- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
canım pazartesi 12.15 de muayene edecek Dr eğer sıkıntı bitmişse transfer olacak fizyoterapist yarın transferin olur dedi rahim incelince birden adet olabilirsin diye halil bey temkinli davrandı dedi yarın girmeden son durumu yazarım .Hani hiçbirşey yazmamışsın bekliyoruz
Inşallah herşey Güzel olacak sana dua ediyorum canım benim bebişleri al gelcanım pazartesi 12.15 de muayene edecek Dr eğer sıkıntı bitmişse transfer olacak fizyoterapist yarın transferin olur dedi rahim incelince birden adet olabilirsin diye halil bey temkinli davrandı dedi yarın girmeden son durumu yazarım .
Allah razı olsun canım Rabbim karnındaki bebeğini de sana bagışlasın aminInşallah herşey Güzel olacak sana dua ediyorum canım benim bebişleri al gel
Yarin icin bol sans diliyorum.umarim sorun cikmaz bebislerini alip donersin.allah yardimcin olsun canimcanım pazartesi 12.15 de muayene edecek Dr eğer sıkıntı bitmişse transfer olacak fizyoterapist yarın transferin olur dedi rahim incelince birden adet olabilirsin diye halil bey temkinli davrandı dedi yarın girmeden son durumu yazarım .
amin canım çok çok sağolun Allah razı olsun ne güzel moral oluyorsunuz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahYarin icin bol sans diliyorum.umarim sorun cikmaz bebislerini alip donersin.allah yardimcin olsun canim
Elhemdullilah hayırlı ugurlu olsun canım benim inşallah sağ selametle bebislerinle gelHazırlandım su içiyorum Rabbim in izni ile olacak transfer dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Hadi hayirlisi canim.bebeklerin seninle olsunlar dualarimiz seninle.Hazırlandım su içiyorum Rabbim in izni ile olacak transfer dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Elhemdullilah hayırlı ugurlu olsun canım benim inşallah sağ selametle bebislerinle gel
3 tane transfer oldu canlarım nasıl mutluyum elime verdikleri ultrason kağıdını öpe öpe doyamadım Rabbim inşallah bana bağışlar yavrularımı Allah razı olsun dualarınıź içinHadi hayirlisi canim.bebeklerin seninle olsunlar dualarimiz seninle.
Amin insallah allah bağışlasin sana sağ selamet doğurursun senin adına çok mutlu oldum3 tane transfer oldu canlarım nasıl mutluyum elime verdikleri ultrason kağıdını öpe öpe doyamadım Rabbim inşallah bana bağışlar yavrularımı Allah razı olsun dualarınıź için
Tekrar hayirlisi olsun bebisler annelerini hic birakmazlar insallah.bizlere guzel haberi vermeni bekliycez.transfer rahim kalinligin kac olmustu soyledilermi3 tane transfer oldu canlarım nasıl mutluyum elime verdikleri ultrason kağıdını öpe öpe doyamadım Rabbim inşallah bana bağışlar yavrularımı Allah razı olsun dualarınıź için
Aldiklarini dogumda giymeyi nasip etsin allah.Bende bu gün şefket yılmaz hastanesine endokrinologa gittimprof doc gürcan kısakola yapacak bir şey yok suan hamilesin yapacak bir şey yok ilaç dozlarını yazdı yolladı doğumdan sonra görüşürüz dedi eve geldim he bu arada kendime bursa çarşıda lohusa terlik ve tac aldım uğur getirsin bana diyerek çok mutluyum cumartesi kalp atımı için doktora gidecem hepinize güzel hamilelikler diliyorum
söylemedi sekizden yukarı dedi benden önceki bayanın 4 mm mış transfer yapmışlar şok oldum hayırlısı olsun inşallah onun içinde benim içinde Sağol canımTekrar hayirlisi olsun bebisler annelerini hic birakmazlar insallah.bizlere guzel haberi vermeni bekliycez.transfer rahim kalinligin kac olmustu soyledilermi
oh maşallah canım seni sevindiren dileğini muradını veren RABBİM beni de sevindirsin tüm evlat isteyenlere hayırlı evlat versin Rabbim amin inşallah .iyi yapmışsın motivasyon olur bende bebek giysileri çorapları falan almıştım Rabbim hayırlısı ile giymeyi giydirmeyi nasip etsin bizlereBende bu gün şefket yılmaz hastanesine endokrinologa gittimprof doc gürcan kısakola yapacak bir şey yok suan hamilesin yapacak bir şey yok ilaç dozlarını yazdı yolladı doğumdan sonra görüşürüz dedi eve geldim he bu arada kendime bursa çarşıda lohusa terlik ve tac aldım uğur getirsin bana diyerek çok mutluyum cumartesi kalp atımı için doktora gidecem hepinize güzel hamilelikler diliyorum
Canım inşallah seni bırakmazlar hayırlı olsun kalitesi kaçtı embriyo ların3 tane transfer oldu canlarım nasıl mutluyum elime verdikleri ultrason kağıdını öpe öpe doyamadım Rabbim inşallah bana bağışlar yavrularımı Allah razı olsun dualarınıź için
amin canım 1.si 4bc 2.si birinci kalite 3. sü için ne kaliteli ne kalitesiz dedi diğerlerini desteklesin diye transfer ettik dedi sence nasıllarCanım inşallah seni bırakmazlar hayırlı olsun kalitesi kaçtı embriyo ların
Hayırlı olsun inşallah. Bebeklerinle beraber dönmen dileği ile dualarım seninleHazırlandım su içiyorum Rabbim in izni ile olacak transfer dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Hayirli olsun cok sukur transfer olmus insaAllah bundan sonra da hep guzel seyler yazarsin keseyi gordum kalp atisini duydum gibi....amin canım 1.si 4bc 2.si birinci kalite 3. sü için ne kaliteli ne kalitesiz dedi diğerlerini desteklesin diye transfer ettik dedi sence nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?