Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah kızm olsun çok çok istiyorum rabbim duysunAllahim su guzellige bak : ) allah nazarlardan korusun sagsalim kucagina alirsin insallah.Hayalcigim inanki bu ay parcasi kiz : )
Canim benim keske paylassaydin destek olurduk üzüntünü paylasirdik.bende degerine bskmayip vermene cok sasirmistim.guzel yurekli arkadasim bizler etkilenmiyelim diye icinde tutmus üzüntüsünü.bu kez olmadi ama bir dahakine olacaktir.Canım bende bu günü bekliyordum benim test günümden sonra dufi nin ve konuştugum bir kaç arkadaşımın transferi vardı etkilenmesinler diye sonucu paylaşmadım şükür dufim bebeklerine kavuştu Rabbim kucağına almayı nasip etsin .Hayır ben hamile değilim bebeklerim beni terk etti sonuç negatif oldu içim yandı hele ki o güzel dileklerinizi okuyunca ama Rabbim güç veriyor işte güzel haber ise halil bey adet görünce hemen tekrar deneyecegiz dedi 4 gün sonra regli oldum testlerim de güzel çıktı ilaç tedavisine tekrar başladık perşembe günü eşim Sperm verecek haftaya salı yani zafer bayramı inşallah zaferime kavuşacagım Allah ın izni ile inşallah bu sefer Bebeklerim benimle olacak Rabbim büyük elbet birgün benimde muradım olacak.
Allah eli ayagi duzgun evlat versin ama benim gönlümde kizdan yana.ilerde kizlar anneye en büyük destek.Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah kızm olsun çok çok istiyorum rabbim duysun
sizin güzel haberleriniz benim için en büyük destek canım baktım hemde iki kez yaptırdım o gün Dr da gittim ama ne bileyim içinizdeki heyecana mutluluguga stres eklemeyim dedim hayırlısı böylemiş o olmadı ama haftaya salı transferim var inşallah onlar benimle olacak dua etmekten başka elimden birşey gelmiyorCanim benim keske paylassaydin destek olurduk üzüntünü paylasirdik.bende degerine bskmayip vermene cok sasirmistim.guzel yurekli arkadasim bizler etkilenmiyelim diye icinde tutmus üzüntüsünü.bu kez olmadi ama bir dahakine olacaktir.
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı ay parçası gibi bir kız evlat nasip etsin o zaman sana canımDarısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah kızm olsun çok çok istiyorum rabbim duysun
amin inşallah canım Rabbim gönlünün muradını tez vakitte kucağına versin insallahAllah eli ayagi duzgun evlat versin ama benim gönlümde kizdan yana.ilerde kizlar anneye en büyük destek.
HAYALCİM GEÇMİŞ OLSUN DİNLEN KENDİNİ YORMAArkadaşlar bulantı ve kusmalarla baş edemiyorum sabahtan gece 3 4 e kadar kusuyorum doktora gittim bebişimiz büyümüş 11 haftaya denk gelmiş ama hafif kanama bölgesi var zorlanmadan olmuş dedi bulantı ve kusma ilacı aldım sizler nasılsıniz
Teşekkür ederim canım dinlemeye çalışıyorumHAYALCİM GEÇMİŞ OLSUN DİNLEN KENDİNİ YORMA
Aminn hepimizinamin inşallah canım Rabbim gönlünün muradını tez vakitte kucağına versin insallah
MAŞALLAH HAYALCİMTeyzelerime geldim bu 4 boyutlu görüntü hesaplama böyle yapılmış 10 hafta 4 gün bir incir büyüklüğünde Eki Görüntüle 1873832 muhtemel doğum tarihi 16 Mart 2017
Dualarım seninle bekliyorum güzel haberleriniCanım bende bu günü bekliyordum benim test günümden sonra dufi nin ve konuştugum bir kaç arkadaşımın transferi vardı etkilenmesinler diye sonucu paylaşmadım şükür dufim bebeklerine kavuştu Rabbim kucağına almayı nasip etsin .Hayır ben hamile değilim bebeklerim beni terk etti sonuç negatif oldu içim yandı hele ki o güzel dileklerinizi okuyunca ama Rabbim güç veriyor işte güzel haber ise halil bey adet görünce hemen tekrar deneyecegiz dedi 4 gün sonra regli oldum testlerim de güzel çıktı ilaç tedavisine tekrar başladık perşembe günü eşim Sperm verecek haftaya salı yani zafer bayramı inşallah zaferime kavuşacagım Allah ın izni ile inşallah bu sefer Bebeklerim benimle olacak Rabbim büyük elbet birgün benimde muradım olacak.
