Hadi hayırlı olsun bebelerincanlar benim sağ kasıgımda içten içe cimdiklenme var iğne batar gibi 3 gün transferin normal mi
inşallah canım bende dedim tutunurken cimdikliyolar diye ama işte insan yine telaşlanıyor sağolasın canım benimHadi hayırlı olsun bebelerinsana tutunuyor canım normaldir endişe etme gözün aydın
Bende aynı durumdayım bulantı ağzıma şu doluyor tadım kalmadı doktor kuru tuzlu ekşi şeyler ye dedi tansiyonada bulantiyada iyi gelirKızlar benim çok midem bulanıyor bide tansiyonum düşük başım dönüyor. Var mı bildiğiniz bi çare bunlara
Cnm naptın doktora gitin mi. Bebişin kalp atışlarını dinlediniz miBende aynı durumdayım bulantı ağzıma şu doluyor tadım kalmadı doktor kuru tuzlu ekşi şeyler ye dedi tansiyonada bulantiyada iyi gelir
Elimde tuzlu kroker geziyorum cuma gidecem kalp atışı için inşallah duyulurCnm naptın doktora gitin mi. Bebişin kalp atışlarını dinlediniz mi
Maşallah negüzel bende haftaya gitmeyi düşünüyorum 2 gün sonra 6 haftam bitmiş oluyor o zamana kadar belli olur inşallah.Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atımlarını gördüm pıt pıt atıyor elhemdullilah rabbim bu günleri de gösterdi duygularımı anlatamam 6 haftalık bebişimiz şükür
maşallah subhanallah çok sevindim kurban olurum onu veren Allah a Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydınKızlar çok şükür bebeğimin kalp atımlarını gördüm pıt pıt atıyor elhemdullilah rabbim bu günleri de gösterdi duygularımı anlatamam 6 haftalık bebişimiz şükür
Amin insallah rabim sanada ve burda annelik yolunda çaba gösteren canlarimada nasip etsin Bu duyguyu inşallah sonuna kadar güzel ilerler bebeklerimizi kucaklarzmaşallah subhanallah çok sevindim kurban olurum onu veren Allah a Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın
amin canım amin Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasınAmin insallah rabim sanada ve burda annelik yolunda çaba gösteren canlarimada nasip etsin Bu duyguyu inşallah sonuna kadar güzel ilerler bebeklerimizi kucaklarz
Cnm çok sevindim maşallah ikinizedeKızlar çok şükür bebeğimin kalp atımlarını gördüm pıt pıt atıyor elhemdullilah rabbim bu günleri de gösterdi duygularımı anlatamam 6 haftalık bebişimiz şükür
Allah razı olsun canım benim darısı sizin başınıza inşallahCnm çok sevindim maşallah ikinizede
Ayy çok heyecanlandım. Maşallah diyelim. Bende haftaya gidicem inşallah banada nasip olur duymakKızlar bende kalp atışlarını bugün duydum 8 haftalık olduk darısı hepinizin başına herşeyi buradan öğrendim ben umarım bizden sonra gelenler ve bebek isteyen herkese mevlam nasip etsin bana dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim bu arada benim üçüz
gözün aydın canım maşallah şimdi onu sormaya girdim sen yazmışsın ne oldu birini alacak falan demiştin sırada ben varım Rabbim aynı mutluluğu bana da yaşatsın tüm evlat isteyenlerle beraber inşallahKızlar bende kalp atışlarını bugün duydum 8 haftalık olduk darısı hepinizin başına herşeyi buradan öğrendim ben umarım bizden sonra gelenler ve bebek isteyen herkese mevlam nasip etsin bana dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim bu arada benim üçüz
Canım çok tesekkur ederım Rabbim sanada nasip etsin bu mutluluğuAyy çok heyecanlandım. Maşallah diyelim. Bende haftaya gidicem inşallah banada nasip olur duymakinşallah üçüzlerini allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. Allah'a emanet ol.
İnşallah canım bekliyorum senin güzel haberlerini de benim 10 haftada alınacak sanırım bitanesi hayırlı olur umarım hepimz içingözün aydın canım maşallah şimdi onu sormaya girdim sen yazmışsın ne oldu birini alacak falan demiştin sırada ben varım Rabbim aynı mutluluğu bana da yaşatsın tüm evlat isteyenlerle beraber inşallah
amin canım inşallah bende hamileyim yazabilirim buraya dediğin gibi hayırlısı olsun vazgeçmek zor ama mecbur kalınca inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah beraberinde olsun bu arada benim de 3 tane transfer edildiİnşallah canım bekliyorum senin güzel haberlerini de benim 10 haftada alınacak sanırım bitanesi hayırlı olur umarım hepimz için
Bekliyoruz canım heyecanla umarım şansın bol olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin senin için çok dua ediyorum umarım sağlıklı yavrularımız olsunamin canım inşallah bende hamileyim yazabilirim buraya dediğin gibi hayırlısı olsun vazgeçmek zor ama mecbur kalınca inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah beraberinde olsun bu arada benim de 3 tane transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?