sağolasın canım Rabbim hepize güzel haberler güzel sonuçlar almayı nasip etsin amin inşallah.Rahim kalinligin cok iyi dahada kalinlasir .bebislerini alip gelecegine inaniyorum Allah yardimcin olsun canim
çok sevindim canım kalbim benim bile küt küt Allah tamamına erdirsin inşallah sonucunu dört gözle bekliyordum gitmeden önce tebrik ederim canım hayırlı olsunMerhaba kızlar sonucu öğrendim şu anda ağlıyorum. Şimdi aradım söylediler 66.29 çıktı. Şaşırmış durumdayım. İnşallah değerim katlanır 2 gün sonra bir daha yaptırıcam. İlk defa sizinle paylaşıyorum. hiç beklemiyordum Allah dualarımızı kabul etti. Çarşamba günü 12. Günüm olacak tekrar yaptırıcam inşallah kimyasal gebelik değildir. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Rabbim devamını getirir inşallah
Çok sağolun dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun hepinizden. Güzel pozitif sonuçlar sizin olsun inşallah. Hiç umudum yokken allah yardım etti. Rabbim sonuna kadar götürsün inşallah.çok sevindim canım kalbim benim bile küt küt Allah tamamına erdirsin inşallah sonucunu dört gözle bekliyordum gitmeden önce tebrik ederim canım hayırlı olsun
Ay seni hep böyle bizim gibi mutlu ol bebeğinin haberlerini yaz burdan vala kızım olsa eşim kına yapacak okadar kızına hevesliki anlatamam inşallah dediğin olur Nazlı kızımı severimCanim icinden nazli olan kizin demek gecti annesine naz yapip ugrastiriyor birazcik.sag salim kucagina alda bu tur sorunlar sonra aklina bile gelmiycektir
Yemin ediyorum mutluluktan agliyorum senin adına çok mutlu oldum inşallah sonuna kadar bebeğin seninle olur sağlık sıhhatla doğar canım çok dua ediyorum sizlere bu bekleyişi be kadar zor olduğunu benden başka kimse iyi bilemez hayırlı olsun bebeğin ve 10.gun sonucuna göre kimyasal olma şansı yok tutunmuş beben şükürMerhaba kızlar sonucu öğrendim şu anda ağlıyorum. Şimdi aradım söylediler 66.29 çıktı. Şaşırmış durumdayım. İnşallah değerim katlanır 2 gün sonra bir daha yaptırıcam. İlk defa sizinle paylaşıyorum. hiç beklemiyordum Allah dualarımızı kabul etti. Çarşamba günü 12. Günüm olacak tekrar yaptırıcam inşallah kimyasal gebelik değildir. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Rabbim devamını getirir inşallah
Sana oldugunu soylemisstim inan cokkk sevindim senin icin.saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah.aklindaki o kotu dusunceleri at artik kimyasalda nerden cikti cekme su olumsuz dusunceleri.hamilesin tadini cikar yap yapabildigin kadar nazini babasina : )Merhaba kızlar sonucu öğrendim şu anda ağlıyorum. Şimdi aradım söylediler 66.29 çıktı. Şaşırmış durumdayım. İnşallah değerim katlanır 2 gün sonra bir daha yaptırıcam. İlk defa sizinle paylaşıyorum. hiç beklemiyordum Allah dualarımızı kabul etti. Çarşamba günü 12. Günüm olacak tekrar yaptırıcam inşallah kimyasal gebelik değildir. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Rabbim devamını getirir inşallah
Amin insallah canim.saglikli hayirli evlatlar olsunlarAy seni hep böyle bizim gibi mutlu ol bebeğinin haberlerini yaz burdan vala kızım olsa eşim kına yapacak okadar kızına hevesliki anlatamam inşallah dediğin olur Nazlı kızımı severim
Allah razı olsun. İnanın ağlamaktan gözlerim şişti. Eşime bile söylemedim 2 gün sonra bir dahaki kan testimde söylicem inşallah tam kesinleşsin. Sizde bana burda büyük destek oldunuz ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder rabbim. Şükürler olsun allahıma. Dualarınız için çokk teşekkür ederim.Yemin ediyorum mutluluktan agliyorum senin adına çok mutlu oldum inşallah sonuna kadar bebeğin seninle olur sağlık sıhhatla doğar canım çok dua ediyorum sizlere bu bekleyişi be kadar zor olduğunu benden başka kimse iyi bilemez hayırlı olsun bebeğin ve 10.gun sonucuna göre kimyasal olma şansı yok tutunmuş beben şükür
