Canim insallah degerlerin iyi cikar guzel haberlerini bekliyoruz.kullanıyorum canım bugün e2 ve P4 yaptırdım 4 te alacağım sonucu inşallah güzel çıkar
Canim pazartesi e2 tahlili yaptircam gerci adetin dorduncu gunu olcak.nar suyuna bugunmu baslasam yoksa e2 tahlilini yaptirdiktan sonrami ne dersin?Arkadaşım neyapiyorsun nasıl oldu haber bekliyorum
Oy hele şükür e2 baktir sonra hemen nar suyu başla hadi hayirli haberler ver bize canımCanim pazartesi e2 tahlili yaptircam gerci adetin dorduncu gunu olcak.nar suyuna bugunmu baslasam yoksa e2 tahlilini yaptirdiktan sonrami ne dersin?
Hayırlı olsun tedavin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı pozitif sonuçlar dilerim.Kizlar dun adet oldum e2 tahlilim pazartesi ye kaldi .adetimin 4 gunu tahlili yapmis olcam.pazartesi bir aksilik cikmazsa tedavim basliycak.bu kez nedense cok heyecanliyim.allah hepimize yardim etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlarla sonućlandırsın tedaviniKizlar dun adet oldum e2 tahlilim pazartesi ye kaldi .adetimin 4 gunu tahlili yapmis olcam.pazartesi bir aksilik cikmazsa tedavim basliycak.bu kez nedense cok heyecanliyim.allah hepimize yardim etsin
Sagol canim insallah onumuzdeki surec hepimizin guzel haberleriyle sonuclanir.bebegime kavusma istegi o kadar kabarmiski icimde anlatamam.kaybettigim bebegimin kiyafetleri koydugum gibi duruyor.insallah kardesine giydirmek nasip olur.Oy hele şükür e2 baktir sonra hemen nar suyu başla hadi hayirli haberler ver bize canım
Cok sagol canim.seninde guzel haberlerini alalimHayırlı olsun canım Rabbim hayırlarla sonućlandırsın tedavini
Cok sagol canim.allah hepimizi evlatlarimiza kovusmayi nasip etsinHayırlı olsun tedavin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı pozitif sonuçlar dilerim.
Sonuclari bildir ilac dozlarini buyuk ihtimal yukseltirler.bu tahliller belirliyici degil.insallah bebisler seninlendir canimsonucum çıktı kızlar bakın bakalım e2 137.12 P4 11.7 var mı bişeyler
yükseltiler canım amin inşallah benimledirler Selda bu çok güzel dedi gebesin diyemem ama sonuçların güzel dediSonuclari bildir ilac dozlarini buyuk ihtimal yukseltirler.bu tahliller belirliyici degil.insallah bebisler seninlendir canim
Arka arkaya alinan guzel habere seninkide eklenir insallah.arkandanda ben gelirimyükseltiler canım amin inşallah benimledirler Selda bu çok güzel dedi gebesin diyemem ama sonuçların güzel dedi
amin canım inşallah Rabbim hiç birimizin elini boş çevirmesin kucağımızı evimizi evlatsız bırakmasın inşallahArka arkaya alinan guzel habere seninkide eklenir insallah.arkandanda ben gelirim
Canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorumsonucum çıktı kızlar bakın bakalım e2 137.12 P4 11.7 var mı bişeyler
Arkanızdan da ben geleyim.Şansımız bol olsunnArka arkaya alinan guzel habere seninkide eklenir insallah.arkandanda ben gelirim
amin canım inşallahArkanızdan da ben geleyim.Şansımız bol olsunn
Allah razı olsun canım inşallah güzel olacakCanım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
Aminn insallah canim.hepimiz anne olalimArkanızdan da ben geleyim.Şansımız bol olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?