Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hepinize teşekkür ederim. Tedavide olan arkadaşlar tedavi yaptıracak arkadaşlar inşallah bu duyguyu hepiniz yaşarsınız. Allah hepimizin kucağına almayi nasip etsin.

hastaneden aradılar az önce yarın eşimin randevusu için benim ki de salı günü transfer ama nedense içimde hiç bir heyecan hiçbir duygu yok
Hayırlı olsun canımmm boşver heyecansız olmak daha iyi, daha rahat geçirirsin test gününe kadar olan zamanı

Heyecanı transferin 12 güne sahla o mutlu edici sonucu eline alınca inşAllah
inşallah canım bende sizlerde o mutlu haberi alarız artık herşey yoluna girer o kadar çok istiyorum şu günlerin bitmesini evladımı kucagıma alıp bu günleri geride bırakmayı Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

eşim sabah kıbrıs a gitti emriyolarım hazır Allah ın izni ile ben onlara onlar bana kavuşacagı günü bekliyoruz hit küçük bir operasyon geçirmiş bu hafta yokmuş haftaya gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış. Allah yardımcımıź olsun inşallah

Hayırlı olsun canım embriyolarin. Hit bir an önce sağlığına kavuşur transferine yetişir inşallah

CANIM İNŞALLAH BUKADAR BEKLEDİN RABBİM İKİZLERLE KUCAĞINI DOLDURSUN
DUALARIMIZDASIN

Kizlar p4:11.4 e2:1524 cikti bu kezde olmadi sanirim p4 dusuk e2 cok asiri yuksek bir tutarsizlik var : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…