Hemsiresi ile gorustum o da rahim ultrasonunu halil beye göstermiş transfer 10 agustos 12 gün varHalil beyin kendisiyle mi görüştün cnm .yoksa koordinatör ya da hemsireleriyle mi
Teşekkür ederim moralim bozuldu biraz bakalım transfer 10 agustos inşallah bantla kalinlasir. Senin sonuç ne zaman belli olacak.yanılmıyorsam sonuç bekliyordunnar suyu iç canım daha vaktin var birde havuç incir kürü var saraçoglunun yap inşallah işe yarar hayırlı olsun
evet canım sonuç bekliyorum yarın e2 ve P4 baktıracagım ayın 6 sında gebelik testi inşallah hayırlı pozitif sonuç olur korkma olur benimde 9 mm den 7 ye düşmüştü ama transferim yapıldı .inşallah seninde tedavin hayırlısı ile sonućlanıŕTeşekkür ederim moralim bozuldu biraz bakalım transfer 10 agustos inşallah bantla kalinlasir. Senin sonuç ne zaman belli olacak.yanılmıyorsam sonuç bekliyordun
Evet ama henuz randevu almadim, bende en geç ekim dusunuyorum.Eylul ekim gibi baslamayi dusunuyorum sen karar verebildin mi
Biz hemen olur zannettik ama hemsire esnizide hazirliycaz ekimi bulur demis sen dr.netlestirdin miEvet ama henuz randevu almadim, bende en geç ekim dusunuyorum.
Hadi hayirli sonuçlar ver bize inşallah.evet canım sonuç bekliyorum yarın e2 ve P4 baktıracagım ayın 6 sında gebelik testi inşallah hayırlı pozitif sonuç olur korkma olur benimde 9 mm den 7 ye düşmüştü ama transferim yapıldı .inşallah seninde tedavin hayırlısı ile sonućlanıŕ
Kızlar bugün rahim kalinligimi ölcturdum 6 ml çıktı ama halil bey ince dedi.fizik tedavi önerdi ama bizim kibrista 5 gün kalmamiz imkansız. Transfer 10 agustos daha 12 gün var ama.
Bant verdi onu kullanacağım. 5 ağustosta progestana baslatqcakmis ve o güne kadar 8 ml olmasi lazimmis .bant kullanıp kalinlasmasi olan var mi
Evet Hit ten alicam baska alternatif.yok gibi.. bi fransiz haber programinin reportaji var hit le, gayet profesyonel bi izlenim verdi. Bakalim sans bize ne verecek..:)Biz hemen olur zannettik ama hemsire esnizide hazirliycaz ekimi bulur demis sen dr.netlestirdin mi
Arkadaşım neyapiyorsun nasıl oldu haber bekliyorumCnm çok sevindim maşallah ikinizede
Papatya bende merakla bekliyorum senin sonucu insallah hayirli haberlerini aliriz.umut olur hepimize.evet canım sonuç bekliyorum yarın e2 ve P4 baktıracagım ayın 6 sında gebelik testi inşallah hayırlı pozitif sonuç olur korkma olur benimde 9 mm den 7 ye düşmüştü ama transferim yapıldı .inşallah seninde tedavin hayırlısı ile sonućlanıŕ
amin canım çok sağol umarım pozitif le devam eden zincir halkası bozulmaz inşallahPapatya bende merakla bekliyorum senin sonucu insallah hayirli haberlerini aliriz.umut olur hepimize.
Sadece esim on gorusme yapti muayene olmadim hakkimizda hayirlisi insaAllah dogru kisilerle baslar poztitif sonuclar alirizEvet Hit ten alicam baska alternatif.yok gibi.. bi fransiz haber programinin reportaji var hit le, gayet profesyonel bi izlenim verdi. Bakalim sans bize ne verecek..:)
Kuzu sen doktorla gorustunmu? Muayene oldunmu?
Bende hiper troit hastasiyim tup bebege basladigimdan beri on yildir kullandigim ilaci biraktirdi doktor. Suan degerlerim iyi ama endiselenmiyorda deilim, insallh ileride sorun olmaz.3 embriyo transfer ettiler yaşım 43 şeker ve tiroid hastasıyım bu açıdan tek gebelik benim için ideal oldu çok şükür suan sağlıklı ilerliyoruz ilerde allah yardım eder bize inşallah sende hayırlı tedaviye başlar güzel sonuç alırsın hite karar vermek bizim için çok isabetli oldu darısı sizlere diyorum ilgi konusunda onu diyeyim ekiple hep irtibata kalırsın hemşireler her daim cevap verir sana doktor ise çok yoğun oluyor ama onun kendi telefonunu arasan onunla görurusursun ve muayine tedavi hepsini doktor kendisi yapıyor burdada kıbrısta ta kendisi ilgileniyor hastayla
Bende tiroid hastasıyım eutrox kullanıyorum ama geblikte tsh çok önemli olduğu için asla ilacı biraktirmadi doktorBende hiper troit hastasiyim tup bebege basladigimdan beri on yildir kullandigim ilaci biraktirdi doktor. Suan degerlerim iyi ama endiselenmiyorda deilim, insallh ileride sorun olmaz.
bende aynı ilacı kullanıyorum troid yok ama anti tpo yüksek bende de tedaviye başlamadan 1 ay önce kullanmaya başladımBende tiroid hastasıyım eutrox kullanıyorum ama geblikte tsh çok önemli olduğu için asla ilacı biraktirmadi doktor
Ant-tpo haşimoto yani tiroid bezi iltihabı var demektir canım bende de aynı durumlar ilacını kullan sakın aksatmabende aynı ilacı kullanıyorum troid yok ama anti tpo yüksek bende de tedaviye başlamadan 1 ay önce kullanmaya başladım
kullanıyorum canım bugün e2 ve P4 yaptırdım 4 te alacağım sonucu inşallah güzel çıkarAnt-tpo haşimoto yani tiroid bezi iltihabı var demektir canım bende de aynı durumlar ilacını kullan sakın aksatma
Hayırlı güzel sonuçlar diliyorumkullanıyorum canım bugün e2 ve P4 yaptırdım 4 te alacağım sonucu inşallah güzel çıkar
Sağol canım inşallahHayırlı güzel sonuçlar diliyorum
Inşallah can güzel haberler verkullanıyorum canım bugün e2 ve P4 yaptırdım 4 te alacağım sonucu inşallah güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?