Hayalde denemis en azindan dogruluk payinin olmadigini ogrenmis olduk.aynen öyle ben yaptım hamile çıktım hamile arkadaşım vardı hamile değil çıktı boşuna kafanızı bulandırmayın
Papatyacım kaç embriyo oluştu?bence acele etme eğer ki problem varsa transferini ertelesanmıyorum canım rahim kalınlaşıp incelince zaten rahim duvarı deforme oluyor tutma veya kalınlaşma ihtimali yok ama bunu biliyorlar ki böyle birşey var ya araştırsın yada ona göre tedavi uygulasın ilaçlara ilave bir bant verdi o kadar onlara kalsa geçen pazar ölçtüler onunla transfere girecektim ben başka Dr a gittim de öğrendim geçen sefer de 7 mm e düştü fizyoterafi aldım bakmadılar bile tahmini 7mm geçmiş dedi sonu hüsran acaba çok mu zor biraz daha temkinli davranmak bilemiyorum zaten Dr da yok ne diyecek bakalım yoksa diyeceğim dondurun öbür ay 9 mm olunca hemen transferi yapalım öyle daha iyi olur
Gözün aydın duficim inşAllah kalp atışlarınıda duyarsın ve bizimle mutlulupunu paylaşırsınMerhaba teyzelerrrr :)
Simdilik 1 kesemiz var ve biraz küçük. Görünmesi biraz zor oldu 2 hafta sonra minik kalbimizi dinleyecegiz allah nasip ederse.
henüz emriyolar hakkında bilgi vermediler yarın ararlar sanırım ama tedaviyi iptal etmiyorlar Dr bey transfer yapılacak demişPapatyacım kaç embriyo oluştu?bence acele etme eğer ki problem varsa transferini ertele
Canım geçen transferinde dondurulmuş bile kalmamıştı muhtemelen embriyolar kalitesizdihenüz emriyolar hakkında bilgi vermediler yarın ararlar sanırım ama tedaviyi iptal etmiyorlar Dr bey transfer yapılacak demiş
inşallah hiç istemiyorum bu sefer gitmeyi ama Allah tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı olsunCanım geçen transferinde dondurulmuş bile kalmamıştı muhtemelen embriyolar kalitesizdi
Sağlıklı embriyo rahim dışında bile yapılıyor
İnşAllah bu defa embriyolar sağlıklı olıp rahimine iyice sığınırlar
Sana bir şey diycem papatyacım benim bir arkadaştada transfer öncesi rahim incelmişti doktoru progesteron kullanınca oluyormuş dedi ve transferi gerçekleşti ve şuan ikizler annesidiinşallah hiç istemiyorum bu sefer gitmeyi ama Allah tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı olsun
geçen sefer progestandan önce inceldi şimdi 2 gündür progestan kullanıyorum bilmiyorum ki hiç araştırma gereği duymadılar inşallah benim bebişlerimde tutunurSana bir şey diycem papatyacım benim bir arkadaştada transfer öncesi rahim incelmişti doktoru progesteron kullanınca oluyormuş dedi ve transferi gerçekleşti ve şuan ikizler annesidi
Busefer progestana bağlı inceldigeçen sefer progestandan önce inceldi şimdi 2 gündür progestan kullanıyorum bilmiyorum ki hiç araştırma gereği duymadılar inşallah benim bebişlerimde tutunur
inşallah canım inşallahBusefer progestana bağlı inceldi
Bakarsın inşAllah budefa tutunacaklar sana
Progestan kullaninca rahimin inceldigi dogru ama o kadarda cok incelme olmuyor 1 mm incelme sadece.estrofemle birlikte kullaniyor ki estrofemde kalinlastiriyor biliyorsun.benimde rahim yeterli kalinlasmadigi halde tedavi iptal edilmedi ve transfer yapildi her seferinde.hamile kalsakda su sektorden kurtulsakgeçen sefer progestandan önce inceldi şimdi 2 gündür progestan kullanıyorum bilmiyorum ki hiç araştırma gereği duymadılar inşallah benim bebişlerimde tutunur
senin kaç mm diProgestan kullaninca rahimin inceldigi dogru ama o kadarda cok incelme olmuyor 1 mm incelme sadece.estrofemle birlikte kullaniyor ki estrofemde kalinlastiriyor biliyorsun.benimde rahim yeterli kalinlasmadigi halde tedavi iptal edilmedi ve transfer yapildi her seferinde.hamile kalsakda su sektorden kurtulsak
12 gunu olcturdugum zaman 5.3 mm di.gittigim zamanda olculmedi zaten.dusun artik sonucusenin kaç mm di
12 gün erken zaten transfer 22 gün falan yapılıyor 10 günde kalınlaşmıştır 7 mm altı çok gerek görmedikçe transfer yapılmıyor transfer yaparken hemşireler karından bakıyorlar aşağı yukarı kaç mm olduğu belli oluyor canım Allah yardımcımız olsun inşallah senin içinde benim içinde buradaki diğer arkadaşlarımız içinde son olur ve Rabbim evlatlarımızı bize bağışlar tek umudumuz Allah o bizi unutmaz canım gideceğim gün test yapacaksın inşallah hayırlı haberlerini alırız12 gunu olcturdugum zaman 5.3 mm di.gittigim zamanda olculmedi zaten.dusun artik sonucu
AminnBu arada dün ikiz bebek doğum ettirmiş face sinde gördüm Rabbim bizlere de nasip etsin söz verdi seni anne yapacağım diye transferimi o yapacakmış Rabbim el versin onun eliyle müjdelesin bizleri insallah
Bir leke bile olsa adet sayıyorlar erkenden cvb vermezler 12 gibi ara onlarıKIZLAR DÜN AKŞAM BİR AZ KOYU BULAŞIK OLDU ACABA KANIN TAM AÇILMASINIMI BEKLİYİM YOKSA ARTIK ADETİM?ARADIM CANANIDA SELDAYIDA AÇMADILAR
Zazacigim Hayalin dedigi gibi bir damla bile olsa adetin ilk gunu sayiyorlar.Sen yaptirabiliyirsan bugun E2 testini yaptir degerin iyi cikarda ilaclara baslatiyorlar.sinem hanimi araKIZLAR DÜN AKŞAM BİR AZ KOYU BULAŞIK OLDU ACABA KANIN TAM AÇILMASINIMI BEKLİYİM YOKSA ARTIK ADETİM?ARADIM CANANIDA SELDAYIDA AÇMADILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?