Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Papatya ela konuşman beni çok etkiledi. Ne kadar da ince düşünmüşsün Can'ım. Dualarım hep seninle olacak. İnşallah bu sefer olacakk. Allah yardımcımız olsun.
düşünmem lazımdı canım eğer ki benim gideceğim zaman böyle birşey olsaydı etkilenirdim sadece kendim için değil tanımıyorum hiç birinizi ama benim için degerlisiniz şurada birbirimize destek oluyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz o yüzden kendime dedim onların sonucu açıklanana kadar açıklamayacagım inşallah bu sefer ben ve sıradaki arkadaşlarım bir daha negatif sonuç görmeyiz inşallah

maşallah subhannallah kurban olurum onu veren Rabbime Allah ım saglıcakla kucagına almanı nasip etsin o küçük fasulye ile de tanıştıgıma memnun oldum
PAPATYA ELA SENİN BONCUKLARIN NE DURUMDA
GÜZEL HABERLERİ BİZİMLEDE PAYLAŞ
VALLAH
PAPATYA ELA SEN NASIL GÜZEL İNSANSIN BENDE NAZARDAN KAÇINIYORSUN DÜŞÜNDÜM
SANA DUAMDA SAĞ SALİM BEBİŞİNİ DOĞURASIN DİYE DUA EDİYORDUM
İNŞALLAH BU KALBİNLE RABBİM SENİ MUTLU EDİCEK

AMİNNN inşallah.

Kizlar bugun verdiginiz sinem hanim numarasini aradim, size doneriz bi saate dedi yine donen olmadi. Ya cok isleri var,ya da ilgisizmi davraniyorlar, bu gidiste hit'ten vazgecicem.
canım stres yapma Dr bey ameliyat olmuş dinleniyormuş bir de önümüz bayram ve bayramda çalışmayacaklarmış o yüzden ağırdan alıyorlar hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sıkıntı yapma canım.

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagımızı doldursun tez vakitte inşallah sen yine de bana dua etmeye devam et canım sizlerde benim dualarımdasınız

Saol canim simdi anladim, sanirim bende biraz sabirsizladim. Korkuyorum, cuunku, adetlerim azaldi artik iki gun bile surmuyor ailede erken menapoz var. Zaman cok onemli bizim icin

Saol canim simdi anladim, sanirim bende biraz sabirsizladim. Korkuyorum, cuunku, adetlerim azaldi artik iki gun bile surmuyor ailede erken menapoz var. Zaman cok onemli bizim icin
sıkıntı yapma canım korkma stres hormonlarını olumsuz etkiler doğal davran hayırlı zamanı bekle dönerler bugün yarın

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagımızı doldursun tez vakitte inşallah sen yine de bana dua etmeye devam et canım sizlerde benim dualarımdasınız
İş çıkışı okudum senin mesajını eve gelene kadar okadar duygulandım ki
İnşAllah mübarek kurban bayramında hazreti İbrahime İsmaili bağışlayan Rabbim sanada bebişlerini bağışlayacak
Canım ikinci denemede ücret deyiştimi
Yoksa yine aynı masraf

Birde ben adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bayramı çalışmıyorlarsa bu adet dönemim artık boşa

Allah razı olsun canım inşallah bende kurban arefesinde doğmuşum test günüm arefe gününe denk geliyor Rabbimin bana tayin ettiği zaman inşallah bu sefer olacak canım değişti sağolsun önceki tedavimde yaşadığım olumsuzluklarıda göz önüne alarak bi hayli yüksek bir indirim yaptı yoksa gidemezdim

yok canım değil zaten ayın 12 si bayram ortalama transfer 22 25 gün sürüyor nerdeyse o yüzden yetişir sıkıntı yapma
Ben adet olunca arıycam orayı
Canım yumurta donasyonu bize 5000 euro dediler inşAllah ilkinde olur ya
Eğer ki olmazsa 2 denemede mi aynı fiyata
Mesela donmuş kalmazsa?
Sen eşin perşembe sperm vermeye gidicek dedin
Demeki senin donmuşların yok doğrumu anladım?

evet canım bende aynı ücreti verdim ilkinde zaten biz görüşmeye gittigimizde fiyatları konuşmuştuk benim donmuşum kalmamıştı iyi ki de kalmamış içim rahat etmezdi ilki tutmadı ya Allah tan hemen donör bulundu benden 3 gün sonra oda adet oldu

Allah eli ayagi duzgun evlat versin ama benim gönlümde kizdan yana.ilerde kizlar anneye en büyük destek.
aynı düşüncedeyiz ama siz yine de öyle demeyin Allahın gücüne gitmesin bende evelALLAH HİT sayesinde hamile kalmıştım kız kız diye öldümmm gönlüme göre de oldu bebeğimin cinsiyeti kızdı ama kaybettim yavrumu siz herşeyden önce sağlıklısını ve hayırlısını dileyin maşallah hamilesiniz bana da dua edin bnm de tekrar bebeğim olsun hamilelerin duası kabul olur derler ya inşallah yavrunuzu sağsalim kucağınıza almaya nasip etsin Rabbim

Son düzenleme:
Henuz hamilemiyim bilmiyorum ama insallah oyleyimdir.bende erkek bebegimi kaybettim seni cok iyi anliyorum.tabiki eli ayagi duzgun saglikli evlat olmasi tek dilegimiz.allah bizlerede anne ilmayi nasip etsin.

aminnnnnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…