Çok sağol canım arkadaşımAmin cok sagol canim.senin icin sordum bayramda hastane acikmi .su an programin belli olmadigini ama islemlerin yapildigini soyledi.regl olunca Sinem hanimi ara canim
0548 860 60 00 cananKizlar bendeki numara 0548 856 6001 bu acaba sinem dediginiz
Unuturmuyum canim hepimiz ayni amac icin mucadele ediyoruz.bize bizden baska anlayan ve destek olan yok.birinize dahi bir yardimda bulunabilirsem ne mutlu banaÇok sağol canım arkadaşım
Bu gününde bile beni unutmadın allah razı olsun
Canan Hn yaşam koçu0548 860 60 00 canan
Veracım ben bu numarayı arıyorum bana dönüyorlar
İnşallah bebişlerin seninle olur. Allah gönlüne göre versin.Kızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Hayirli olsun canım. Transferini hit mi yaptı saat kaçta transfer oldun cnmKızlar transferim oldu.bebislerimi aldim insallah bana sıkı sıkı tutunup hep benimle olurlar.
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun bebişlerin. Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.Kızlarr sonucum çıktı. 12.gün degerim 485.12 :)
Cok tesekkur ederim amin allah hepimizin kucağına almayi nasip etsinTebrik ederim canım. Hayırlı olsun bebişlerin. Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsinKızlarr sonucum çıktı. 12.gün degerim 485.12 :)
Teşekkür ederim aminn..Hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin
İnsallah bende hamileyimde varsin kusmalarim olsun : ) bir yerde okumustum kusma saglikli bir hamileligin olduguna dair belirtiymis diye : ) umarim o kusmalar bir an once kesilir canim.senin ufaklik inan sana cok naz yapiyor dogunca onu kocaman kicaman opucuklere bogup intikamini alirsinArkadaşlar bulantı ve kusmalarla baş edemiyorum sabahtan gece 3 4 e kadar kusuyorum doktora gittim bebişimiz büyümüş 11 haftaya denk gelmiş ama hafif kanama bölgesi var zorlanmadan olmuş dedi bulantı ve kusma ilacı aldım sizler nasılsıniz
Sagol canim.sabah 9:05 transferim oldu malesef halil bey yoktu baskasi yapti transferimi.Hayirli olsun canım. Transferini hit mi yaptı saat kaçta transfer oldun cnm
Halil bey guvenmedigi emin olmadığı kimseye transferi teslim etmez inşallah bebeğin seninle olur dualarım seninleSagol canim.sabah 9:05 transferim oldu malesef halil bey yoktu baskasi yapti transferimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?