- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
aynı sayfaları takip ediyoruz ama dediğin gibi burdaki arkadaşlarım daha samimi Allah ın izni ile aralarında hamile olanlar bile var ama bizim işimiz bitti deyip terketmiyorlar hala bilgi verip yazdımcı olmaya çalışıyorlar en önemlisi bizim için hala dua ediyorlar hiç birini tanımıyorum ama sanki hepsiyle yıllardır tanışıyor gibiyim Allah razı olsun canlar seviliyorsunuzIki sayfayi uzun zaman sessiz takip ediyodum hatta bu sayfa daha sicak oldugu icin ilk buraya yazdim ama sonra farkli dr. Dusunurken buraya yazmak saygisizlik olur diye dusundum ama sizi daha yakin hissediyorumm
10 yıl dile kolay 12 yıl da benim oldu ama artık bu aşamaya gelmişsin o yüzden kalbinin sesini dinleme zamanın gelmiş hayal65 arkadaş doğru yazmış sonuç olumsuz olursa o senin yanında olmayacak yani sen fazla Dr nu düşünme onun ne dediği değil senin ne hissettiğin önemliCok sagoll canim biz bi dr.la 10yildir tanisiyoruz adam benim hamile kalmami benden daha cok istiyo ama bedava da kimse bisey yapmiyo orasida dogru
Bende kadın doğum onkoloji hastanesinde profosör doçent doktorlarla beraber çalışıyorum vala herkes işine geldiği gibi davranıyor senden karı olmasa hiç alakadar olmaz sen allahın izniyle güzelce sakin kafayla bir karar ver Biz herdaim sana dua edecez önce allah sana en kisa zamanda yar ve yardımcı olsun canımEsimde saglikci o burdaki prof.dr.cok guveniyo
iyi geceler canımİyi geceler herkese
Evet haklisinnn10 yıl dile kolay 12 yıl da benim oldu ama artık bu aşamaya gelmişsin o yüzden kalbinin sesini dinleme zamanın gelmiş hayal65 arkadaş doğru yazmış sonuç olumsuz olursa o senin yanında olmayacak yani sen fazla Dr nu düşünme onun ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli
Bende kadın doğum onkoloji hastanesinde profosör doçent doktorlarla beraber çalışıyorum vala herkes işine geldiği gibi davranıyor senden karı olmasa hiç alakadar olmaz sen allahın izniyle güzelce sakin kafayla bir karar ver Biz herdaim sana dua edecez önce allah sana en kisa zamanda yar ve yardımcı olsun canım[/QUOTEcok sagolun getcekten hakkimda hayirlisi bir iki gun bu konuyu bir hafta dusunmeyecegim sonra hakkimda hayirlisi deyip baslayacagim
inşallah canım Rabbim hayırlı tedaviler hayırlı sonuçlar versin iyi gecelerİyi geceler kızlar. Lütfen benim için de dua edin.şu tedavime baslayabileyim artık hayırlısı ile...
Tedavin simdiden hayirli olsun ayni durumdayizzzMerhabalar, 3 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum, Amh değerim 0.13 herseferinde üçten fazla yumurta çıkmadı, ilk tüp denemesini Ankara'da yaptım tek yumurta PGS ten çıkan kaliteli embriyo, tutmadı. Diğer üç denemem Paris'te hiçbirinde döllenme olmadı.sonuç olarak doktorum beni donasyona yönlendirdi. Kıbrıs için çok araştırdım, gördüğüm kadarıyla en çok HİT en bahsediliyor, Sonra Savas özyiğit , burda Türk bir jinekolğa sordum bana, Mehmet Emin Kaptan diye bir doktor önerdi. Günlerdir düşünüyorum araştırıyorum ama bir türlü randevu alabileceğim bir doktor bulamıyorum, karar vermiyorum, güvenilir içim rahat bir şekilde gitmek istiyorum. Bana ancak siz yardımcı olursunuz yüreği güzel kadınlar. Kime gitmeliyim ?
Merhaba canım sana bir şey söylemek istiyorum kıbrısta yüzlerce tanımamış yani ismi meşhur olmayan tüp bebek doktoru var mehmet emin kaptan gibi yani biz onların çoğunu tanımıyoruz türkiyede doktorlar kendi manfatlari için prim aldıkları anlaşmalı doktorlara hastalarını yöneltiyorlar kimsenin tavsiyesi üzerine fikir kurma hasta memnuniyeti pozitif sonuç alan iş gücü ve uzmanlaşmış yıllarca bu işi yapan doktor ara bizde çok sayıda doktora gittik ve bir kaç yerde tüp bebek yaptık ben hit hariç 5 yerde tüp bebek yapmışım ama sonuç negatif olmuş son 7. Denemede Hitle tanıştık ve suan hamileyim doktor işi bilen biri asla kimsenin yönlendirmesi üzerine doktor seçme araştır öyle karar ver derimMerhabalar, 3 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum, Amh değerim 0.13 herseferinde üçten fazla yumurta çıkmadı, ilk tüp denemesini Ankara'da yaptım tek yumurta PGS ten çıkan kaliteli embriyo, tutmadı. Diğer üç denemem Paris'te hiçbirinde döllenme olmadı.sonuç olarak doktorum beni donasyona yönlendirdi. Kıbrıs için çok araştırdım, gördüğüm kadarıyla en çok HİT en bahsediliyor, Sonra Savas özyiğit , burda Türk bir jinekolğa sordum bana, Mehmet Emin Kaptan diye bir doktor önerdi. Günlerdir düşünüyorum araştırıyorum ama bir türlü randevu alabileceğim bir doktor bulamıyorum, karar vermiyorum, güvenilir içim rahat bir şekilde gitmek istiyorum. Bana ancak siz yardımcı olursunuz yüreği güzel kadınlar. Kime gitmeliyim ?
