Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Olacak bak sen asla umudunu kaybetme.bende hala emin değilim ama asla umudumu kaybetmedim.fire vermeden devam edeceğiz inan
İdrarda ciktigina gore degerin yuksek.ikiz olma ihtimalinde yuksek : )) aslinda yarin kan testide yaptirabilirsin

Stresden uzak durmak istedikce aksilikler yakami birakmiyor.ama herseye rahmen bebislerimi alcam bu kez.ilk hamileligimde esim mavi bir emzik bulmustu dunde pembe bir bebek beresi buldu.insallah bize sans getirir
Sabırlı ol katdeşim
Sen anne olucaksın
Güçlü ol

Kızlar eşimin ısrarı üzerine test yaptik var mı ben mi yanlış görüyorum 1 dakika içinde böyle cikti
hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim kocaman öpüyorum seni tebrik ederim canım .

Umutcum nasılsın arkadaşım
Rahim kalınlığı nasıl oldu
Yarın senin transferin var inşAllah
Arkadaşlar hep beraber umuda dua edelim
İnşAllah bebişlerini al ve sağ salim dön

Umutcum nasılsın arkadaşım
Rahim kalınlığı nasıl oldu
Yarın senin transferin var inşAllah
Arkadaşlar hep beraber umuda dua edelim
İnşAllah bebişlerini al ve sağ salim dön
Rahim bir daha ölcmedim burdada muane edilmedim.su saatten sonra ögrenip moralimide bozmak istemiyorum.oyle yada boyle transferimi yapcaklar nasilsa.yarin bebislermi alicam annelerini sevip tutunmalari icin dua edicem.sabak 8:30 da hastanede olmam gerekiyo saat 9 da 9:30 da transferim olur diye dusunuyorum.hepinizden benim icin guzel bir sinerji olusturmanizi ve dua etmenizi istiyorum arkadaslar

Tüm kalbimle dualarımdasın
Haydi senden sonra ben gidiyorum
Bana iyi bir haber ver inşAllah
Hamileler kervanına katıl arkadaşım

Cok sagol canim bu kervana biz katilalim tum kadinlar anne olsun o guzel ve essiz duyguyu yasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…