Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Allahim su guzellige bak : ) allah nazarlardan korusun sagsalim kucagina alirsin insallah.Hayalcigim inanki bu ay parcasi kiz : )
Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah kızm olsun çok çok istiyorum rabbim duysun

Canim benim keske paylassaydin destek olurduk üzüntünü paylasirdik.bende degerine bskmayip vermene cok sasirmistim.guzel yurekli arkadasim bizler etkilenmiyelim diye icinde tutmus üzüntüsünü.bu kez olmadi ama bir dahakine olacaktir.

sizin güzel haberleriniz benim için en büyük destek canım baktım hemde iki kez yaptırdım o gün Dr da gittim ama ne bileyim içinizdeki heyecana mutluluguga stres eklemeyim dedim hayırlısı böylemiş o olmadı ama haftaya salı transferim var inşallah onlar benimle olacak dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor

HAYALCİM GEÇMİŞ OLSUN DİNLEN KENDİNİ YORMA

Dualarım seninle bekliyorum güzel haberlerini

Sağol canım benim inşallah bu sefer Rabbim benim için de ol der ve dualarımızı kabul eder amin inşallah
Allah razı olsun canım benim. O kadar duygulandirdin ki beni. Bana destek oldunuz aile oldunuz allah hepimize bu güzel duyguları yaşatır kucagimiza almayi nasip eder insallah.güzel yürekli kardeşim inanıyorum ki bunda olacak.keşke söyleseydin de uzuntune ortak olabilseydik.

olsun canım benim sizler de bana aile kardeş dost oldunuz sizin sevinciniz de benim sevincim atlattım inşallah bu sefer olur hayırlısı olsun da ha bir ay önce ha bir ay sonra sen bebişlerine sahip çık hayırlısı ile kucagınıza alın yeterli olur Rabbim büyük elbet bizi de unutmaz vardır kısmetimiz zamanını bekliyor

Papatya canim gecmis olsun uzuldum, insallah bi dahakine allah yardimcimiz olsun

Papatya ela konuşman beni çok etkiledi. Ne kadar da ince düşünmüşsün Can'ım. Dualarım hep seninle olacak. İnşallah bu sefer olacakk. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar bugun verdiginiz sinem hanim numarasini aradim, size doneriz bi saate dedi yine donen olmadi. Ya cok isleri var,ya da ilgisizmi davraniyorlar, bu gidiste hit'ten vazgecicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…