AminnnAminn insallah canim.hepimiz anne olalim
Evet oldu Stres yapma canim ağrı batma kasiklar yumurtalık hepsi agrir korkma aslında 7 gün kanda test azda olsa çıka bilirkızlar bişey soracağım hamile olan arkadaşlar sizde de adet olacakmış gibi sancı oldu mu bende sürekli adet olacakmışım gibi ağrı var Selda ya sordum şimdilik bişey yapılamaz test sonucunu bekleyecegız dedi
Kanıma girme zaten zor duruyorum aklıma geldi ama eşim Hayır diyo beklemekten başka çarem yok gitsem yapsam diyorum ama evde hiç tek bırakmıyorlar ki Sağol canım bilgi için biliyorsun bayagı zorluk atlattım şimdi küçük birşeyde panik oluyorumEvet oldu Stres yapma canim ağrı batma kasiklar yumurtalık hepsi agrir korkma aslında 7 gün kanda test azda olsa çıka bilir
Stres yapma canim, hersey guzel olucak, simdiye kadar arastirdigim kadariyla olabiliyormus, hic dusunme keyfine bak, onemli olan sensin.kızlar bişey soracağım hamile olan arkadaşlar sizde de adet olacakmış gibi sancı oldu mu bende sürekli adet olacakmışım gibi ağrı var Selda ya sordum şimdilik bişey yapılamaz test sonucunu bekleyecegız dedi
aynen canım az kaldı zaten şükür ağrım geçti ama iki gündür aşırı mide bulantım var ilaçlardan değilse inşallah var gibi bişeylerStres yapma canim, hersey guzel olucak, simdiye kadar arastirdigim kadariyla olabiliyormus, hic dusunme keyfine bak, onemli olan sensin.
İlaclarin etkisi olsa daha once bulantinnolurdu diye dusunuyorum.guzel haberi alman yakindir canim.bende e2 sonucunu bekliyorum sonuc gec cikcakmisaynen canım az kaldı zaten şükür ağrım geçti ama iki gündür aşırı mide bulantım var ilaçlardan değilse inşallah var gibi bişeyler
Hayırlısı olsun gizel haberler verin inşallah mutlu olunİlaclarin etkisi olsa daha once bulantinnolurdu diye dusunuyorum.guzel haberi alman yakindir canim.bende e2 sonucunu bekliyorum sonuc gec cikcakmis
hadi hayırlısı canım Rabbim sana da tattırsın inşallahİlaclarin etkisi olsa daha once bulantinnolurdu diye dusunuyorum.guzel haberi alman yakindir canim.bende e2 sonucunu bekliyorum sonuc gec cikcakmis
gözün aydın olsun canım hadi inşallah Rabbim hayırlı tedavi ve hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahKizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
Şükür allaha inşallah tedavin uğurlu olur sende burda pozitif sonuçlarını yazarsın canım hayırlı olsun bol bol şans getirsin sana dualarım senin icinKizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
Amin insallah canimgözün aydın olsun canım hadi inşallah Rabbim hayırlı tedavi ve hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Amin insallah.gercekten dualariniza ihtiyacim var.cok agladim bu yolda insallah bu kez alacagim evlat müjdesi icin dökerim gözyaslarimi.artik kendi cocugumu sevip oksamak istiyorum baskasinin degilŞükür allaha inşallah tedavin uğurlu olur sende burda pozitif sonuçlarını yazarsın canım hayırlı olsun bol bol şans getirsin sana dualarım senin icin
Rabbim gönlünün muradını versin canım tez vakitte seninde kucağını doldursun inşallahAmin insallah.gercekten dualariniza ihtiyacim var.cok agladim bu yolda insallah bu kez alacagim evlat müjdesi icin dökerim gözyaslarimi.artik kendi cocugumu sevip oksamak istiyorum baskasinin degil
Aminnn hepimizin insallahRabbim gönlünün muradını versin canım tez vakitte seninde kucağını doldursun inşallah
Hayirli olsun canim, insallah devami gelir, sizlerin pozitif sonucu gorunce mutlu oluyorumMerhabalar arkadaşlar bugün muayene oldum. Keseyi gördüm nihayet. Ama bir tane beklerken 2 tane kese göründü) ben bir tane düşünüyordum sağlık açısından yinede hayırlısı olsun doktor kesin bir şey demedi kalp atışlarını beklicez bakalım. İnşallah kalp atışınıda duymayı nasip eder allah. Allahım isteyen herkese versin. Tedavi olan arkadaşlara hepsine pozitif sonuçlar dilerim. Sadece şaşkınım
teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayirli olsun canim, insallah devami gelir, sizlerin pozitif sonucu gorunce mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?