Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Rabbim o güzel yüreğine göre versin dualarım seninle bebişlerin kap gel canım habersiz bırakma

Sıkıntı yapma elbet bir cozumu bulunur.progrstana baslama sureni biraz uzatirlar pasaportunu alirsin.islerin rast gitsin canim
canım benim ki ertelenir ona sıkıntı yapmıyorum çarşamba yumurta toplanacaktı Sperm vermeye gidecektik o yüzden hayırlısı olsun inşallah sorun hallolur

Kızlar keseyi gördük nihayet 1 tane bebişimiz olcak rabbimin izni ile ama henüz kalp atışlarını duyamadik haftaya tekrar gel dedi doktor
Çok şükür rabbim bebeğine kavuşursun inşallah bthcg yüksekti hep ben ikiz düşünmüştüm ama bunda şükür

herkese merhabalar
ben sperm donasyonu için araştırma yapıyorum, aslında bahçeci ile başladım gibi ama çok hoşuma gitmedi, halil ibrahim tekin e yöneldim şu an

tüm sayfalara bakacağım ama eğer bana hızlıca yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
doktor istanbulda yumurta oluşumu süreçlerini kendisi mi takip ediyor, herşey ile kendisi mi ilgileniyor
sperm donasyonu yaptıran varsa genel olarak süreçten memnun mu, sperm seçimindeki süreç nasıl

şimdiden teşekkürler

Pasaport konusunda bir gelisme varmi doktor kagit verdimi seni merek ettim papatya ela
canım saat 6 da ucak var Dr tedavi için diye kağıt imzaladı 2 de havaalanında olacağız birde hizmet bordrosu çıkar dedi kamu personeli olmadığını kanıtla diye herşey hazır gideceğiz bakalım gidersem pazartesi ye transferim var salı ya kadar kalacağım inşallah bir sorun çıkmaz izin verirler yoksa bütün tedavi bu ay boşa gidecek iki gündür gözümde yaş kalmadı dua edin ne olur hem gidebilmem hemde hayırlı güzel sonuçlar la dönmem için gittim bir sürü borç para aldım zaten tedavi masrafını zor denk ettim birde konaklama çıktı hayırlısı diyorum ama içim yanıyor

İnsallah bir sorun çıkmadan gidersin arkadaşım. Hiç üzülme herşey güzel olacak hayırlısı ile.

kızlar teşekkür ederim dualarınız için bir sıkıntı yok gidiyoruz nüfus cüzdanı ile geçiş yapılıyor yine de 5 gün Kıbrıs'ta kalacağız ne olur ne olmaz pazartesi transferim var dualarınızı istiyorum

Allah gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda olur bebeklerine kavuşursun bol şans dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…