Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım ya hayırlı olsun git gel li,ste sonra yine güzelleşsinnnn inş.
ya canım çok kıymetli şu spermler o olmadan bebekte olmuyor çok heyecanlı şimdiden yolun açık olsun

çok sağol canım. Bu aralar bereketli dönemdeyiz zaten malum yaz herkese Kıbrıs için bu ayları tercih ediyor

merhaba,
beni de ekleyebilirsiniz listeye. Bugün öğlen test yaptıracağım. İnşallah olumlu olur. Test yaptırmaya korkuyorum arkadaşlar.
Sonucu size yazarım.

Işık canım doğru yaa bugün senin test günündü.. Dualarım seninle güzel arkadaşım inşallah güzel haber verceksin hadi bakalım...
Peki herhangi bi belirtin varmı? aslında herkeste o belirti olmuyor ama ne bileyim belki sende olmuştur ??????????

teşekkür ederim canım, belirti olarak kasık ağrım oluyor bıçak saplaması gibi ve göğüslerim bir bomba....
Şimdi çıkıyorum ve tahlil yaptırmaya gidiyorum. Dualarınız için teşekkür ederim.....Öpüyorum herkesi.

Sevgişi Işık,

Güzel haberlerini bekliyoruz bugün sürekli forumda olcam inşallahh.. Senin için dua ediyorum şuanda çünkü stresini ve yaşadıklarını bizzat yaşadığım için seni çok çok iyi anlıyorum canım benim hadi bakalım...

Meltemcim,

Hadi gözünaydın canım embriyoların 5. gün blast olsun ve sana sıkı sıkı tutunsun inşallah :))

Kızlar yaa dün biraz dışarı çıktım mağazalara falan baktım ya ne güzel şeyler var bebişler için. Pembe pembe bebek odası, pusetler, ana kucağı falan Allahım aklım gitti. Biliyorum çok erken ama ne bileyim insan bakmadan geçemiyor (

Üzgünüm arkadaslar maalesef tahlil sonucum negatif çıktı çok üzgünüm ama dondurulmuş 3 tane daha yumurta var inşallah 2. Denememde onlar tutar. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım o da negatif çıkarsa yeni tedaviye başlayacağım. Benim durumum kimsenin moralini bozmasın biraz da olsa tahmin ediyordum çünkü benim burada gittiğim Dr. Rahim kalınlığımı yanlış ölçmüş Halil İbrahim bey olctugunde 7,8 çıkmıştı yine de deneyelim olmazsa radyoterapi ile deneriz demişti. Kısmet iste napalim bizim de sinanma seklimiz buymuş. Bir gün ben de tasarım inşallah sizlerin tattigi mutluluğu.

Canım benim çok üzgünüm ( bu durumun tesellisi yok biliyorum ne desem boş belki ama maşallh sen güçlü birisin. Ne güzel açıklamışsın içinde bulunduğun durumu. Bence vakit kaybetmeden Halil İbrahim Beyle görüş ve rahimin normal kalınlığa dönmesi için ne gerekiyorsa o tedaviye başlansın bi an önce..... biz hep burdayız ve senin yanındayız cnım

Işık çok üzgünüm ( herşeyin bi zamanı vardır arkadaşım umarım en kısa zamanda senden güzel haberler alırsın. Bizleride mutlu edersin inşallah.. Biz hep burdayız tmam mı lütfen habersiz bırakma canım ve kendine eziyet etme..

cevapların için tşkler.senin gelişmeleri okudum.hayırlısı gönlünce olur inşallah .her şey yolunda gider, güzel haberlerini bekliyorum.bu arada yazışmaya devam... :) :) :)

Herkese günaydın,

Belki hatırlarsınız bilemiyorum ama ben sperm donasyonu düşünüyordum ve Halil İbrahim Beyle görüştük sonunda. eşimle günübirlik görüşmeye gittik orda benim rahim filmim çekildi bazı hormonlarıma bakıldı. Bugün ilk iğnemi yaptım kızlar Allah izin verirse tedavim başladı bende varım inşallah :))

Allahım tamamına erdirsin inşallah. inşallah bende güzel haberler verebilirim sizlere....

canım doğru zaman değildi belki( eminim güzel haberlerini alacağız senin de. çok üzüldüm ben de. ama hiç birimiz umudumuzu yitirmemeliyiz. inan bu forum benim tekrar pozitif düşünmemi sağladı.+pozitif, +pozitif:)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Burada herkes birbirinin umudu. Pozitif :)

Bilgilerimi paylaşayım ama listeye şu durumda alırmısınız ki? ilk deneme sayılmaz di mi :) 40 yaşındayım. Erken menepoz. İkinci deneme için hazırlanacağım inşallah....

Canım benim listeye alır mısınız falan ne demek aşk olsun yaa... Görceksin bak pozitif olcak bi sonraki Allahın izniyle :))))

merhaba zhall, hatırladım canım. Sanırım önce merkez araştırıyodun ve kararsızdın demek tedaviye başladın hadi gözünaydın tedavin hayırlı olsun arkadaşım pozitif sonuç alman dileğiyle....

Meltemcim ne zaman transfere gidiyosun nedir son durum tatlım? takipteyim )

çok sağol canım. Bu aralar bereketli dönemdeyiz zaten malum yaz herkese Kıbrıs için bu ayları tercih ediyor
evet yaz ayı insanın kanı kaynıyotrmuş daha güzelmiş
canım ya vallah çook üzüldüm ya üzülüğüyor i,nsan inşallah ikincisi hayırlısıyla olur rabbim emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin inşlallah

Bilgilerimi paylaşayım ama listeye şu durumda alırmısınız ki? ilk deneme sayılmaz di mi :) 40 yaşındayım. Erken menepoz. İkinci deneme için hazırlanacağım inşallah....
canım olurmu öyle şey neden almayalımki ışık olursun inşlallah listeye hayırllı haberlerini veriprsin inş.ekliyorum ilk deneme sayılıyor canımmmm

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kKIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…