Herşey güzel olacak canım hayırlı olsunhastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok
amin inşallah canımHerşey güzel olacak canım hayırlı olsun
Canım içini ferah tut benimde içimde herhangi bişey yoktu ama bak şu anda hamileyimhastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok
Allah bağıslasın yavrularını canım benim.bilemiyorum neden böyle oldum normalde her şartta olumlu pozitif olurum ama bunda ne hissedecegimi şaşırdımCanım içini ferah tut benimde içimde herhangi bişey yoktu ama bak şu anda hamileyim
Hayırlı olsun canımmm boşver heyecansız olmak daha iyi, daha rahat geçirirsin test gününe kadar olan zamanıhastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok
inşallah canım sen nasıl oldun ne durumdasınHayırlı olsun canımmm boşver heyecansız olmak daha iyi, daha rahat geçirirsin test gününe kadar olan zamanı
Heyecanı transferin 12 güne sahla o mutlu edici sonucu eline alınca inşAllahhastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok
inşallah canım bende sizlerde o mutlu haberi alarız artık herşey yoluna girer o kadar çok istiyorum şu günlerin bitmesini evladımı kucagıma alıp bu günleri geride bırakmayı Rabbim hepimize nasip etsin inşallahHeyecanı transferin 12 güne sahla o mutlu edici sonucu eline alınca inşAllah
Nasıl olayım canım beklemedeyim ve oldukça karnım şiş, kasık ağrısı da cabası ama buna da şükürinşallah canım sen nasıl oldun ne durumdasın
Rabbim emeklerinin karşılığını tez vakitte versin inşallah canımNasıl olayım canım beklemedeyim ve oldukça karnım şiş, kasık ağrısı da cabası ama buna da şükür
Hepimizin canım hepimizin inşallah. Allah yüzümüze baksın.Rabbim emeklerinin karşılığını tez vakitte versin inşallah canım
Hayırlısını iste dua et bol bol gerisi kendiliğinden gelir karamsar olmaAllah bağıslasın yavrularını canım benim.bilemiyorum neden böyle oldum normalde her şartta olumlu pozitif olurum ama bunda ne hissedecegimi şaşırdım
Hayırlı olsun canım embriyolarin. Hit bir an önce sağlığına kavuşur transferine yetişir inşallaheşim sabah kıbrıs a gitti emriyolarım hazır Allah ın izni ile ben onlara onlar bana kavuşacagı günü bekliyoruz hit küçük bir operasyon geçirmiş bu hafta yokmuş haftaya gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış. Allah yardımcımıź olsun inşallah
sağolasın canım inşallah yetişirHayırlı olsun canım embriyolarin. Hit bir an önce sağlığına kavuşur transferine yetişir inşallah
CANIM İNŞALLAH BUKADAR BEKLEDİN RABBİM İKİZLERLE KUCAĞINI DOLDURSUNeşim sabah kıbrıs a gitti emriyolarım hazır Allah ın izni ile ben onlara onlar bana kavuşacagı günü bekliyoruz hit küçük bir operasyon geçirmiş bu hafta yokmuş haftaya gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış. Allah yardımcımıź olsun inşallah
amin canım inşallahCANIM İNŞALLAH BUKADAR BEKLEDİN RABBİM İKİZLERLE KUCAĞINI DOLDURSUN
DUALARIMIZDASIN
bu testler gebelik belirlemede tam net bilgiyi vermiyor canım o yüzden sonuca bakıp kafana takma kaçıncı gün oldu bugün test günün ne zamanKizlar p4:11.4 e2:1524 cikti bu kezde olmadi sanirim p4 dusuk e2 cok asiri yuksek bir tutarsizlik var : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?