Çok teşekkür ederim. Ben bile umudumu kesmişken siz bana cesaret verdiniz. Allah razı olsun hepinizden darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah.Sana oldugunu soylemisstim inan cokkk sevindim senin icin.saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah.aklindaki o kotu dusunceleri at artik kimyasalda nerden cikti cekme su olumsuz dusunceleri.hamilesin tadini cikar yap yapabildigin kadar nazini babasina : )
Çok sevindim cnm rabbim sonuna kadar böyle sorunsuz götürsün inşallah. Bende yarın gidicem çok heyecanlıyımMerhaba canlar doktora gittim tsh 1.25 olmuş şükür 3 gündür ilacı artırmıştım düşmüş tsh aclik şekerim 155 olmuş onun için dahiliye doktoruna gidecem bthcg 6045 olmuş çok şükür kesecanımı gördüm 4 hafta 5 günlük olmuş elhemdullilah rabbim hepinize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah herkes bebeğini görüp koklamak sevincini yaşasın he bu arada kese tek 5mm yani tam istediğim gibi 1 tane yavrum yolda sağlıklı sıhhatli gelsin allaha emanetulim benim
Oy oy inşallah kader arkadaşım hayırlı haberle gel canım benim hersey çok güzel olsunÇok sevindim cnm rabbim sonuna kadar böyle sorunsuz götürsün inşallah. Bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
Allah razı olsun. İnanın ağlamaktan gözlerim şişti. Eşime bile söylemedim 2 gün sonra bir dahaki kan testimde söylicem inşallah tam kesinleşsin. Sizde bana burda büyük destek oldunuz ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder rabbim. Şükürler olsun allahıma. Dualarınız için çokk teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tüm tedavide olanların, olacakların ve tüm sonuç bekliyenlere hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum. Darısı başınıza inşallah.Ayyy cokkk sevindimmmm calistigim icin biraz zorlaniyorummm sizleri takipte biri geliyo kapatiyorumm cokkk tebrik ederimmm senin adina coookkkk mutlu oldum
merhaba Can'ım progesteron iyi çıkmış benim bildiğim 2 nin altında olması gerekir seninde 0.52 Olduğuna göre gayet iyi. Bu arada pasaport olayını anlamadım normalde hangi şehirden gidiyorsunuz kıbrısa bende 2 hafta önce gittim böyle bir sorunla karşılaşmadım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Hayırlısıyla gider tedavini yapar gelirsin inşallahprogesteron sonicum 0.52 çıkmış iyi mi bu sonuç kızlar bu arada çarşamba günü gidecektik Sperm vermeye Selda aradı kıbrıs Türk vatandaşlarını almıyormuş pasaport var mı diye sordu pasaport yok bizde nasıl olacak bilmiyorum bir haftada çıkar pasaport diyorlar Selda haber bekle dedi dua edin ne olur çözülsün herşey o kadar mutluyken şimdi üzüntüden kahroldum
Hiç üzülme pasaport 3 günde çıkıyor hemen işleme başla p4 çok iyiprogesteron sonicum 0.52 çıkmış iyi mi bu sonuç kızlar bu arada çarşamba günü gidecektik Sperm vermeye Selda aradı kıbrıs Türk vatandaşlarını almıyormuş pasaport var mı diye sordu pasaport yok bizde nasıl olacak bilmiyorum bir haftada çıkar pasaport diyorlar Selda haber bekle dedi dua edin ne olur çözülsün herşey o kadar mutluyken şimdi üzüntüden kahroldum
inşallah canım istanbul dan gideceğim olaylar dolasıyla çıkışlar yasaklanmış Dr tedavi için kağıt yazdı bakalım erkenden gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazM
merhaba Can'ım progesteron iyi çıkmış benim bildiğim 2 nin altında olması gerekir seninde 0.52 Olduğuna göre gayet iyi. Bu arada pasaport olayını anlamadım normalde hangi şehirden gidiyorsunuz kıbrısa bende 2 hafta önce gittim böyle bir sorunla karşılaşmadım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Hayırlısıyla gider tedavini yapar gelirsin inşallah
bir hafta dediler karakola gittim randevuyu ne zaman verirler bilmiyorum bakalım Dr kağıt yazdı inşallah sıkıntı çıkmazHiç üzülme pasaport 3 günde çıkıyor hemen işleme başla p4 çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?