- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana tutunur ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Rabbim beraberinde olsun inşallahRahim bir daha ölcmedim burdada muane edilmedim.su saatten sonra ögrenip moralimide bozmak istemiyorum.oyle yada boyle transferimi yapcaklar nasilsa.yarin bebislermi alicam annelerini sevip tutunmalari icin dua edicem.sabak 8:30 da hastanede olmam gerekiyo saat 9 da 9:30 da transferim olur diye dusunuyorum.hepinizden benim icin guzel bir sinerji olusturmanizi ve dua etmenizi istiyorum arkadaslar
Amin canimhayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana tutunur ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Rabbim beraberinde olsun inşallah
Inşallah canım herşey gönlünce olsunKızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Sagol canimInşallah canım herşey gönlünce olsun
amin inşallah canım Rabbim evlatlarını sana bagışlasınKızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
İnşallah canim..yormak yok kendini artıkKızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Hayirli olsun umutcum, insallah isik tanelerin canina can katar..Kızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Cok sagol amin canimamin inşallah canım Rabbim evlatlarını sana bagışlasın
Aminnnn insallahHayirli olsun umutcum, insallah isik tanelerin canina can katar..
Veracigim istersen sana Sinem hanimin telefonunu yazayim onunla irtibata gecMerhaba kizlar ben ayin basinda aradim.asistan tahlilerimi falan istedi doktora gostericem dedi, odur budur donmedi gecen whatsapp tan mesaj atim ne yapmam gerek Diye cevap vermediler bugun aradim beni sonra ara simdi konusamam dedi mesaj atim cevap yok !
Butun bunlar normalmi?
Siz kiminle gorustunuz bana whatsapp uzerinden bi numara verdiler.
Eylul de baslamak istiyorum ama boyle ilgisiz davranirlarsa nasilolcak!
Kimi aradin Selda hanim var istanbulda onunla mi görüştün. Selda hanim birazilgisiz ama sinem hanim var o çok iyi ve ilgili onunla görüş. Numarasini verebilirim canim istersenMerhaba kizlar ben ayin basinda aradim.asistan tahlilerimi falan istedi doktora gostericem dedi, odur budur donmedi gecen whatsapp tan mesaj atim ne yapmam gerek Diye cevap vermediler bugun aradim beni sonra ara simdi konusamam dedi mesaj atim cevap yok !
Butun bunlar normalmi?
Siz kiminle gorustunuz bana whatsapp uzerinden bi numara verdiler.
Eylul de baslamak istiyorum ama boyle ilgisiz davranirlarsa nasilolcak!
AYY UMUTCUM HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIMKızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Amin cok sagol canim.senin icin sordum bayramda hastane acikmi .su an programin belli olmadigini ama islemlerin yapildigini soyledi.regl olunca Sinem hanimi ara canimAYY UMUTCUM HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM
İNŞALLAH 9 AYDAN SONRA KUCAĞINA ALASIN BEBİŞLERİNİ
VE SALİH BİR EVLATLAR OLSUNLAR SANA
ALLAHA EMANET OLUN
0548 854 26 25 Sinem hanimin numarasi.mesajina hemen donmese gordugu an doner.digerlerine gore daha ilgili bir hemsireKizlar bendeki numara 0548 856 6001 bu acaba sinem dediginiz
Yok canım o hilal hemsire..Kizlar bendeki numara 0548 856 6001 bu acaba sinem dediginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?