Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım senin trasfer benden sonra oldu diye hatırlıyorum benim yeni 11 hafta oldu seninkini adet gününe göremi neye göre hesaplanıyor yoksa benmi yanlışım

Halil bey guvenmedigi emin olmadığı kimseye transferi teslim etmez inşallah bebeğin seninle olur dualarım seninle
Transfer yapan kisiden dolayi bir sıkıntim yok beni endiselendiren embriyolarim.daha kaliteli embriyolarim varken 3bc,2,2 kalitedeki embriyolar transfer edilmis.transfer sonrasa duyunca hayal kirikligina ugradim anliycagin pek umitli degilim.bu rahim kalinligi ve embriyolarla bir mucize bekliyorum sadece

Canım senin trasfer benden sonra oldu diye hatırlıyorum benim yeni 11 hafta oldu seninkini adet gününe göremi neye göre hesaplanıyor yoksa benmi yanlışım
Canim test gununde bebegin 4 haftalik olmus oluyor.sende ona gire hesapla.netten tup bebek hesaplamasina gir dogru hesaplamayi yapiyor 5 gun embriyosu farklii hesaplaniyor ona gore isaretliyerek yap

Can'ım ben tüp bebekte hamilelik hesaplama var ordan hesapladım embriyo transferine göre hesaplıyorum. Birde blast embriyo transferi var benim de blast embriyoydu acaba ona göremi hesaplasam aradaki fark sadece 3 ya da 4 gün fark ediyor. Acaba hangisine göre hesaplamalıyım bilemedim

10 hafta 4 gün benim bebek CRL 3.69 ona göre yani CRL ye göre hesaplanıyor

BLAST embriyo tarihine göre hesapla

Hiç üzülme benimde 3 bc 3bc 1 kalite idi Tutu 4bb 4bc bundan önce tutmadı allah büyüktür 3bc mutlaka tutacak

Hepinize gönülden teşekkür ediyorum.darısı tedavi sürecindeki ve sonuç bekleyen arkadaslara.ben adet olmadığım için hemen ilaca başlamıştım. Hemşire transfer tarihinden 19 gün geriye saymaniz lazım dedi bana.netten bakıyorum hesaplayici ile 4+3 gösteriyor bugün :)

Teyzelerime geldim bu 4 boyutlu görüntü hesaplama böyle yapılmış 10 hafta 4 gün bir incir büyüklüğünde Eki Görüntüle 1873832 muhtemel doğum tarihi 16 Mart 2017
maşallah subhannallah kurban olurum onu veren Rabbime Allah ım saglıcakla kucagına almanı nasip etsin o küçük fasulye ile de tanıştıgıma memnun oldum

maşallah subhannallah kurban olurum onu veren Rabbime Allah ım saglıcakla kucagına almanı nasip etsin o küçük fasulye ile de tanıştıgıma memnun oldum
Teşekkür ederim teyzesi inşallah sende bebeğini burda paylaşırsan bu yakında, tanışırız onunla şükür Rabbime hepimizin yüzü gülsün inşallah kimse evlatsız kalmasın

Teyzelerime geldim bu 4 boyutlu görüntü hesaplama böyle yapılmış 10 hafta 4 gün bir incir büyüklüğünde Eki Görüntüle 1873832 muhtemel doğum tarihi 16 Mart 2017
Allahim su guzellige bak : ) allah nazarlardan korusun sagsalim kucagina alirsin insallah.Hayalcigim inanki bu ay parcasi kiz : )

Canım hamilesin demi
Canım bende bu günü bekliyordum benim test günümden sonra dufi nin ve konuştugum bir kaç arkadaşımın transferi vardı etkilenmesinler diye sonucu paylaşmadım şükür dufim bebeklerine kavuştu Rabbim kucağına almayı nasip etsin .Hayır ben hamile değilim bebeklerim beni terk etti sonuç negatif oldu içim yandı hele ki o güzel dileklerinizi okuyunca ama Rabbim güç veriyor işte güzel haber ise halil bey adet görünce hemen tekrar deneyecegiz dedi 4 gün sonra regli oldum testlerim de güzel çıktı ilaç tedavisine tekrar başladık perşembe günü eşim Sperm verecek haftaya salı yani zafer bayramı inşallah zaferime kavuşacagım Allah ın izni ile inşallah bu sefer Bebeklerim benimle olacak Rabbim büyük elbet birgün benimde muradım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…