Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Can'ım b
Ss sen p4 ve e2 tahlil sonucunu hatirliyormusun.p4 pek yuksek olmadigini hatirliyorum[/QUOTE benim değerim p4 21 e2 de 290 diye hatırlıyorum. Büyük ihtimal öyleydi. Sen sen kalbini ferah tut sıtres yapma inşallah olacak.

Can'ım benim değerim p4 21 e2 290 çıkmıştı. Büyük öyle diye hatırlıyorum. Sonra hemşireyi aramıştım bu değerler gebeliği belirlemiyor demişti bana. Sen içini ferah tut sıtres yapma. İnşallah olacak.

Transferin hangi gün papatyacim
Salı günü normalde ama bugün rahim kalınlıgını tekrar ölçtürdüm 7mm e düşmüş tekrar salı 9mm di geçen seferde böyle oldu kalınlaşıyor tam transfer yapılacak dÜşüyorum anlamıyorum ki neden böyle Selda ya yazdım daha bir açıklama getirmedi neden olabilir diye bilgi alacak doğru düzgün kimsede yok

Selda değil de sinem le görüş bence..ayni yerde ölçüm yaptiriyorsun değil mi..çok ilginç gerçekten. Stres yaptığın için olabilir mi aceba

Daha neredeyse 3 günün var canım günde 0.5 mm kalinlasiyor ortalama, Salı gününe 8,5 olur.hiç canını sıkma. Kaldı ki 7 mm ile de hamile olunuyor

Daha neredeyse 3 günün var canım günde 0.5 mm kalinlasiyor ortalama, Salı gününe 8,5 olur.hiç canını sıkma. Kaldı ki 7 mm ile de hamile olunuyor
sanmıyorum canım rahim kalınlaşıp incelince zaten rahim duvarı deforme oluyor tutma veya kalınlaşma ihtimali yok ama bunu biliyorlar ki böyle birşey var ya araştırsın yada ona göre tedavi uygulasın ilaçlara ilave bir bant verdi o kadar onlara kalsa geçen pazar ölçtüler onunla transfere girecektim ben başka Dr a gittim de öğrendim geçen sefer de 7 mm e düştü fizyoterafi aldım bakmadılar bile tahmini 7mm geçmiş dedi sonu hüsran acaba çok mu zor biraz daha temkinli davranmak bilemiyorum zaten Dr da yok ne diyecek bakalım yoksa diyeceğim dondurun öbür ay 9 mm olunca hemen transferi yapalım öyle daha iyi olur

O halde canım dondurulmasını talep et.tutmayacagina dair bu kadar güçlü bir hissiyatın varsa tekrar tekrar yipranmanin gereği yok.ara konuş canım bu senin için dünyadaki en önemli mesele şu an.

Hayalle karistirdim sanirim.net olmasada bu degerler bilgi veriyor canim

Papatyacigim bulundugun yerdeki doktorlara sormadinmi bir kac gun önce 8 mm iken neden ilac aldigin halde rahim geriliyor.senin imkanin varsa bulundugun yerdeki doktorun rahimi hazirlasin.benim öyle imkanim olsa inan yapardim.bizi bizden baska düsünen inan yok.olan maddi manevi bizlere oluyor.

canım zAten beni halil bey hazırlıyor bu ara halil bey yok diğer bayan Dr geçen pazar ağrım var dedim muayene etti 8.3 ölçtü ağrıların rahimle alakası yok dedi ısrarla geçen seferde ağrılarım başladıktan sonra rahim inceldi dediysemde ağrı kesici verdi gönderdi Selda başka muayene olmayacak dedi kafama takıldı salı devlet hastanesine gittim iyi bir Dr o gün 9mm ölçtü bugün tekrar gittim 7mm e gerilemiş dedi neden dedim menopozdan olabilir dedi kullandığım ilaçları söyledim konunun hâkimi değilim kendi Dr daha iyi bilgi verir dedi ama hala Selda hn Dr beyle konuşup bir bilgi verecek bekliyorum 5 saat oldu geçen sefer dedim bu ay yapmayalım araştıralım gerek yok dedi bu ayda ağrının rahimle alakası yok dediler gönderdiler onlar için bir daha deneriz demesi kolay yanan bizim içimiz Allah tan başka yoldaşımız yok Rabbim yardım etsin bizlere

Sende belirti olmusmuydu canim.su an gögüslerimi elledigim zaman hafif bir agri olur onuda ilaclara bagliyorum.
Ilk günlerde değil 6.gun rahimde batma ateş basmalar göğüste ağrı oldu bende zaten 8.gün test yaptım 38.5 çıktı bulantı 5 . haftada başladı ağır ilerledi 10.haftada dayanılmaz bulantı kusma başladı zofran zyds ilaç yazdı doktor şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…