Saol. Insallah guzel sonuclar aliriz..sen nezaman basliyorsun?Tedavin simdiden hayirli olsun ayni durumdayizzz
Tesekkur ederim hayal, tebrik ederim insallah hersey olunda gider. Kac tane transfer ettiler? bende arastiriyorum ve ilk numarada hit var buraya yazarak iyice emin olmak istedim, burdaki jinekologa kendim sordum, buyuk ihtimalle hit i tavssiye eder diye dusundum ama baska isim verince ve pek taninmamis olunca kafam karisti. Ama icimdeki ses hit diyor. Yakinda randevu alacagim. Gitmeden burda motive olmak istiyorum :) bide doktor birebir kendisimi ilgileniyor yoksa ekipmi?Merhaba canım sana bir şey söylemek istiyorum kıbrısta yüzlerce tanımamış yani ismi meşhur olmayan tüp bebek doktoru var mehmet emin kaptan gibi yani biz onların çoğunu tanımıyoruz türkiyede doktorlar kendi manfatlari için prim aldıkları anlaşmalı doktorlara hastalarını yöneltiyorlar kimsenin tavsiyesi üzerine fikir kurma hasta memnuniyeti pozitif sonuç alan iş gücü ve uzmanlaşmış yıllarca bu işi yapan doktor ara bizde çok sayıda doktora gittik ve bir kaç yerde tüp bebek yaptık ben hit hariç 5 yerde tüp bebek yapmışım ama sonuç negatif olmuş son 7. Denemede Hitle tanıştık ve suan hamileyim doktor işi bilen biri asla kimsenin yönlendirmesi üzerine doktor seçme araştır öyle karar ver derim
3 embriyo transfer ettiler yaşım 43 şeker ve tiroid hastasıyım bu açıdan tek gebelik benim için ideal oldu çok şükür suan sağlıklı ilerliyoruz ilerde allah yardım eder bize inşallah sende hayırlı tedaviye başlar güzel sonuç alırsın hite karar vermek bizim için çok isabetli oldu darısı sizlere diyorum ilgi konusunda onu diyeyim ekiple hep irtibata kalırsın hemşireler her daim cevap verir sana doktor ise çok yoğun oluyor ama onun kendi telefonunu arasan onunla görurusursun ve muayine tedavi hepsini doktor kendisi yapıyor burdada kıbrısta ta kendisi ilgileniyor hastaylaTesekkur ederim hayal, tebrik ederim insallah hersey olunda gider. Kac tane transfer ettiler? bende arastiriyorum ve ilk numarada hit var buraya yazarak iyice emin olmak istedim, burdaki jinekologa kendim sordum, buyuk ihtimalle hit i tavssiye eder diye dusundum ama baska isim verince ve pek taninmamis olunca kafam karisti. Ama icimdeki ses hit diyor. Yakinda randevu alacagim. Gitmeden burda motive olmak istiyorum :) bide doktor birebir kendisimi ilgileniyor yoksa ekipmi?
Merhaba canım sana bir şey söylemek istiyorum kıbrısta yüzlerce tanımamış yani ismi meşhur olmayan tüp bebek doktoru var mehmet emin kaptan gibi yani biz onların çoğunu tanımıyoruz türkiyede doktorlar kendi manfatlari için prim aldıkları anlaşmalı doktorlara hastalarını yöneltiyorlar kimsenin tavsiyesi üzerine fikir kurma hasta memnuniyeti pozitif sonuç alan iş gücü ve uzmanlaşmış yıllarca bu işi yapan doktor ara bizde çok sayıda doktora gittik ve bir kaç yerde tüp bebek yaptık ben hit hariç 5 yerde tüp bebek yapmışım ama sonuç negatif olmuş son 7. Denemede Hitle tanıştık ve suan hamileyim doktor işi bilen biri asla kimsenin yönlendirmesi üzerine doktor seçme araştır öyle karar ver derim
Eylul ekim gibi baslamayi dusunuyorum sen karar verebildin miSaol. Insallah guzel sonuclar aliriz..sen nezaman basliyorsun?
Halil beyin kendisiyle mi görüştün cnm .yoksa koordinatör ya da hemsireleriyle miKızlar bugün rahim kalinligimi ölcturdum 6 ml çıktı ama halil bey ince dedi.fizik tedavi önerdi ama bizim kibrista 5 gün kalmamiz imkansız. Transfer 10 agustos daha 12 gün var ama.
Bant verdi onu kullanacağım. 5 ağustosta progestana baslatqcakmis ve o güne kadar 8 ml olmasi lazimmis .bant kullanıp kalinlasmasi olan var mi
nar suyu iç canım daha vaktin var birde havuç incir kürü var saraçoglunun yap inşallah işe yarar hayırlı olsunKızlar bugün rahim kalinligimi ölcturdum 6 ml çıktı ama halil bey ince dedi.fizik tedavi önerdi ama bizim kibrista 5 gün kalmamiz imkansız. Transfer 10 agustos daha 12 gün var ama.
Bant verdi onu kullanacağım. 5 ağustosta progestana baslatqcakmis ve o güne kadar 8 ml olmasi lazimmis .bant kullanıp kalinlasmasi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?