Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Papatyacım kaç embriyo oluştu?bence acele etme eğer ki problem varsa transferini ertele

Merhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
Gözün aydın duficim inşAllah kalp atışlarınıda duyarsın ve bizimle mutlulupunu paylaşırsın

henüz emriyolar hakkında bilgi vermediler yarın ararlar sanırım ama tedaviyi iptal etmiyorlar Dr bey transfer yapılacak demiş
Canım geçen transferinde dondurulmuş bile kalmamıştı muhtemelen embriyolar kalitesizdi
Sağlıklı embriyo rahim dışında bile yapılıyor
İnşAllah bu defa embriyolar sağlıklı olıp rahimine iyice sığınırlar

inşallah hiç istemiyorum bu sefer gitmeyi ama Allah tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı olsun

inşallah hiç istemiyorum bu sefer gitmeyi ama Allah tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı olsun
Sana bir şey diycem papatyacım benim bir arkadaştada transfer öncesi rahim incelmişti doktoru progesteron kullanınca oluyormuş dedi ve transferi gerçekleşti ve şuan ikizler annesidi

Sana bir şey diycem papatyacım benim bir arkadaştada transfer öncesi rahim incelmişti doktoru progesteron kullanınca oluyormuş dedi ve transferi gerçekleşti ve şuan ikizler annesidi
geçen sefer progestandan önce inceldi şimdi 2 gündür progestan kullanıyorum bilmiyorum ki hiç araştırma gereği duymadılar inşallah benim bebişlerimde tutunur

geçen sefer progestandan önce inceldi şimdi 2 gündür progestan kullanıyorum bilmiyorum ki hiç araştırma gereği duymadılar inşallah benim bebişlerimde tutunur
Progestan kullaninca rahimin inceldigi dogru ama o kadarda cok incelme olmuyor 1 mm incelme sadece.estrofemle birlikte kullaniyor ki estrofemde kalinlastiriyor biliyorsun.benimde rahim yeterli kalinlasmadigi halde tedavi iptal edilmedi ve transfer yapildi her seferinde.hamile kalsakda su sektorden kurtulsak

senin kaç mm di

12 gunu olcturdugum zaman 5.3 mm di.gittigim zamanda olculmedi zaten.dusun artik sonucu
12 gün erken zaten transfer 22 gün falan yapılıyor 10 günde kalınlaşmıştır 7 mm altı çok gerek görmedikçe transfer yapılmıyor transfer yaparken hemşireler karından bakıyorlar aşağı yukarı kaç mm olduğu belli oluyor canım Allah yardımcımız olsun inşallah senin içinde benim içinde buradaki diğer arkadaşlarımız içinde son olur ve Rabbim evlatlarımızı bize bağışlar tek umudumuz Allah o bizi unutmaz canım gideceğim gün test yapacaksın inşallah hayırlı haberlerini alırız

Bu arada dün ikiz bebek doğum ettirmiş face sinde gördüm Rabbim bizlere de nasip etsin söz verdi seni anne yapacağım diye transferimi o yapacakmış Rabbim el versin onun eliyle müjdelesin bizleri insallah

KIZLAR DÜN AKŞAM BİR AZ KOYU BULAŞIK OLDU ACABA KANIN TAM AÇILMASINIMI BEKLİYİM YOKSA ARTIK ADETİM?ARADIM CANANIDA SELDAYIDA AÇMADILAR

KIZLAR DÜN AKŞAM BİR AZ KOYU BULAŞIK OLDU ACABA KANIN TAM AÇILMASINIMI BEKLİYİM YOKSA ARTIK ADETİM?ARADIM CANANIDA SELDAYIDA AÇMADILAR
Bir leke bile olsa adet sayıyorlar erkenden cvb vermezler 12 gibi ara onları

Zazacigim Hayalin dedigi gibi bir damla bile olsa adetin ilk gunu sayiyorlar.Sen yaptirabiliyirsan bugun E2 testini yaptir degerin iyi cikarda ilaclara baslatiyorlar.sinem hanimi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…