Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bulantinin gecmesine sevindim canim.annesine fazla eziyet etmesin artik findik kadar boyuyla : )

Merhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
Hadi gozun aydin canim.o kadarda yuksek cikti degerin ben sahsen ikiz yada ucuz dusunmustum.tek olsun saglikli olsun.

Aynen oyle onlar acisindan hic bir sikinti yok bu kez olmazsa bir daha deneriz arkamizda darpanemiz var nasilsa.Halil beyde bir an once sagligina kavusurda hastalarinin basina doner insallah.

Sağol canim. Bak demekki değerler önemli değilmiş p4 u kafana takma değerler belirleyici değil. Sıra sizlerin güzel haberlerini almada

Merhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
Hadi hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı hamilelikler dilerim.

Aynen oyle onlar acisindan hic bir sikinti yok bu kez olmazsa bir daha deneriz arkamizda darpanemiz var nasilsa.Halil beyde bir an once sagligina kavusurda hastalarinin basina doner insallah.
şimdi Selda yazdı Dr bey salı transferimde orada olacakmış 7mm ile de kalınabilir demiş emriyolarda iyi demiş deneyecegiz demiş deneyelim deneyelimde bu da can dedim dondursak önümüzdeki ay 9mm olunca yapsak transferi Dr bey transfer gerçekleşecek demiş el mahkum gideceğim Allah a sıgınıp

Endişe etme stres yapma arkadaşım 4.5mm le hamile kaldı sabr et dua et allah büyüktür canım benim

Sağol canim. Bak demekki değerler önemli değilmiş p4 u kafana takma değerler belirleyici değil. Sıra sizlerin güzel haberlerini almada
Duficigim senden bir sey yapmani rica edicem.senin hamileligin cok yeni oldugu icin senden istiyorum.evde limon varsa seffaf pilastik bardaga idrarini yapip yarim limonu uzeine sikarmisin.limonun tortusu yukarda kaliyormu acaba.az once ben denedim ve tortu asagiya indi.bakalim bu testin dogruluk payi varmi.yapabilirsen cok sevinirim

Karbonat ve limon testi yanlış asla önermiyorum hayal kırıklığı sadece

T
Tabi yaparım ama ben inanmıyorum o testlere canim musait olur olmaz denerim

Sevgili hamisler bizden sonra geleceklere faydali olabilecek

denemismiydin : ) bende birazda olsa sevinmistim : )
Karbonat yaptım hamile değildim hamile gösterdi limon tam tersi hamileyken yok gösterdi ondan diyorum güvensiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…