Sağol canım benim inşallah bu sefer Rabbim benim için de ol der ve dualarımızı kabul eder amin inşallahDualarım seninle bekliyorum güzel haberlerini
Allah razı olsun canım benim. O kadar duygulandirdin ki beni. Bana destek oldunuz aile oldunuz allah hepimize bu güzel duyguları yaşatır kucagimiza almayi nasip eder insallah.güzel yürekli kardeşim inanıyorum ki bunda olacak.keşke söyleseydin de uzuntune ortak olabilseydik.Sağol canım benim inşallah bu sefer Rabbim benim için de ol der ve dualarımızı kabul eder amin inşallah
Cok tesekkur ederim canım amin darısı sizlere insallahDUFİCİİİİİİM TEBRİK EDERİM
OLEEEEYYYYYY
9 AYDAN SONRA KUCAĞINA ALASIN İNŞALLAH
olsun canım benim sizler de bana aile kardeş dost oldunuz sizin sevinciniz de benim sevincim atlattım inşallah bu sefer olur hayırlısı olsun da ha bir ay önce ha bir ay sonra sen bebişlerine sahip çık hayırlısı ile kucagınıza alın yeterli olur Rabbim büyük elbet bizi de unutmaz vardır kısmetimiz zamanını bekliyorAllah razı olsun canım benim. O kadar duygulandirdin ki beni. Bana destek oldunuz aile oldunuz allah hepimize bu güzel duyguları yaşatır kucagimiza almayi nasip eder insallah.güzel yürekli kardeşim inanıyorum ki bunda olacak.keşke söyleseydin de uzuntune ortak olabilseydik.
Papatya canim gecmis olsun uzuldum, insallah bi dahakine allah yardimcimiz olsunolsun canım benim sizler de bana aile kardeş dost oldunuz sizin sevinciniz de benim sevincim atlattım inşallah bu sefer olur hayırlısı olsun da ha bir ay önce ha bir ay sonra sen bebişlerine sahip çık hayırlısı ile kucagınıza alın yeterli olur Rabbim büyük elbet bizi de unutmaz vardır kısmetimiz zamanını bekliyor
amin canım inşallah Rabbim hepimizi bu güzel duygudan evlat kokusundan mahrum etmesinPapatya canim gecmis olsun uzuldum, insallah bi dahakine allah yardimcimiz olsun
Papatya ela konuşman beni çok etkiledi. Ne kadar da ince düşünmüşsün Can'ım. Dualarım hep seninle olacak. İnşallah bu sefer olacakk. Allah yardımcımız olsun.Canım bende bu günü bekliyordum benim test günümden sonra dufi nin ve konuştugum bir kaç arkadaşımın transferi vardı etkilenmesinler diye sonucu paylaşmadım şükür dufim bebeklerine kavuştu Rabbim kucağına almayı nasip etsin .Hayır ben hamile değilim bebeklerim beni terk etti sonuç negatif oldu içim yandı hele ki o güzel dileklerinizi okuyunca ama Rabbim güç veriyor işte güzel haber ise halil bey adet görünce hemen tekrar deneyecegiz dedi 4 gün sonra regli oldum testlerim de güzel çıktı ilaç tedavisine tekrar başladık perşembe günü eşim Sperm verecek haftaya salı yani zafer bayramı inşallah zaferime kavuşacagım Allah ın izni ile inşallah bu sefer Bebeklerim benimle olacak Rabbim büyük elbet birgün benimde muradım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?