canım ya hayırlı olsun git gel li,ste sonra yine güzelleşsinnnn inş.
ya canım çok kıymetli şu spermler o olmadan bebekte olmuyor çok heyecanlı şimdiden yolun açık olsun
merhaba,
beni de ekleyebilirsiniz listeye. Bugün öğlen test yaptıracağım. İnşallah olumlu olur. Test yaptırmaya korkuyorum arkadaşlar.
Sonucu size yazarım.
Işık canım doğru yaa bugün senin test günündü.. Dualarım seninle güzel arkadaşım inşallah güzel haber verceksin hadi bakalım...
Peki herhangi bi belirtin varmı? aslında herkeste o belirti olmuyor ama ne bileyim belki sende olmuştur ??????????
teşekkür ederim canım, belirti olarak kasık ağrım oluyor bıçak saplaması gibi ve göğüslerim bir bomba....
Şimdi çıkıyorum ve tahlil yaptırmaya gidiyorum. Dualarınız için teşekkür ederim.....Öpüyorum herkesi.
Herkeşşlere günaydın :))))
Kızlar dün eşim sabahtan Kıbrısa gitti. Sperm verdi ve akşama geri döndü. Adam perişan olmuş koştur koştur :)) dalga geçiyor bi sperm uğruna düştüğümüz hale bak diye heheheeee :))))) aynı zamanda donörden yumurta alınmış opu olmuş yani ama benimki kimseyi görmemiş... şimdi embriyoların durumuna göre Kıbrısa transfere gitcez bakalım. Yarın yada cuma artık bize yol göründü kızlar dualarınızda unutmayın beni....
Üzgünüm arkadaslar maalesef tahlil sonucum negatif çıktı çok üzgünüm ama dondurulmuş 3 tane daha yumurta var inşallah 2. Denememde onlar tutar. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım o da negatif çıkarsa yeni tedaviye başlayacağım. Benim durumum kimsenin moralini bozmasın biraz da olsa tahmin ediyordum çünkü benim burada gittiğim Dr. Rahim kalınlığımı yanlış ölçmüş Halil İbrahim bey olctugunde 7,8 çıkmıştı yine de deneyelim olmazsa radyoterapi ile deneriz demişti. Kısmet iste napalim bizim de sinanma seklimiz buymuş. Bir gün ben de tasarım inşallah sizlerin tattigi mutluluğu.
Üzgünüm arkadaslar maalesef tahlil sonucum negatif çıktı çok üzgünüm ama dondurulmuş 3 tane daha yumurta var inşallah 2. Denememde onlar tutar. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım o da negatif çıkarsa yeni tedaviye başlayacağım. Benim durumum kimsenin moralini bozmasın biraz da olsa tahmin ediyordum çünkü benim burada gittiğim Dr. Rahim kalınlığımı yanlış ölçmüş Halil İbrahim bey olctugunde 7,8 çıkmıştı yine de deneyelim olmazsa radyoterapi ile deneriz demişti. Kısmet iste napalim bizim de sinanma seklimiz buymuş. Bir gün ben de tasarım inşallah sizlerin tattigi mutluluğu.
Işık canım doğru yaa bugün senin test günündü.. Dualarım seninle güzel arkadaşım inşallah güzel haber verceksin hadi bakalım...
Peki herhangi bi belirtin varmı? aslında herkeste o belirti olmuyor ama ne bileyim belki sende olmuştur ??????????
Arkadaşlar hamileyim :))))) İnanması zor ama sonunda bende hamileyim... gözlerim doluyor hala, içimde hem sevinç hem üzüntü var çok duygusalım çokkkk....
Bu sürede burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu forumun yeri çok başka. Birbirini görmeyen tanımayan insanlar olarak paylaştıklarımız inanın çok fazla.. Allah hepinizden razı olsun.
Onun dışında merkezimden doktorum Halil İbrahim Beyden Allah razı olsun.. Önce Allah sonra onlar sayesinde şuan yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin, sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm
canım doğru zaman değildi belki( eminim güzel haberlerini alacağız senin de. çok üzüldüm ben de. ama hiç birimiz umudumuzu yitirmemeliyiz. inan bu forum benim tekrar pozitif düşünmemi sağladı.+pozitif, +pozitif:)
mrb canım bilgileriniz yazarsan sevinirim inşallah gzüel haberini yazarsın buraya
Bilgilerimi paylaşayım ama listeye şu durumda alırmısınız ki? ilk deneme sayılmaz di mi :) 40 yaşındayım. Erken menepoz. İkinci deneme için hazırlanacağım inşallah....
Herkese günaydın,
Belki hatırlarsınız bilemiyorum ama ben sperm donasyonu düşünüyordum ve Halil İbrahim Beyle görüştük sonunda. eşimle günübirlik görüşmeye gittik orda benim rahim filmim çekildi bazı hormonlarıma bakıldı. Bugün ilk iğnemi yaptım kızlar Allah izin verirse tedavim başladı bende varım inşallah :))
Herkeşşlere günaydın :))))
Kızlar dün eşim sabahtan Kıbrısa gitti. Sperm verdi ve akşama geri döndü. Adam perişan olmuş koştur koştur :)) dalga geçiyor bi sperm uğruna düştüğümüz hale bak diye heheheeee :))))) aynı zamanda donörden yumurta alınmış opu olmuş yani ama benimki kimseyi görmemiş... şimdi embriyoların durumuna göre Kıbrısa transfere gitcez bakalım. Yarın yada cuma artık bize yol göründü kızlar dualarınızda unutmayın beni....
evet yaz ayı insanın kanı kaynıyotrmuş daha güzelmişçok sağol canım. Bu aralar bereketli dönemdeyiz zaten malum yaz herkese Kıbrıs için bu ayları tercih ediyor
canım ya vallah çook üzüldüm ya üzülüğüyor i,nsan inşallah ikincisi hayırlısıyla olur rabbim emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin inşlallahÜzgünüm arkadaslar maalesef tahlil sonucum negatif çıktı çok üzgünüm ama dondurulmuş 3 tane daha yumurta var inşallah 2. Denememde onlar tutar. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım o da negatif çıkarsa yeni tedaviye başlayacağım. Benim durumum kimsenin moralini bozmasın biraz da olsa tahmin ediyordum çünkü benim burada gittiğim Dr. Rahim kalınlığımı yanlış ölçmüş Halil İbrahim bey olctugunde 7,8 çıkmıştı yine de deneyelim olmazsa radyoterapi ile deneriz demişti. Kısmet iste napalim bizim de sinanma seklimiz buymuş. Bir gün ben de tasarım inşallah sizlerin tattigi mutluluğu.
canım olurmu öyle şey neden almayalımki ışık olursun inşlallah listeye hayırllı haberlerini veriprsin inş.ekliyorum ilk deneme sayılıyor canımmmmBilgilerimi paylaşayım ama listeye şu durumda alırmısınız ki? ilk deneme sayılmaz di mi :) 40 yaşındayım. Erken menepoz. İkinci deneme için hazırlanacağım inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?