Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

dualarımız seninle. İnşallah herşey gönlünce olur. Tedavin sorunsuz geçsin inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşman dileği ile Hakkı'nda en hayırlı olanı rabbim gönlüne göre versin inşallah..

Merhaba canlar doktora gittim tsh 1.25 olmuş şükür 3 gündür ilacı artırmıştım düşmüş tsh aclik şekerim 155 olmuş onun için dahiliye doktoruna gidecem bthcg 6045 olmuş çok şükür kesecanımı gördüm 4 hafta 5 günlük olmuş elhemdullilah rabbim hepinize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah herkes bebeğini görüp koklamak sevincini yaşasın he bu arada kese tek 5mm yani tam istediğim gibi 1 tane yavrum yolda sağlıklı sıhhatli gelsin allaha emanetulim benim

Son düzenleme:
Tebrik ederim inşallah bundan sonrası daha da iyi olur inşallah

Cokk sevindim tebrik ederim rabbim gonlune gore vermis insallah bumdan sonrada hersey sorunsuz olur bursada hangi dr. Gittin kese icin

Kızlarr merhaba bugün 10 . günüm dayanamayıp Ağlaya ağlaya kan vermeye gittim. 2 saat sonra belli olacakmış acıda olsa bu gerçeği bilmem gerekir günlerdir düşünmekten kendimi bitirdim. Burdan sonucu yazıcam sizlere. Hakkım da hayırlısı neyse o olsun diyorum. Bu arada bende çok fazla belirti olmadı. Bir iki defa ellerim ve ayaklarımı sıcak bastı bir kaç defa da belli belirsiz hafif kasık batması oldu. O da şikayet sayılmaz ondan dolayı pek umudum yok.

Cokk sevindim tebrik ederim rabbim gonlune gore vermis insallah bumdan sonrada hersey sorunsuz olur bursada hangi dr. Gittin kese icin
Inegol Cihangir hastanesi eski tanıdık doktora gitim Ergun toprak tiroid için fsm ye gitim

Ay vallahi ne sorunlu hatunmusum ya şimdi dahiliye şeker için insuline baslattı humalog 100 levemir kalem verdi bebeğim çok değerli onun için herseye razıyım inşallah sağ salim kucağıma alırım kuzumu herkese sağlıklı hamilelikler dilerim

Rahim kalinligin cok iyi dahada kalinlasir .bebislerini alip gelecegine inaniyorum Allah yardimcin olsun canim

Canim icinden nazli olan kizin demek gecti annesine naz yapip ugrastiriyor birazcik.sag salim kucagina alda bu tur sorunlar sonra aklina bile gelmiycektir

Haberini merakla bekliyorum insallah bu kez sevinc gozyaslarini dokersin

gözün aydın olsun canım Rabbim evladını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…