Merak etme inşallah en kısa zamanda pasaportunu alır tedavinide olur gelirsin hayırlısıyla.bir hafta dediler karakola gittim randevuyu ne zaman verirler bilmiyorum bakalım Dr kağıt yazdı inşallah sıkıntı çıkmaz
Rabbim o güzel yüreğine göre versin dualarım seninle bebişlerin kap gel canım habersiz bırakmakızlar bende bugün halil bey e kontrol e gittim şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor rahim kalınlıgım 9 milim olmuş çarşamba sabah kıbrıs a gidiyoruz donör den yumurtalar toplanacak eşim sperm verecek tekrar döneceğiz 5 gün emriyosu konulacak 3 tane emriyo istedim ama Dr bey 2 tane transfer yapılacak risk olmaması açısından yarın progesteron hormonuna baktıracagim sonuca göre transferin ne zaman olacağı belirlenecek şimdilik benden haberler bu kadar bir hafta kaldı bebeklerime kavuşacagım bende inşallah sizlerden dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlarım ben sizler için tek tek dua ettim hala da ediyorum kader arkadaşlarım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.
ah canım sağolasın inşallah gidebilirim kıbrıs a nufüs cüzdanı ile giriş çıkışlar yasaklanmışRabbim o güzel yüreğine göre versin dualarım seninle bebişlerin kap gel canım habersiz bırakma
Bende yeni öğrendim dur bakalım gün doğmadan neler doğarah canım sağolasın inşallah gidebilirim kıbrıs a nufüs cüzdanı ile giriş çıkışlar yasaklanmış
Sıkıntı yapma elbet bir cozumu bulunur.progrstana baslama sureni biraz uzatirlar pasaportunu alirsin.islerin rast gitsin canimbir hafta dediler karakola gittim randevuyu ne zaman verirler bilmiyorum bakalım Dr kağıt yazdı inşallah sıkıntı çıkmaz
Insaallah hakkinda hayirlisi olur biran once gitme olayi cozulur sende bebisleri alip gelirsinnnah canım sağolasın inşallah gidebilirim kıbrıs a nufüs cüzdanı ile giriş çıkışlar yasaklanmış
canım benim ki ertelenir ona sıkıntı yapmıyorum çarşamba yumurta toplanacaktı Sperm vermeye gidecektik o yüzden hayırlısı olsun inşallah sorun hallolurSıkıntı yapma elbet bir cozumu bulunur.progrstana baslama sureni biraz uzatirlar pasaportunu alirsin.islerin rast gitsin canim
inşallah canım sagolunInsaallah hakkinda hayirlisi olur biran once gitme olayi cozulur sende bebisleri alip gelirsinnn
Çok şükür rabbim bebeğine kavuşursun inşallah bthcg yüksekti hep ben ikiz düşünmüştüm ama bunda şükürKızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
Ne güzel bir mutluluk. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.Kızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
gözün aydın olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
Cok sevindim canimmm hayirlisi olsunn gozun aydinnKızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
Gozun aydin allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.Kızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
Pasaport konusunda bir gelisme varmi doktor kagit verdimi seni merek ettim papatya elagözün aydın olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
canım saat 6 da ucak var Dr tedavi için diye kağıt imzaladı 2 de havaalanında olacağız birde hizmet bordrosu çıkar dedi kamu personeli olmadığını kanıtla diye herşey hazır gideceğiz bakalım gidersem pazartesi ye transferim var salı ya kadar kalacağım inşallah bir sorun çıkmaz izin verirler yoksa bütün tedavi bu ay boşa gidecek iki gündür gözümde yaş kalmadı dua edin ne olur hem gidebilmem hemde hayırlı güzel sonuçlar la dönmem için gittim bir sürü borç para aldım zaten tedavi masrafını zor denk ettim birde konaklama çıktı hayırlısı diyorum ama içim yanıyorPasaport konusunda bir gelisme varmi doktor kagit verdimi seni merek ettim papatya ela
İnsallah bir sorun çıkmadan gidersin arkadaşım. Hiç üzülme herşey güzel olacak hayırlısı ile.canım saat 6 da ucak var Dr tedavi için diye kağıt imzaladı 2 de havaalanında olacağız birde hizmet bordrosu çıkar dedi kamu personeli olmadığını kanıtla diye herşey hazır gideceğiz bakalım gidersem pazartesi ye transferim var salı ya kadar kalacağım inşallah bir sorun çıkmaz izin verirler yoksa bütün tedavi bu ay boşa gidecek iki gündür gözümde yaş kalmadı dua edin ne olur hem gidebilmem hemde hayırlı güzel sonuçlar la dönmem için gittim bir sürü borç para aldım zaten tedavi masrafını zor denk ettim birde konaklama çıktı hayırlısı diyorum ama içim yanıyor
Allah gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda olur bebeklerine kavuşursun bol şans dilerimkızlar teşekkür ederim dualarınız için bir sıkıntı yok gidiyoruz nüfus cüzdanı ile geçiş yapılıyor yine de 5 gün Kıbrıs'ta kalacağız ne olur ne olmaz pazartesi transferim var dualarınızı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?