Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bekliyoruz canım heyecanla umarım şansın bol olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin senin için çok dua ediyorum umarım sağlıklı yavrularımız olsun
amin canım Allah razı olsun gönlümüz bir duamız bir Rabbim bu yolda açtığımız ellerimizi boş çevirmesin inşallah

Yumurta Donasyonla doğum yapan arkadaşlar Bebeğiniz kime benziyor merak ediyorum. Yardımcı olun

Arkadaslar kafam cok karisik tam hite karar vermisken kendi dr. Uma Sordum baska isim soyledi kafam allak bullak oldu donasyon karari cok zor hadi karar asamasini gectin hangi dr. Offff yaaaa

Arkadaslar kafam cok karisik tam hite karar vermisken kendi dr. Uma Sordum baska isim soyledi kafam allak bullak oldu donasyon karari cok zor hadi karar asamasini gectin hangi dr. Offff yaaaa
Bazı sayfalarda da yazılarını okudum kafan çok karışık ama sana tavsiyem kalbini dinle kime gönül varsa o doktora git kimse seni yönlendirmesin sonuç ne olsa kararı sen vermelisin

benim Dr da başka bir Dr tavsiye etmişti ama kalbim nedense hit e güvendi hem de bazı sebeplerden dolayı iki kez vazgeçtigim bile oldu ama ne olduğunu bile anlamadan ya o aradı ya birşey oldu yine yönüm hit e döndü ben hep öyle dua ettim Rabbim benim için hangisi hayırlı olacaksa yönümü ona çevir diye sende dua nı et hangisi içine siniyorsa onunla başla tedavine hayırlı olsun şimdi den

Bazı sayfalarda da yazılarını okudum kafan çok karışık ama sana tavsiyem kalbini dinle kime gönül varsa o doktora git kimse seni yönlendirmesin sonuç ne olsa kararı sen vermelisin
Cok tesekkur ederimm keske biri ciksa deseki senin icin iyi olan bu hani ucuz olsa dersin bir daha ki sefer ama oyle bi sans cok zorrrr

Cok tesekkur ederim lutfen benim icinde dua edermisin

Cok tesekkur ederimm keske biri ciksa deseki senin icin iyi olan bu hani ucuz olsa dersin bir daha ki sefer ama oyle bi sans cok zorrrr
Dondurulacak kadar embriyo kala bilecek doktor araştır derim çünki 2 embriyo fazla olsa bile dondurup ikinci bir şans elde ede bilir insan benim gibi 2.defa donmuş embriomla buldum bebemi her doktor ucuz paha derken 5000 euro yu bulur tedavin bari 6 embrio olsun ki 2. Defa az bir ödeme ile deneye bilesin bende çok doktor gezenlerdenim ama Hitten asla vaz gecmem sonuç da işini iyi bilir ve hiç hastasını yarı yolda bırakmıyor

Iki sayfayi uzun zaman sessiz takip ediyodum hatta bu sayfa daha sicak oldugu icin ilk buraya yazdim ama sonra farkli dr. Dusunurken buraya yazmak saygisizlik olur diye dusundum ama sizi daha yakin hissediyorumm

Iki sayfayi uzun zaman sessiz takip ediyodum hatta bu sayfa daha sicak oldugu icin ilk buraya yazdim ama sonra farkli dr. Dusunurken buraya yazmak saygisizlik olur diye dusundum ama sizi daha yakin hissediyorumm
Benimde ilk tedavim başka doktor da 2 . başka doktorda olmuş sayfalarda da var yazılarım ama hitte ilk 7 . demem 3 donasyonum ve asla doktorum dan vaz gecmem allah nasip etsin Bu bebeğim dogsun ikinci defa yine onunla yaparım tedavimi

Şeker tiroid hastasıyım ve 43 yaşındayım hiç bir şeye aldırmadan sen anne olacaksın dedi ve yaptı en azından hamile kaldım ve yarim olmadığımı his ettim

Icim okadar huzursuzki anlatamam rabbim insalllah isteyen herkese nasip eder simdi burdaki dr.un soyledigine gitmesem neden fikir sordun ozmn diyecek cunku takibimin onun yapmasini istiyorum ama yazdiklarinizi okuyunca bende hite guveniyorum yazdiklariniza dayanarak

Bende doktorumu dinlesen başka merkeze gidecektim ama inanaki sonuç almazsan burda takip eden doktor bile yan çizer e nasıl olsa sağlıkcıyım bu işleri bilirim işine nasıl geliyor öyle yap takip eden doktor çok bulunur kıbrıs çok önemli

Esimde saglikci o burdaki prof.dr.cok guveniyo
dua ederim canım etmem mi her zaman kendime dua ederken herkese ediyorum Rabbim gönlünün muradını tez vakitte versin inşallah ama birsey daha söyleyeyim o kadar çok Prof a para döktüm ki artık hiç biri güvenilir gelmiyor benim ikinci donasyon ilki başka Dr daydı felaket hit biraz suratsız ama iyidir tabi seni etkilemek istemem asla birde buradaki Dr lar oradaki merkezlerle anlaşma yapıyormuş hasta başı prim alıyor yani o ne diyecek bu ne diyecek diye birde onu kendine yük etme görüş aklına yatanlarla zaten mesaj tel görüşmesi hepsi yapıyor sonra zaten kalbin birine daha yakın hissedecek huzurlu ol korkulacak bir şey yok Rabbim yardımcın olsun canım

Cok sagoll canim biz bi dr.la 10yildir tanisiyoruz adam benim hamile kalmami benden daha cok istiyo ama bedava da kimse bisey yapmiyo orasida dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…