Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar benim çok midem bulanıyor bide tansiyonum düşük başım dönüyor. Var mı bildiğiniz bi çare bunlara

Kızlar benim çok midem bulanıyor bide tansiyonum düşük başım dönüyor. Var mı bildiğiniz bi çare bunlara
Bende aynı durumdayım bulantı ağzıma şu doluyor tadım kalmadı doktor kuru tuzlu ekşi şeyler ye dedi tansiyonada bulantiyada iyi gelir

Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atımlarını gördüm pıt pıt atıyor elhemdullilah rabbim bu günleri de gösterdi duygularımı anlatamam 6 haftalık bebişimiz şükür

Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atımlarını gördüm pıt pıt atıyor elhemdullilah rabbim bu günleri de gösterdi duygularımı anlatamam 6 haftalık bebişimiz şükür
Maşallah negüzel bende haftaya gitmeyi düşünüyorum 2 gün sonra 6 haftam bitmiş oluyor o zamana kadar belli olur inşallah.

maşallah subhanallah çok sevindim kurban olurum onu veren Allah a Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın

maşallah subhanallah çok sevindim kurban olurum onu veren Allah a Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın
Amin insallah rabim sanada ve burda annelik yolunda çaba gösteren canlarimada nasip etsin Bu duyguyu inşallah sonuna kadar güzel ilerler bebeklerimizi kucaklarz

Kızlar bende kalp atışlarını bugün duydum 8 haftalık olduk darısı hepinizin başına herşeyi buradan öğrendim ben umarım bizden sonra gelenler ve bebek isteyen herkese mevlam nasip etsin bana dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim bu arada benim üçüz

Ayy çok heyecanlandım. Maşallah diyelim. Bende haftaya gidicem inşallah banada nasip olur duymak inşallah üçüzlerini allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. Allah'a emanet ol.

gözün aydın canım maşallah şimdi onu sormaya girdim sen yazmışsın ne oldu birini alacak falan demiştin sırada ben varım Rabbim aynı mutluluğu bana da yaşatsın tüm evlat isteyenlerle beraber inşallah

İnşallah canım bekliyorum senin güzel haberlerini de benim 10 haftada alınacak sanırım bitanesi hayırlı olur umarım hepimz için

İnşallah canım bekliyorum senin güzel haberlerini de benim 10 haftada alınacak sanırım bitanesi hayırlı olur umarım hepimz için
amin canım inşallah bende hamileyim yazabilirim buraya dediğin gibi hayırlısı olsun vazgeçmek zor ama mecbur kalınca inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah beraberinde olsun bu arada benim de 3 tane transfer edildi

Bekliyoruz canım heyecanla umarım şansın bol olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin senin için çok dua ediyorum umarım sağlıklı yavrularımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…