Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar dun adet oldum e2 tahlilim pazartesi ye kaldi .adetimin 4 gunu tahlili yapmis olcam.pazartesi bir aksilik cikmazsa tedavim basliycak.bu kez nedense cok heyecanliyim.allah hepimize yardim etsin

Canim pazartesi e2 tahlili yaptircam gerci adetin dorduncu gunu olcak.nar suyuna bugunmu baslasam yoksa e2 tahlilini yaptirdiktan sonrami ne dersin?
Oy hele şükür e2 baktir sonra hemen nar suyu başla hadi hayirli haberler ver bize canım

Kizlar dun adet oldum e2 tahlilim pazartesi ye kaldi .adetimin 4 gunu tahlili yapmis olcam.pazartesi bir aksilik cikmazsa tedavim basliycak.bu kez nedense cok heyecanliyim.allah hepimize yardim etsin
Hayırlı olsun tedavin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı pozitif sonuçlar dilerim.

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlarla sonućlandırsın tedavini

Oy hele şükür e2 baktir sonra hemen nar suyu başla hadi hayirli haberler ver bize canım
Sagol canim insallah onumuzdeki surec hepimizin guzel haberleriyle sonuclanir.bebegime kavusma istegi o kadar kabarmiski icimde anlatamam.kaybettigim bebegimin kiyafetleri koydugum gibi duruyor.insallah kardesine giydirmek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…