Bence endişe etme p4 çok iyi e2 yüksek ola bilir hiç bir tutarsızlık yok hamile olma ihtimali çok yüksek canım:)Kizlar p4:11.4 e2:1524 cikti bu kezde olmadi sanirim p4 dusuk e2 cok asiri yuksek bir tutarsizlik var : (
11 hafta olmuş 10 gün sonra cinsiyeti belli olacak hayalcim heyecan var mı canımBence endişe etme p4 çok iyi e2 yüksek ola bilir hiç bir tutarsızlık yok hamile olma ihtimali çok yüksek canım:)
Transferin besinci gunu bugun testimde 1 eylul.pazartesi gunu test yapmayi dusunuyorum.bu testler gebelik belirlemede tam net bilgiyi vermiyor canım o yüzden sonuca bakıp kafana takma kaçıncı gün oldu bugün test günün ne zaman
Cok endiseliyim elimde degil.p4 dusuk olup hamile olan arkadaslarda var biliyorum ama sartlar cok iyi olmadan transferim oldugu icin pek olumlu bakamiyorum.senin degerlerin kac cikmisti hatirliyormusunBence endişe etme p4 çok iyi e2 yüksek ola bilir hiç bir tutarsızlık yok hamile olma ihtimali çok yüksek canım:)
hayırlısı canım Rabbim yüzünü güldürsün evlatlarını sana bağışlasınTransferin besinci gunu bugun testimde 1 eylul.pazartesi gunu test yapmayi dusunuyorum.
P4 10.5 e2 395 tek bebekCok endiseliyim elimde degil.p4 dusuk olup hamile olan arkadaslarda var biliyorum ama sartlar cok iyi olmadan transferim oldugu icin pek olumlu bakamiyorum.senin degerlerin kac cikmisti hatirliyormusun
Umutcum ben pek anlamam bu testlerden ama hatırlıyorum bir kere ben progesteron testi verdim doktor eğer 8 yukarı olsa demeki hamilesin demiştiKizlar p4:11.4 e2:1524 cikti bu kezde olmadi sanirim p4 dusuk e2 cok asiri yuksek bir tutarsizlik var : (
Negativ aldigim transferlerimde de p4 12 ve 13 cikmisti.bunda 11 cikmasi karamsarliga dusurdu : (Umutcum ben pek anlamam bu testlerden ama hatırlıyorum bir kere ben progesteron testi verdim doktor eğer 8 yukarı olsa demeki hamilesin demişti
Sendede 11 çıktı
İnşAllah hamilesin
Sende belirti olmusmuydu canim.su an gögüslerimi elledigim zaman hafif bir agri olur onuda ilaclara bagliyorum.P4 10.5 e2 395 tek bebek
insanın aklı karışıyor değil mi bu test lerle ben bu sefer yaptırmayacagım zaten ilacı yükseltiyorlar bişey yaptıkları yok insan boş yere stres oluyorNegativ aldigim transferlerimde de p4 12 ve 13 cikmisti.bunda 11 cikmasi karamsarliga dusurdu : (
Aminn.CUMANIZ MÜBAREK BENİM KADER ARKADAŞLARIM
RABBİM HEPİMİZİN KARŞILIĞINI VERSİN BU SIKINTILARIMIZIN
BUDA BİZİM KADERİMİZE YAZILAN İMTİHAN
YİNEDE ŞÜKÜR ALLAHIMIN BİZE YAZDIĞI SINAVA GÖRE
BU HAYATA OKADAR AĞIR SINAVLAR VARKİ
BİZİMKİ ONLARIN YANINDA ÇOK KÜÇÜCÜK KALIYOR
ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN VE SABRIMIZINDA KARŞILIĞINI VERSİN
AMİN
amin inşallahCUMANIZ MÜBAREK BENİM KADER ARKADAŞLARIM
AMİN
Bunda oldu umut merak etme.sadece düşünme stres yapma bol bol dinlen canim..Transferin besinci gunu bugun testimde 1 eylul.pazartesi gunu test yapmayi dusunuyorum.
Aynen oyle canim,testide bu yuzden erken yapmak istiyorum bosuna ilac aliyoruz.hamilelik varsa 6 gunden sonra dusuk degerde olsa kan tahlilinde cikiyor.insanın aklı karışıyor değil mi bu test lerle ben bu sefer yaptırmayacagım zaten ilacı yükseltiyorlar bişey yaptıkları yok insan boş yere stres oluyor
Transferin hangi gün papatyacimhayırlısı canım Rabbim yüzünü güldürsün evlatlarını sana bağışlasın
AminnnCUMANIZ MÜBAREK BENİM KADER ARKADAŞLARIM
AMİN
Umarim olmustur canim,nedense hic birsey hissetmiyirum okduguna dair.insallah yaniliyorumdurBunda oldu umut merak etme.sadece düşünme stres yapma bol bol dinlen canim..
Sen kalbini ferah tut yeterki allah ol der ve olur..Umarim olmustur canim,nedense hic birsey hissetmiyirum okduguna dair.insallah yaniliyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?