Gözün aydın canım bu sefer olacak eminim ben Rabbim yardımcın olsunkızlar sabah P4 testi yaptırdım 1.36 çıktı sonuç rahim kalınlıgım pazar günü 8.3 dü bugün 9 mm olmuş
Rahim kalinligin cok iyi canim.merkeze bildirdinmi ?sali gunumu transferin olacakkızlar sabah P4 testi yaptırdım 1.36 çıktı sonuç rahim kalınlıgım pazar günü 8.3 dü bugün 9 mm olmuş
inşallah canımGözün aydın canım bu sefer olacak eminim ben Rabbim yardımcın olsun
geçen seferde böyleydi ama inceldi 7-8 mm arası transfer oldu pazar günü ölçtüler 8.3 mm di Selda başka muayene olmayacak dedi bugün test yaptırmaya gittim devlet hast gitmişken baktırdım 9 mm dedi cuma gel tekrar bakalım dedi inşallah daha da kalınlaşirRahim kalinligin cok iyi canim.merkeze bildirdinmi ?sali gunumu transferin olacak
Kalinlasir rahat ol.bebislerin bu kez seninle olacaktir.geçen seferde böyleydi ama inceldi 7-8 mm arası transfer oldu pazar günü ölçtüler 8.3 mm di Selda başka muayene olmayacak dedi bugün test yaptırmaya gittim devlet hast gitmişken baktırdım 9 mm dedi cuma gel tekrar bakalım dedi inşallah daha da kalınlaşir
UMUTCUM BİR ADET OLSAM BEKLİYORUMBen sordum canim ya bayram tatili falan yok.onlar donusumlu izin yapiyorlar
9 mm çok iyi arkadaşım inşallah bu defa her şey yolunda gidiyorgeçen seferde böyleydi ama inceldi 7-8 mm arası transfer oldu pazar günü ölçtüler 8.3 mm di Selda başka muayene olmayacak dedi bugün test yaptırmaya gittim devlet hast gitmişken baktırdım 9 mm dedi cuma gel tekrar bakalım dedi inşallah daha da kalınlaşir
AminAnne olmayıAllahım hepimize nasip etsin
Yaw tatlim sende bir adet olamadin hadi gelsin su kan : ) saka bir yan hakkinda hayirlisi canimUMUTCUM BİR ADET OLSAM BEKLİYORUM
DİREK ARIYACAM KLİNİĞİ
günün mü değil yoksa adetlerin mi düzensiz ilaç kullanıyormusun canımUMUTCUM BİR ADET OLSAM BEKLİYORUM
DİREK ARIYACAM KLİNİĞİ
HER ZAMAN DÜZENLİYDİ ADETLERİM MAYISTA KÜRTAJ OLDUM ONDAN SONRA BOZULDU SİKLÜSg
günün mü değil yoksa adetlerin mi düzensiz ilaç kullanıyormusun canım
Keseyi görürsün canım hayırlı olsun herşey gönlünce olsunKızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
hadi hayırlısı canım önümüzdeki 9 ay boyunca son adet gördüğün olsun hayırlısı ile önce rahmin sonra kucağın dolsun inşallahHER ZAMAN DÜZENLİYDİ ADETLERİM MAYISTA KÜRTAJ OLDUM ONDAN SONRA BOZULDU SİKLÜS
AMA HİSS EDİYORUM ADET OLUCAM AĞRILARIM VAR
hayırlı olsun canım iki kese iki pırlanta gibi evlat Rabbim kucaģına almayıda nasip etsin inşallahKızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
Hayırlı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.Kızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
DKızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
ayyy çok heyecanlandım duficim inşAllah sağlıklı olsunlar ve Zaman dolunca kucağına alKızlar bugün yine kan verdim sonuç 1242.69 çıktı. İki katında fazla artmis ilk değer 485 di.ikiz olabilir miki.cuma kese görmeye çağırdı doktorum cuma görebilir miyim 5 haftalik olacağız o gun
İniAllah canlarım allah tüm isteyenlere versinhadi hayırlısı canım önümüzdeki 9 ay boyunca son adet gördüğün olsun hayırlısı ile önce rahmin sonra kucağın dolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?