Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

nar suyu iç canım daha vaktin var birde havuç incir kürü var saraçoglunun yap inşallah işe yarar hayırlı olsun
Teşekkür ederim moralim bozuldu biraz bakalım transfer 10 agustos inşallah bantla kalinlasir. Senin sonuç ne zaman belli olacak.yanılmıyorsam sonuç bekliyordun

Teşekkür ederim moralim bozuldu biraz bakalım transfer 10 agustos inşallah bantla kalinlasir. Senin sonuç ne zaman belli olacak.yanılmıyorsam sonuç bekliyordun
evet canım sonuç bekliyorum yarın e2 ve P4 baktıracagım ayın 6 sında gebelik testi inşallah hayırlı pozitif sonuç olur korkma olur benimde 9 mm den 7 ye düşmüştü ama transferim yapıldı .inşallah seninde tedavin hayırlısı ile sonućlanıŕ

Hadi hayirli sonuçlar ver bize inşallah.

Size katılıyorum bizi Kıbrıs'a gönderdikleri doktorlardan pirim alıyorlar bende bunu kendi doktorumda bizzat yaşadım

Biz hemen olur zannettik ama hemsire esnizide hazirliycaz ekimi bulur demis sen dr.netlestirdin mi
Evet Hit ten alicam baska alternatif.yok gibi.. bi fransiz haber programinin reportaji var hit le, gayet profesyonel bi izlenim verdi. Bakalim sans bize ne verecek..:)
Kuzu sen doktorla gorustunmu? Muayene oldunmu?

Son düzenleme:
Papatya bende merakla bekliyorum senin sonucu insallah hayirli haberlerini aliriz.umut olur hepimize.

Evet Hit ten alicam baska alternatif.yok gibi.. bi fransiz haber programinin reportaji var hit le, gayet profesyonel bi izlenim verdi. Bakalim sans bize ne verecek..:)
Kuzu sen doktorla gorustunmu? Muayene oldunmu?
Sadece esim on gorusme yapti muayene olmadim hakkimizda hayirlisi insaAllah dogru kisilerle baslar poztitif sonuclar aliriz

Bende hiper troit hastasiyim tup bebege basladigimdan beri on yildir kullandigim ilaci biraktirdi doktor. Suan degerlerim iyi ama endiselenmiyorda deilim, insallh ileride sorun olmaz.

Bende hiper troit hastasiyim tup bebege basladigimdan beri on yildir kullandigim ilaci biraktirdi doktor. Suan degerlerim iyi ama endiselenmiyorda deilim, insallh ileride sorun olmaz.
Bende tiroid hastasıyım eutrox kullanıyorum ama geblikte tsh çok önemli olduğu için asla ilacı biraktirmadi doktor

bende aynı ilacı kullanıyorum troid yok ama anti tpo yüksek bende de tedaviye başlamadan 1 ay önce kullanmaya başladım
Ant-tpo haşimoto yani tiroid bezi iltihabı var demektir canım bende de aynı durumlar ilacını kullan sakın aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…