Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Rahim kalinligin cok iyi canim.merkeze bildirdinmi ?sali gunumu transferin olacak
geçen seferde böyleydi ama inceldi 7-8 mm arası transfer oldu pazar günü ölçtüler 8.3 mm di Selda başka muayene olmayacak dedi bugün test yaptırmaya gittim devlet hast gitmişken baktırdım 9 mm dedi cuma gel tekrar bakalım dedi inşallah daha da kalınlaşir

Kalinlasir rahat ol.bebislerin bu kez seninle olacaktir.

9 mm çok iyi arkadaşım inşallah bu defa her şey yolunda gidiyor
bir aksilik yok çok şükür

Kızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
Keseyi görürsün canım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun

HER ZAMAN DÜZENLİYDİ ADETLERİM MAYISTA KÜRTAJ OLDUM ONDAN SONRA BOZULDU SİKLÜS
AMA HİSS EDİYORUM ADET OLUCAM AĞRILARIM VAR
hadi hayırlısı canım önümüzdeki 9 ay boyunca son adet gördüğün olsun hayırlısı ile önce rahmin sonra kucağın dolsun inşallah

Kızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
hayırlı olsun canım iki kese iki pırlanta gibi evlat Rabbim kucaģına almayıda nasip etsin inşallah

D
ayyy çok heyecanlandım duficim inşAllah sağlıklı olsunlar ve Zaman dolunca kucağına al

hastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…