Çok güzel canım umarım iyi sonuçlar alırsın dualarımız dasınamin canım 1.si 4bc 2.si birinci kalite 3. sü için ne kaliteli ne kalitesiz dedi diğerlerini desteklesin diye transfer ettik dedi sence nasıllar
amin canım çok sagolHayirli olsun cok sukur transfer olmus insaAllah bundan sonra da hep guzel seyler yazarsin keseyi gordum kalp atisini duydum gibi....
sağolasın canım amin inşallah nöbet sırası bende bi 10 günÇok güzel canım umarım iyi sonuçlar alırsın dualarımız dasın
16 tane yumurta toplanmış 16 sı da işlem görmüş 8 i döllenmiş bana verilen emriyo kagıdında böyle yazıyor diğerleri ne oldu sormak gelmedi valla aklıma8 tane yumurta toplanmis olmasi az degilmi dondurulmasi icin bile yumurta yok bide donorlerin secilmis oldugunu dusunursek daha cok kaliteli yumurta olmasi gerekmiyomu yada ben farkli acidan mi dusunuyorum kafamda deli sorular
amin canım inşallah daha da güzel haberler olacak benimde dualarımdasınıź hepiniz tek tekHayırlı olsun inşallah. Bebeklerinle beraber dönmen dileği ile dualarım seninle
Transfer kağıdı aldınmı aldıysan orda yazar altta kaç tane hangi kalite embriyo transfer oldu kaç adet dondiruldu çünki dondurma 1 yıl ücretsiz bilgi vermemiş ola bilirler16 tane yumurta toplanmış 16 sı da işlem görmüş 8 i döllenmiş bana verilen emriyo kagıdında böyle yazıyor diğerleri ne oldu sormak gelmedi valla aklıma
aldım ama dondurulmuş yazmıyor sadece yazdıklarım dışında başka bişey yazmıyoTransfer kağıdı aldınmı aldıysan orda yazar altta kaç tane hangi kalite embriyo transfer oldu kaç adet dondiruldu çünki dondurma 1 yıl ücretsiz bilgi vermemiş ola bilirler
Hemsire ye sor canım onlar biliyoraldım ama dondurulmuş yazmıyor sadece yazdıklarım dışında başka bişey yazmıyo
yarın sorarım canımHemsire ye sor canım onlar biliyor
Aynen öyle canımMerhaba arkadaşlar bu estrofem ve progesteron ilaçlarını gebeliğin 8 haftasına kadar kullanmak gerekirmiş. Vitamin ilaçlarınıda gebeliğin sonuna kadar. Hamile arkadaşlar sizde demi böyle merak ettim
Sanada hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olurTedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
Benim transfer tarihim de belli oldu allah nasip ederse 10 agustos. Eşim 5 ağustosta gidip dönecek bende 10 ağustosta gideceğim geri sayim basladi :)
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin sende al bebişlerini gel hayırlısı ile Allah yardımcın olsunTedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
Benim transfer tarihim de belli oldu allah nasip ederse 10 agustos. Eşim 5 ağustosta gidip dönecek bende 10 ağustosta gideceğim geri sayim basladi :)
Hayırlı olsun tedavin. Rabnim hakkında en hayırlı olanı gönlüne göre versin inşallahTedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar teşekkür ederimHayirli olsun insallAllah sende ikizlerini alip gelirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?