Adetin 3. 10 gunleri arasında yapılıyor fiyat hastaneye göre 200 450 tl arası değişmektedir ben antalyada histereskopi Laparoskopi oldum 1800 tl verdim ocakta rahim filmi 2 yıl önce 250 tl yapmıştım hitte yaptıran varmı bilmem ama başka hastanede yaptıra bilirsinHit te rahim flmi cektiren var mi ucreti nedir rahim flmi icin en uygun zaman ne zamandir adetten once veya sonra bilen varsa paylasirsa sevinirim
Hit te rahim flmi cektiren var mi ucreti nedir rahim flmi icin en uygun zaman ne zamandir adetten once veya sonra bilen varsa paylasirsa sevinirim[/QUOTE Merhaba Can'ım ben izmirde adetin 3 günü yada 4 günü çek demişlerdi ben 3 günü çektirdim Özel bir hastanede 600 tl verdim mart ayında çektirdim. Anestezili oluyor hiç bir ağrı hissetmemiştim.
Hit te rahim flmi cektiren var mi ucreti nedir rahim flmi icin en uygun zaman ne zamandir adetten once veya sonra bilen varsa paylasirsa sevinirim
Tabi anestezi ve özel hastanede sigorta geçersiz 600 tl çok paha bence ama yaptırmış olman iyi en azından ne var ne yok bilmişsinMerhaba az önce mesaj ulaşmadı sanırım tekrar yazayım bana adetin 3 günü çektir dediler ben izmirde Özel hastanede 600 tl verdim anestezili. Ama hastaneye göre değişiyor genel de fiyatlar 600 tl civarında oluyor çünkü ben çektirirken bir kaç yere sorup çektirmiştim. Mart 2016 da çektirmiştim.
Cok tesekkur ederimAdetin 3. 10 gunleri arasında yapılıyor fiyat hastaneye göre 200 450 tl arası değişmektedir ben antalyada histereskopi Laparoskopi oldum 1800 tl verdim ocakta rahim filmi 2 yıl önce 250 tl yapmıştım hitte yaptıran varmı bilmem ama başka hastanede yaptıra bilirsin
Evet fiyatlar çok. Pahalıydı 1000 tl ye bile çeken vardı.bu arada şunu düzelteyim adet bittikten sonra 3. Günü çektirdim orda yanlış anlaşılma olmasın:)Tabi anestezi ve özel hastanede sigorta geçersiz 600 tl çok paha bence ama yaptırmış olman iyi en azından ne var ne yok bilmişsin
Cok tesekkur ederimMerhaba az önce mesaj ulaşmadı sanırım tekrar yazayım bana adetin 3 günü çektir dediler ben izmirde Özel hastanede 600 tl verdim anestezili. Ama hastaneye göre değişiyor genel de fiyatlar 600 tl civarında oluyor çünkü ben çektirirken bir kaç yere sorup çektirmiştim. Mart 2016 da çektirmiştim.
Rica ederim.Cok tesekkur ederim
Canım hayırlı olsun inşallah kuzucuk larını al gelkızlar 8 tane birinci kalite yumurta toplanmış sekizinci de döllenmiş bugün 3 günleri bir kaç tanesi orta birkaç tane birinci kalite emriyo oluştu hala sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sürdürüyorlar dedi emriyolog pazartesi saat 12 de Dr muayene edecekmiş rahim tekrar kalınlaştı ise transfer yapılacak yoksa önümüzdeki ay yapılacak hayırlısı olsun inşallah bebişlerimi alır dönerim eve sizler ne yapıyorsunuz yok mu Otel de olan yada pazartesi transferi olan arkadaşlar
amin inşallah canım Rabbim isteyen dileyen el açıp dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Canım hayırlı olsun inşallah kuzucuk larını al gel
Dualarim seninle bu kadar stres ten sonra hersey guzel olur insaAllahamin inşallah canım Rabbim isteyen dileyen el açıp dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
amin canım inşallahDualarim seninle bu kadar stres ten sonra hersey guzel olur insaAllah
Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olurkızlar 8 tane birinci kalite yumurta toplanmış sekizinci de döllenmiş bugün 3 günleri bir kaç tanesi orta birkaç tane birinci kalite emriyo oluştu hala sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sürdürüyorlar dedi emriyolog pazartesi saat 12 de Dr muayene edecekmiş rahim tekrar kalınlaştı ise transfer yapılacak yoksa önümüzdeki ay yapılacak hayırlısı olsun inşallah bebişlerimi alır dönerim eve sizler ne yapıyorsunuz yok mu Otel de olan yada pazartesi transferi olan arkadaşlar
amin canım iyi ki varsınız Rabbim sizlerden razı olsun yarın 12.15 gibi yazarım son durumu dua edin öpüyorüm hepiniziHayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur
dualarımız seninle bebeklerinle beraber dönersin inşallah. Herşey gönlünce olsun.amin canım iyi ki varsınız Rabbim sizlerden razı olsun yarın 12.15 gibi yazarım son durumu dua edin öpüyorüm hepinizi
amin canım çok sağolun Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınD
dualarımız seninle bebeklerinle beraber dönersin inşallah. Herşey gönlünce olsun.
Hani hiçbirşey yazmamışsın bekliyoruzamin canım çok sağolun Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?