selam,yine ben
yakın zamanda tedavi olduğun için sana devamlı sorar oldum.
öncelikle,HİT çalıştığı hastane ve kendisi güvenilirmi.kıbrısa gidenler dikkatli olun diye bir çok yazı okudum kafamda soru işaretleri var.
birde tüp bebek,donasyon fiyatları konusunda bilgi verebilrmisin.kendimizi ona göre hazırlıyalım istiyorum
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ayyy bende heyecan yaptım şimdi pazarteside benim test günüm offf Allahım her aşaması ne kadar zormuş bu işin(
canım test yaptın mı? dualarım seninle:)))
Arkadaşlar hamileyim :))))) İnanması zor ama sonunda bende hamileyim... gözlerim doluyor hala, içimde hem sevinç hem üzüntü var çok duygusalım çokkkk....
Bu sürede burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu forumun yeri çok başka. Birbirini görmeyen tanımayan insanlar olarak paylaştıklarımız inanın çok fazla.. Allah hepinizden razı olsun.
Onun dışında merkezimden doktorum Halil İbrahim Beyden Allah razı olsun.. Önce Allah sonra onlar sayesinde şuan yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin, sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm
Arkadaşlar hamileyim :))))) İnanması zor ama sonunda bende hamileyim... gözlerim doluyor hala, içimde hem sevinç hem üzüntü var çok duygusalım çokkkk....
Bu sürede burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu forumun yeri çok başka. Birbirini görmeyen tanımayan insanlar olarak paylaştıklarımız inanın çok fazla.. Allah hepinizden razı olsun.
Onun dışında merkezimden doktorum Halil İbrahim Beyden Allah razı olsun.. Önce Allah sonra onlar sayesinde şuan yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin, sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]yumurta donasyonu[/TD]
[TD]erken menpz[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]ikizlere hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eee bu listeyi artık güncelleyip ilk sayfaya koyalım kızlar.. bbbz canım sen yapsana :)) sana zahmet olmazsa
ayyyy canım ya çooook sevindim rabbim sağsaslim kucağına almayı nasip etrsin inşallah darısı benim başıma birde diğer isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah inşallah herkes hamiş kalır vArkadaşlar hamileyim :))))) İnanması zor ama sonunda bende hamileyim... gözlerim doluyor hala, içimde hem sevinç hem üzüntü var çok duygusalım çokkkk....
canım ya çok isterdim ama konu sahibi başa almalı ben yapamıyorum öyle onun yazısına ekleme gibi şansım yok nilay yapmalıeee bu listeyi artık güncelleyip ilk sayfaya koyalım kızlar.. bbbz canım sen yapsana :)) sana zahmet olmazsa
ahhhh canım teşekkürler maşallah maşallah darısı bizlere meltemcim ben yardımcıysam başkan yada müdür kim kızzbencede listeyi güncelleyelim bak Nilay da hamile maşallah :)))) seni topiğin konu sahibi yardımcısı ilan ediyoruz :))))
ayyyy canım ya çooook sevindim rabbim sağsaslim kucağına almayı nasip etrsin inşallah darısı benim başıma birde diğer isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah inşallah herkes hamiş kalır v
canım ya çok isterdim ama konu sahibi başa almalı ben yapamıyorum öyle onun yazısına ekleme gibi şansım yok nilay yapmalı
ahhhh canım teşekkürler maşallah maşallah darısı bizlere meltemcim ben yardımcıysam başkan yada müdür kim kızz
günaydın canım bende müdür olayım kız :))
Herkeşşlere günaydın :))))
Kızlar dün eşim sabahtan Kıbrısa gitti. Sperm verdi ve akşama geri döndü. Adam perişan olmuş koştur koştur :)) dalga geçiyor bi sperm uğruna düştüğümüz hale bak diye heheheeee :))))) aynı zamanda donörden yumurta alınmış opu olmuş yani ama benimki kimseyi görmemiş... şimdi embriyoların durumuna göre Kıbrısa transfere gitcez bakalım. Yarın yada cuma artık bize yol göründü kızlar dualarınızda unutmayın beni....
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlarrrr listeyi güncelledim listede yer almak isteyenler bilgilerini yazsın ekleyeyim inş.listede herkes hamile kalır da dahada güzelleşir başkalarına ışık oluruz
merhaba,
beni de ekleyebilirsiniz listeye. Bugün öğlen test yaptıracağım. İnşallah olumlu olur. Test yaptırmaya korkuyorum arkadaşlar.
Sonucu size yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?