O günlerde gelecek allahın izniyle bir daha sabır. Tuttu bebisin inanıyorum.Aynanin karsisina gecip kendimi incelemekten bi hal oldum : ) tik yok sadece hafif gogus agrisi.ne vardi midem bulansa basim donse canim birseyler istese : )
Hayırlı olsun canım hamd olsun yaradanaMerhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
Teşekkür ederim.4 gün geriden görünüyor kese 2.3 ml dedi çok mu küçük aceba.Hayırlı olsun canım hamd olsun yaradana
gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallajMerhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
Bulantinin gecmesine sevindim canim.annesine fazla eziyet etmesin artik findik kadar boyuyla : )Ilk günlerde değil 6.gun rahimde batma ateş basmalar göğüste ağrı oldu bende zaten 8.gün test yaptım 38.5 çıktı bulantı 5 . haftada başladı ağır ilerledi 10.haftada dayanılmaz bulantı kusma başladı zofran zyds ilaç yazdı doktor şimdi iyiyim
Hadi gozun aydin canim.o kadarda yuksek cikti degerin ben sahsen ikiz yada ucuz dusunmustum.tek olsun saglikli olsun.Merhaba teyzelerrrr :)
Aynen oyle onlar acisindan hic bir sikinti yok bu kez olmazsa bir daha deneriz arkamizda darpanemiz var nasilsa.Halil beyde bir an once sagligina kavusurda hastalarinin basina doner insallah.canım zAten beni halil bey hazırlıyor bu ara halil bey yok diğer bayan Dr geçen pazar ağrım var dedim muayene etti 8.3 ölçtü ağrıların rahimle alakası yok dedi ısrarla geçen seferde ağrılarım başladıktan sonra rahim inceldi dediysemde ağrı kesici verdi gönderdi Selda başka muayene olmayacak dedi kafama takıldı salı devlet hastanesine gittim iyi bir Dr o gün 9mm ölçtü bugün tekrar gittim 7mm e gerilemiş dedi neden dedim menopozdan olabilir dedi kullandığım ilaçları söyledim konunun hâkimi değilim kendi Dr daha iyi bilgi verir dedi ama hala Selda hn Dr beyle konuşup bir bilgi verecek bekliyorum 5 saat oldu geçen sefer dedim bu ay yapmayalım araştıralım gerek yok dedi bu ayda ağrının rahimle alakası yok dediler gönderdiler onlar için bir daha deneriz demesi kolay yanan bizim içimiz Allah tan başka yoldaşımız yok Rabbim yardım etsin bizlere
Merhaba teyzelerrrr :)
şimdi Selda yazdı Dr bey salı transferimde orada olacakmış 7mm ile de kalınabilir demiş emriyolarda iyi demiş deneyecegiz demiş deneyelim deneyelimde bu da can dedim dondursak önümüzdeki ay 9mm olunca yapsak transferi Dr bey transfer gerçekleşecek demiş el mahkum gideceğim Allah a sıgınıpAynen oyle onlar acisindan hic bir sikinti yok bu kez olmazsa bir daha deneriz arkamizda darpanemiz var nasilsa.Halil beyde bir an once sagligina kavusurda hastalarinin basina doner insallah.
Ilk muayenemde öyle oluyor kalp atımı na giderken büyür korkmaTeşekkür ederim.4 gün geriden görünüyor kese 2.3 ml dedi çok mu küçük aceba.
Endişe etme stres yapma arkadaşım 4.5mm le hamile kaldı sabr et dua et allah büyüktür canım benimşimdi Selda yazdı Dr bey salı transferimde orada olacakmış 7mm ile de kalınabilir demiş emriyolarda iyi demiş deneyecegiz demiş deneyelim deneyelimde bu da can dedim dondursak önümüzdeki ay 9mm olunca yapsak transferi Dr bey transfer gerçekleşecek demiş el mahkum gideceğim Allah a sıgınıp
Duficigim senden bir sey yapmani rica edicem.senin hamileligin cok yeni oldugu icin senden istiyorum.evde limon varsa seffaf pilastik bardaga idrarini yapip yarim limonu uzeine sikarmisin.limonun tortusu yukarda kaliyormu acaba.az once ben denedim ve tortu asagiya indi.bakalim bu testin dogruluk payi varmi.yapabilirsen cok sevinirimSağol canim. Bak demekki değerler önemli değilmiş p4 u kafana takma değerler belirleyici değil. Sıra sizlerin güzel haberlerini almada
Karbonat ve limon testi yanlış asla önermiyorum hayal kırıklığı sadeceDuficigim senden bir sey yapmani rica edicem.senin hamileligin cok yeni oldugu icin senden istiyorum.evde limon varsa seffaf pilastik bardaga idrarini yapip yarim limonu uzeine sikarmisin.limonun tortusu yukarda kaliyormu acaba.az once ben denedim ve tortu asagiya indi.bakalim bu testin dogruluk payi varmi.yapabilirsen cok sevinirim
denemismiydin : ) bende birazda olsa sevinmistim : )Karbonat ve limon testi yanlış asla önermiyorum hayal kırıklığı sadece
Tabi yaparım ama ben inanmıyorum o testlere canim musait olur olmaz denerimDuficigim senden bir sey yapmani rica edicem.senin hamileligin cok yeni oldugu icin senden istiyorum.evde limon varsa seffaf pilastik bardaga idrarini yapip yarim limonu uzeine sikarmisin.limonun tortusu yukarda kaliyormu acaba.az once ben denedim ve tortu asagiya indi.bakalim bu testin dogruluk payi varmi.yapabilirsen cok sevinirim
Karbonat yaptım hamile değildim hamile gösterdi limon tam tersi hamileyken yok gösterdi ondan diyorum güvensiz :))Sevgili hamisler bizden sonra geleceklere faydali olabilecek
denemismiydin : ) bende birazda olsa sevinmistim : )
inşallah canım zaten hep dua ediyorum ama stres yapmamakta elde değil böyle olunca Rabbim hayırlısıyla sınavımı bitirsin son olsun inşallahEndişe etme stres yapma arkadaşım 4.5mm le hamile kaldı sabr et dua et allah büyüktür canım benim
aynen öyle ben yaptım hamile çıktım hamile arkadaşım vardı hamile değil çıktı boşuna kafanızı bulandırmayınSevgili hamisler bizden sonra geleceklere faydali olabilecek
denemismiydin : ) bende birazda olsa sevinmistim : )
Dogrudur canim benimki bir umit iste : )Karbonat yaptım hamile değildim hamile gösterdi limon tam tersi hamileyken yok gösterdi ondan diyorum güvensiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?