Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar benim e2 değerim sonunda düştü ve tedaviye başladım. Bugün 6.günümdü. Rahim kalinligim pek iç açıcı olmasa da umut edebilmek bile güzel:)
Tedavin hayırlı olsun
Arkadaşlar benim e2 değerim sonunda düştü ve tedaviye başladım. Bugün 6.günümdü. Rahim kalinligim pek iç açıcı olmasa da umut edebilmek bile güzel:)
tedavin hayırlı olsun arkadaşım
İnşAllah hepimiz pozitiv sonuçlara varalım

Olcagi varsa her turlu olur aslinda.olumlu dusunmekte cok önemli bununda bilincindeyim ama yasadiklarimdan dolayi bunu basaramiyorum.sizler elinizden geldigince olumlu bakin olurmu

Olcagi varsa her turlu olur aslinda.olumlu dusunmekte cok önemli bununda bilincindeyim ama yasadiklarimdan dolayi bunu basaramiyorum.sizler elinizden geldigince olumlu bakin olurmu
İNŞALLAH OLUCAK BU DEFA
BUGÜN KIBRISA GİDİCEKTİN GİTİNMİ CANIM
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Sürekli uyuyorum. Birde Rahimde bi ağrı var biraz idrar olsa baskı yapıp ağrı oluyor. Şu gibi akintim var zor geçiyor biraz ama inşallah iyiye isarettir.pazartesi 12. gun test günüm
AY İNŞALLAH PAZARTESİ MUTLU HAVADİSLERİNİ DUYALIM
HEP DUALARIMDASIN ARKADAŞIM

Arkadaşlar yeni üye oldum HİT hakkında en iyi eminim ki sizlerden bilgi alabilirim biz Sperm donasyonu düşünüyoruz ama kafam çok karışık 34 yaşındayım ve belki de ilk ve tek şansım olacak bu maddi açıdan o yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum lütfen bana yardımcı olun nasıl bir doktordur Halil Bey? başarı oranlarına bakıyorum netten ama bütün klinikler kendilerini övüyorlar ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırmış durumdayım lütfen lütfen deneyimliler bana yardımcı olun. Şimdiden herkese teşeklürler ve bu yolda Rabbim herkese yardımcı olsun inş.

Kızlar eşimin ısrarı üzerine test yaptik var mı ben mi yanlış görüyorum 1 dakika içinde böyle cikti

Eklentiler

• IMG-20160818-WA0003.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 95
Umut ne yaptın merak ediyoruz seni
Dun cok aksilikler yasadik bu sabah kibris daydik.cok yorucu ve stresli iki gun yasadim.bebisim tutunurda hersey geride kalir.sen nasilsin?idrar testinde ikinci cizgi silikmi cikmis pek anlasilmiyor.limon yada yemek sodasi testini yapabilirsin.idrar testi yaptigin icin bunlari yazdim

Tutunacak annesine merak etme sen.sadece stresten uzak dur yeter..

Evet ikinci cizgi görunuyor bir daha bakinca fark ettim.süper süper gelsin bebisler
Düzgün cekemedim ama 1 dakika içinde öyle çıktı ve daha koyulasti. .Allah hepimize nasip eder insallah. .
Bol bol dinlen ve stres yapma. Hicbirsey senden ve bebeklerinden daha önemli değil.

Düzgün cekemedim ama 1 dakika içinde öyle çıktı ve daha koyulasti. .Allah hepimize nasip eder insallah. .
Bol bol dinlen ve stres yapma. Hicbirsey senden ve bebeklerinden daha önemli değil.
Stresden uzak durmak istedikce aksilikler yakami birakmiyor.ama herseye rahmen bebislerimi alcam bu kez.ilk hamileligimde esim mavi bir emzik bulmustu dunde pembe bir bebek beresi buldu.insallah bize sans getirir

Stresden uzak durmak istedikce aksilikler yakami birakmiyor.ama herseye rahmen bebislerimi alcam bu kez.ilk hamileligimde esim mavi bir emzik bulmustu dunde pembe bir bebek beresi buldu.insallah bize sans getirir
Olacak bak sen asla umudunu kaybetme.bende hala emin değilim ama asla umudumu kaybetmedim.fire vermeden devam edeceğiz inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…