Tedavin hayırlı olsunArkadaşlar benim e2 değerim sonunda düştü ve tedaviye başladım. Bugün 6.günümdü. Rahim kalinligim pek iç açıcı olmasa da umut edebilmek bile güzel:)
tedavin hayırlı olsun arkadaşımArkadaşlar benim e2 değerim sonunda düştü ve tedaviye başladım. Bugün 6.günümdü. Rahim kalinligim pek iç açıcı olmasa da umut edebilmek bile güzel:)
Olcagi varsa her turlu olur aslinda.olumlu dusunmekte cok önemli bununda bilincindeyim ama yasadiklarimdan dolayi bunu basaramiyorum.sizler elinizden geldigince olumlu bakin olurmuUmutcum sen rahim inceliyine takma kafanı
İnan ki 4 ml kalınlıkla ikizlere hamile kalanlar var
Yeterki embriyo kaliteli olsun
Kaliteli embriyo rahim dışında bile yerleşiyor
Oralarda endometrium bile yok
İnşAllah bu defa olucak bu iş
Dualarımdasın
İNŞALLAH OLUCAK BU DEFAOlcagi varsa her turlu olur aslinda.olumlu dusunmekte cok önemli bununda bilincindeyim ama yasadiklarimdan dolayi bunu basaramiyorum.sizler elinizden geldigince olumlu bakin olurmu
Sürekli uyuyorum. Birde Rahimde bi ağrı var biraz idrar olsa baskı yapıp ağrı oluyor. Şu gibi akintim var zor geçiyor biraz ama inşallah iyiye isarettir.pazartesi 12. gun test günümDUFİCİM SEN NASILSIN?
NASIL GİDİYOR?
AY İNŞALLAH PAZARTESİ MUTLU HAVADİSLERİNİ DUYALIMSürekli uyuyorum. Birde Rahimde bi ağrı var biraz idrar olsa baskı yapıp ağrı oluyor. Şu gibi akintim var zor geçiyor biraz ama inşallah iyiye isarettir.pazartesi 12. gun test günüm
Teşekkür ederim inşallahAY İNŞALLAH PAZARTESİ MUTLU HAVADİSLERİNİ DUYALIM
HEP DUALARIMDASIN ARKADAŞIM
Umut ne yaptın merak ediyoruz seniOlcagi varsa her turlu olur aslinda.olumlu dusunmekte cok önemli bununda bilincindeyim ama yasadiklarimdan dolayi bunu basaramiyorum.sizler elinizden geldigince olumlu bakin olurmu
Evet var aynı benimde böyle olduKızlar eşimin ısrarı üzerine test yaptik var mı ben mi yanlış görüyorum 1 dakika içinde böyle cikti
İnşallah. Pazartesi test gunum bakalım inşallah pozitif cikarEvet var aynı benimde böyle oldu
Dun cok aksilikler yasadik bu sabah kibris daydik.cok yorucu ve stresli iki gun yasadim.bebisim tutunurda hersey geride kalir.sen nasilsin?idrar testinde ikinci cizgi silikmi cikmis pek anlasilmiyor.limon yada yemek sodasi testini yapabilirsin.idrar testi yaptigin icin bunlari yazdimUmut ne yaptın merak ediyoruz seni
Canim sagol kibris dayim.cok stresliydi firsat bulamadim yazmayadim.dun kibrisa gelemedim bilet problemiyle karsilastim.bugun geldik.UMUTCUM SENİ MERAK EDİYORUM
VARDINMI KIBRISA?
NASILSIN CANIM?
Tutunacak annesine merak etme sen.sadece stresten uzak dur yeter..Dun cok aksilikler yasadik bu sabah kibris daydik.cok yorucu ve stresli iki gun yasadim.bebisim tutunurda hersey geride kalir.sen nasilsin?idrar testinde ikinci cizgi silikmi cikmis pek anlasilmiyor.limon yada yemek sodasi testini yapabilirsin.idrar testi yaptigin icin bunlari yazdim
Düzgün cekemedim ama 1 dakika içinde öyle çıktı ve daha koyulasti. .Allah hepimize nasip eder insallah. .Evet ikinci cizgi görunuyor bir daha bakinca fark ettim.süper süper gelsin bebisler
Stresden uzak durmak istedikce aksilikler yakami birakmiyor.ama herseye rahmen bebislerimi alcam bu kez.ilk hamileligimde esim mavi bir emzik bulmustu dunde pembe bir bebek beresi buldu.insallah bize sans getirirDüzgün cekemedim ama 1 dakika içinde öyle çıktı ve daha koyulasti. .Allah hepimize nasip eder insallah. .
Bol bol dinlen ve stres yapma. Hicbirsey senden ve bebeklerinden daha önemli değil.
Olacak bak sen asla umudunu kaybetme.bende hala emin değilim ama asla umudumu kaybetmedim.fire vermeden devam edeceğiz inanStresden uzak durmak istedikce aksilikler yakami birakmiyor.ama herseye rahmen bebislerimi alcam bu kez.ilk hamileligimde esim mavi bir emzik bulmustu dunde pembe bir bebek beresi buldu.insallah bize sans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?