Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

selam canım,

Olur mu öyle şey eğer yardımcı olabileceğim bişeyse tabiki cevap veririm aşk olsun :)) yarın eşim gidiyor günübirlik sperm vermeye ve yarın donörden de yumurta toplancak. Bende bikaç gün sonra transfer için gitcem sonra inşallah.. Tüp bebek 2500 euro, yumurta donasyonu 5000 euro canım. Bu fiyatlara ilaçlar ve otel falan dahil değil ama...

Yani şöyle canım Kıbrısta denetleme falan yok. Türkiye gibi Kıbrıstaki merkezler kontrol edilmiyor. Kıbrısta hastane diyemeceğin yerlerdede tüp bebek, donasyon falan yapılıyor. Hastane ne kadar temiz, donörleri ne kadar sağlıklı bunlar çok önemli şeyler. Gidip bunları sorgulayacağın ve sorduğunda cevap alacağın merkezler seçmek gerek, muhattap olduğun kişiler başarılı doktorlar olmalı merkezin başarı oranı falanda bunlar çok önemli bana göre. Ben gidip merkezi gördüm, gezdim, istediğim soruları sordum cevapları aldım ve tedaviye karar verdim. Yani ben Halil ibrahim Tekinin merkezini tavsiye ederim canım

Canım bugün test günündü ve yazmadın ( merak ettim seni ya test yaptırmadın yada Allah korusun sonucun negatif çıktı moralin bozuldu ondan yazmadın ( en kısa zamanda yaz lütfen bekliyoruz...

Arkadaşlar hamileyim :))))) İnanması zor ama sonunda bende hamileyim... gözlerim doluyor hala, içimde hem sevinç hem üzüntü var çok duygusalım çokkkk....

Bu sürede burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu forumun yeri çok başka. Birbirini görmeyen tanımayan insanlar olarak paylaştıklarımız inanın çok fazla.. Allah hepinizden razı olsun.

Onun dışında merkezimden doktorum Halil İbrahim Beyden Allah razı olsun.. Önce Allah sonra onlar sayesinde şuan yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin, sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm

OLEYYY OLEYYY OLEYYYYY...

Canım benm dün o kadar çok korktumki sen yazmayınca aha dedim negatif ... valla çok sevindim yaa Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşallah darısı başıma yaaa ....

Canım nilaycımmmm, çok çok mutlu oldum kıyamam yaa bizde seni seviyoruz güzel arkadaşım :)))) Çok güzel bi haber yaa eee üçüz mü acaba?? inşallah bebişlerin üçü de seninledir :))

eee bu listeyi artık güncelleyip ilk sayfaya koyalım kızlar.. bbbz canım sen yapsana :)) sana zahmet olmazsa

Canım çok sevindim Allahım ne güzel haber bu :)) yaaa kızlar sizleri okudukça benim umudum dahada artıyor inanın bana.
Doğru adrese gelmişim diyorum Allahın izniyle bende gebelik haberi vercem size vee bi aksilik olmazsa eğer Temmuzda Kıbrıs yolcusuyum bendeeeeeeee :)))))))))

Tebrik ederim canım çok sevindim seninle aynı zamanda Kibristaydik benim de yarın belli olacak heyecandan uyuyamiyorum hakkımda hayırlısı bakalım. Tekrar tekrar tebrik ederim hayırlı olsun. Allahım bu mutluluğu bana da yaşatsın inşallah.....

canımmm çok sevindimmm, bi an korktum inan. ama mesajını görünce çoook mutlu oldum.
inan benim de gözlerim doluyor buraya yazarken. bana da umut oldunn:))))
Allah tamamı erdirsin sağlıkla inşallah canım:)

ayyyy canım ya çooook sevindim rabbim sağsaslim kucağına almayı nasip etrsin inşallah darısı benim başıma birde diğer isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah inşallah herkes hamiş kalır v

eee bu listeyi artık güncelleyip ilk sayfaya koyalım kızlar.. bbbz canım sen yapsana :)) sana zahmet olmazsa
canım ya çok isterdim ama konu sahibi başa almalı ben yapamıyorum öyle onun yazısına ekleme gibi şansım yok nilay yapmalı
bencede listeyi güncelleyelim bak Nilay da hamile maşallah :)))) seni topiğin konu sahibi yardımcısı ilan ediyoruz :))))
ahhhh canım teşekkürler maşallah maşallah darısı bizlere meltemcim ben yardımcıysam başkan yada müdür kim kızz

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlarrrr listeyi güncelledim listede yer almak isteyenler bilgilerini yazsın ekleyeyim inş.listede herkes hamile kalır da dahada güzelleşir başkalarına ışık oluruz

Son düzenleme:

günaydın canım bende müdür olayım kız :))

Herkeşşlere günaydın :))))

Kızlar dün eşim sabahtan Kıbrısa gitti. Sperm verdi ve akşama geri döndü. Adam perişan olmuş koştur koştur :)) dalga geçiyor bi sperm uğruna düştüğümüz hale bak diye heheheeee :))))) aynı zamanda donörden yumurta alınmış opu olmuş yani ama benimki kimseyi görmemiş... şimdi embriyoların durumuna göre Kıbrısa transfere gitcez bakalım. Yarın yada cuma artık bize yol göründü kızlar dualarınızda unutmayın beni....

canım ya hayırlı olsun git gel li,ste sonra yine güzelleşsinnnn inş.
ya canım çok kıymetli şu spermler o olmadan bebekte olmuyor çok heyecanlı şimdiden yolun açık olsun

merhaba,
beni de ekleyebilirsiniz listeye. Bugün öğlen test yaptıracağım. İnşallah olumlu olur. Test yaptırmaya korkuyorum arkadaşlar.
Sonucu size yazarım.

merhaba,
beni de ekleyebilirsiniz listeye. Bugün öğlen test yaptıracağım. İnşallah olumlu olur. Test yaptırmaya korkuyorum arkadaşlar.
Sonucu size yazarım.

mrb canım bilgileriniz yazarsan sevinirim inşallah gzüel haberini yazarsın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…