Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

8 tane yumurta toplanmis olmasi az degilmi dondurulmasi icin bile yumurta yok bide donorlerin secilmis oldugunu dusunursek daha cok kaliteli yumurta olmasi gerekmiyomu yada ben farkli acidan mi dusunuyorum kafamda deli sorular
16 tane yumurta toplanmış 16 sı da işlem görmüş 8 i döllenmiş bana verilen emriyo kagıdında böyle yazıyor diğerleri ne oldu sormak gelmedi valla aklıma

16 tane yumurta toplanmış 16 sı da işlem görmüş 8 i döllenmiş bana verilen emriyo kagıdında böyle yazıyor diğerleri ne oldu sormak gelmedi valla aklıma
Transfer kağıdı aldınmı aldıysan orda yazar altta kaç tane hangi kalite embriyo transfer oldu kaç adet dondiruldu çünki dondurma 1 yıl ücretsiz bilgi vermemiş ola bilirler

Transfer kağıdı aldınmı aldıysan orda yazar altta kaç tane hangi kalite embriyo transfer oldu kaç adet dondiruldu çünki dondurma 1 yıl ücretsiz bilgi vermemiş ola bilirler
aldım ama dondurulmuş yazmıyor sadece yazdıklarım dışında başka bişey yazmıyo

Merhaba arkadaşlar bu estrofem ve progesteron ilaçlarını gebeliğin 8 haftasına kadar kullanmak gerekirmiş. Vitamin ilaçlarınıda gebeliğin sonuna kadar. Hamile arkadaşlar sizde demi böyle merak ettim

Merhaba arkadaşlar bu estrofem ve progesteron ilaçlarını gebeliğin 8 haftasına kadar kullanmak gerekirmiş. Vitamin ilaçlarınıda gebeliğin sonuna kadar. Hamile arkadaşlar sizde demi böyle merak ettim
Aynen öyle canım

Tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
Benim transfer tarihim de belli oldu allah nasip ederse 10 agustos. Eşim 5 ağustosta gidip dönecek bende 10 ağustosta gideceğim geri sayim basladi :)

Benim transfer tarihim de belli oldu allah nasip ederse 10 agustos. Eşim 5 ağustosta gidip dönecek bende 10 ağustosta gideceğim geri sayim basladi :)
Sanada hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin sende al bebişlerini gel hayırlısı ile Allah yardımcın olsun

Hayırlı olsun tedavin. Rabnim hakkında en hayırlı olanı gönlüne göre versin inşallah

canlar benim sağ kasıgımda içten içe cimdiklenme var iğne batar gibi 3 gün transferin normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…