Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Dualarımız seninle Ama kendini fazla kasma olumsuz düşünme artık aglama herşey çok güzel olacak unutma

Can'ım Allah gönlüne göre verir inşallah. Bebeğin seninle olsun inşallah. Dualarımız seninle.

kızlar bugün 9 da hastaneydik donörden yumurtalar toplandı eşim Sperm verdi beni muayene etti Dr şok pazar günü 9 mm olan rahim kalınlığım 7 mm düşmüş zaten iki gündür adet sancısı gibi ağrım vardı karnımda şişmişti 3 doz Fizyoterapi uygulanacak pazartesi rahim kalınlığı 9 mm ve daha yukarısı olmazsa tedavi iptal olacak Dr adet olma olasılıgında olabilir dedi oteldeyiz şimdi Fizyoterapi sonucunu bekleyeceğiz dua edin ne olur bende hayırlısı ile bebeklerime kavuşayım canlarim

İnşallah fizyoterapiyle rahim kalınlığı düzelir. Kendine fazla stres yapma. İnşallah Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek. Dualarımız seninle.

Hayırlısı olsun üzülme canım fizieoterapi pek etki edeceğini düşünmüyorum adet olma olasılığı da ne tedavi esnasında çekilme kanaması ola bilir ama oda nadiren senimi buldu dicem ama inşallah öyle olmaz ve 7 mm ölçülmesi normaldir ordakı ölçüm başka yerdeki òlcümle hiç tutmuyor yani ☺ hayırlısı diyelim herşey gönlünce olsun inşallah dualarımız seninle moralini yuksek tut iptal olsan bile donmuş embriyo ile hamile kalma şansı daha yüksek

Ben sana dedim ama çok kastın kendini neyse iyi düşün iyi olsun bir an önce çocuğunu al gel canım

Bilmiyorum be düşünecegimi herşey üst üste geldi 20 gün önce tedavi paramı çaldırdım yine buldum buluşturdum herşey mükemmel gidiyordu nasılda sevindim 9 mm olunca darbe oldu yurt dışına çıkış sorunu derken bi de bu herşey Allah tan vardır bir hayr deyip şükrediyorum dua ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah

Cnm cok uzuldum insallah Allah in izniyle hersey yoluna girer rabbim sana nasip etmisse bebislerin tutunur hic merak etme 6mm kalinlikla bile tutunan bebisler olmustu icini ferah tut

Canim hic moralini bozma cogumuzun rahim kalinligi kibris da olculunce 1 veya 2 mm ince cikiyor.sahsen benim hep nedense oyle oldu ve orda tanistigim diger arkadaslarda ayni seyi soylediler bu nedenle icin rahat olsun.anlamadigim birsey var bana 5 mm ile transfer yapilirken senin 7 mm rahimin tedavisini iptal edebilceklerini soylemisler.oysaki ben iptal etmek istedigim halde senin rahim daha fazla kalinlasmaz demislerdi : (( yasanan maddi manevi kayiplar kimsenin umrunda degil

araştırdıgımda tüp bebekte rahim kalınlığı 8 ve 14 arası olması lazımmış 9 mm den 7 ye düştü peki sizin ağrılarınıź olmuşmuydu benim 3 gün adet oluyormuş gibi çok ağrım oldu şükür bugün hafifledi bilemiyorum 7 mm den yukarı çıķmazsa veya kanama başlarsa başka ay yaparız iptal ederiz dedi hayırlısı diyorum bakalım pazartesi ne olacak

Bazen vicut direnci ilaç doz eksikliğine etki verir estrofem az gelmiş ola bilir ama 9 mm 7 mm düşmesi inanılmaz canım çekilme kanaması yani ara kanama ilaç dozu eksik kaldığı zaman ola biliyor estrofemi artırmış doktor ondan ağrılar azalır fizieoterapi kan akımını hızlandırır rahme ınanki bir sorun olmayacak ama yinede içim rahat değil iptal olsun dersen karar senin donmuş embriyo ile hamile kalmak daha iyi kolay olur dert etme her türlü anne olma Şansın bol

Hit te rahim flmi cektiren var mi ucreti nedir rahim flmi icin en uygun zaman ne zamandir adetten once veya sonra bilen varsa paylasirsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…