hala da ediyorum kader arkadaşlarım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
amin canım sağolasınMerhabalar inşallah herşey gönlünce olur. Sendeki heyecanı bizede yaşattır rabbim inşallah.
sağolasın canımDualarımız senınle canım inşallah herşey gönlünce olur
Tebrik ederim inşallah bundan sonrası daha da iyi olur inşallahMerhaba canlar doktora gittim tsh 1.25 olmuş şükür 3 gündür ilacı artırmıştım düşmüş tsh aclik şekerim 155 olmuş onun için dahiliye doktoruna gidecem bthcg 6045 olmuş çok şükür kesecanımı gördüm 4 hafta 5 günlük olmuş elhemdullilah rabbim hepinize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah herkes bebeğini görüp koklamak sevincini yaşasın he bu arada kese tek 5mm yani tam istediğim gibi 1 tane yavrum yolda sağlıklı sıhhatli gelsin allaha emanetulim benim
Merhaba canlar doktora gittim tsh 1.25 olmuş şükür 3 gündür ilacı artırmıştım düşmüş tsh aclik şekerim 155 olmuş onun için dahiliye doktoruna gidecem bthcg 6045 olmuş çok şükür kesecanımı gördüm 4 hafta 5 günlük olmuş elhemdullilah rabbim hepinize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah herkes bebeğini görüp koklamak sevincini yaşasın he bu arada kese tek 5mm yani tam istediğim gibi 1 tane yavrum yolda sağlıklı sıhhatli gelsin allaha emanetulim benim
kızlar bende bugün halil bey e kontrol e gittim şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor rahim kalınlıgım 9 milim olmuş çarşamba sabah kıbrıs a gidiyoruz donör den yumurtalar toplanacak eşim sperm verecek tekrar döneceğiz 5 gün emriyosu konulacak 3 tane emriyo istedim ama Dr bey 2 tane transfer yapılacak risk olmaması açısından yarın progesteron hormonuna baktıracagim sonuca göre transferin ne zaman olacağı belirlenecek şimdilik benden haberler bu kadar bir hafta kaldı bebeklerime kavuşacagım bende inşallah sizlerden dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlarım ben sizler için tek tek dua ettim hala da ediyorum kader arkadaşlarım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
Allah hepinizden razı olsun. Aynı şekilde benimde dualarım sizinle.Herseyin hayirlisi dualarim seninle insaallah bebislerini alip gelirsin
Inegol Cihangir hastanesi eski tanıdık doktora gitim Ergun toprak tiroid için fsm ye gitimCokk sevindim tebrik ederim rabbim gonlune gore vermis insallah bumdan sonrada hersey sorunsuz olur bursada hangi dr. Gittin kese icin
Inegol Cihangir hastanesi eski tanıdık doktora gitim Ergun toprak tiroid için fsm ye gitim
Ay çok memnun oldum canım allah razı olsun Inşallah görüşürüz buralardaBende bursada oturuyorum yardim edebilecegim bisey varsa seve seve elimden geleni yaparim
Rahim kalinligin cok iyi dahada kalinlasir .bebislerini alip gelecegine inaniyorum Allah yardimcin olsun canimkızlar bende bugün halil bey e kontrol e gittim şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor rahim kalınlıgım 9 milim olmuş çarşamba sabah kıbrıs a gidiyoruz donör den yumurtalar toplanacak eşim sperm verecek tekrar döneceğiz 5 gün emriyosu konulacak 3 tane emriyo istedim ama Dr bey 2 tane transfer yapılacak risk olmaması açısından yarın progesteron hormonuna baktıracagim sonuca göre transferin ne zaman olacağı belirlenecek şimdilik benden haberler bu kadar bir hafta kaldı bebeklerime kavuşacagım bende inşallah sizlerden dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlarım ben sizler için tek tek dua ettim hala da ediyorum kader arkadaşlarım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
Canim icinden nazli olan kizin demek gecti annesine naz yapip ugrastiriyor birazcik.sag salim kucagina alda bu tur sorunlar sonra aklina bile gelmiycektirAy vallahi ne sorunlu hatunmusum ya şimdi dahiliye şeker için insuline baslattı humalog 100 levemir kalem verdi bebeğim çok değerli onun için herseye razıyım inşallah sağ salim kucağıma alırım kuzumu herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
Haberini merakla bekliyorum insallah bu kez sevinc gozyaslarini dokersinKızlarr merhaba bugün 10 . günüm dayanamayıp Ağlaya ağlaya kan vermeye gittim. 2 saat sonra belli olacakmış acıda olsa bu gerçeği bilmem gerekir günlerdir düşünmekten kendimi bitirdim. Burdan sonucu yazıcam sizlere. Hakkım da hayırlısı neyse o olsun diyorum. Bu arada bende çok fazla belirti olmadı. Bir iki defa ellerim ve ayaklarımı sıcak bastı bir kaç defa da belli belirsiz hafif kasık batması oldu. O da şikayet sayılmaz ondan dolayı pek umudum yok.
gözün aydın olsun canım Rabbim evladını sana bağışlasınMerhaba canlar doktora gittim tsh 1.25 olmuş şükür 3 gündür ilacı artırmıştım düşmüş tsh aclik şekerim 155 olmuş onun için dahiliye doktoruna gidecem bthcg 6045 olmuş çok şükür kesecanımı gördüm 4 hafta 5 günlük olmuş elhemdullilah rabbim hepinize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah herkes bebeğini görüp koklamak sevincini yaşasın he bu arada kese tek 5mm yani tam istediğim gibi 1 tane yavrum yolda sağlıklı sıhhatli gelsin allaha emanetulim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?