Benim son transferlerim hepsi 7 mm altinda bilerek yapildi malesef.sadece bu kez transfer oncesi olculmedi doktor yoktu bu kez bende ögrennek istemedim isin acikcasi.incede olsa transferim yapilacakti nasilsa.beni asil üzen rahim zaten ince birde en kötü embriyolarin transfer edilmesi.anlamiyorim ilac protoku güya kisisel ama hic birimizde degismiyor.alinan negativlere ragmende degismemesi.benim rahim kalinlasmiyor biliniyor farkli bir tedavi uygulamak gerekmezmi ?Gercekten cok yoruldum ve bıktim artik.Sunuda soyliyim butun merkezler bir birinin ayni yeterki para gelsin.bizler sadece müsteriyiz12 gün erken zaten transfer 22 gün falan yapılıyor 10 günde kalınlaşmıştır 7 mm altı çok gerek görmedikçe transfer yapılmıyor transfer yaparken hemşireler karından bakıyorlar aşağı yukarı kaç mm olduğu belli oluyor canım Allah yardımcımız olsun inşallah senin içinde benim içinde buradaki diğer arkadaşlarımız içinde son olur ve Rabbim evlatlarımızı bize bağışlar tek umudumuz Allah o bizi unutmaz canım gideceğim gün test yapacaksın inşallah hayırlı haberlerini alırız
HAYALCİM ARADIM CANAN MESAJ ATI MÜSAİT OLUNCA DÖNÜCEKMİŞBir leke bile olsa adet sayıyorlar erkenden cvb vermezler 12 gibi ara onları
Hayır tam zamanı olur pazartesi yapE2 PAZARTESİ VERSEM GEÇMİ KALIRIM HAYAL
UMUTCUĞUM ARADIM BANA HALA DÖNEN YOK GİDİP KAN VERİRİMDE BİRDEN BAYRAMI ÇALIŞMAZLAR DİYE BOŞA GİDERZazacigim Hayalin dedigi gibi bir damla bile olsa adetin ilk gunu sayiyorlar.Sen yaptirabiliyirsan bugun E2 testini yaptir degerin iyi cikarda ilaclara baslatiyorlar.sinem hanimi ara
ADETİN 3 GÜNÜ OLUCAK YANİ DÜNKÜ AZCIK BİR ŞEYİ ADET SAYSAKHayır tam zamanı olur pazartesi yap
UMUT SANA ŞUANA KADAR TRANSFER OLUNAN EMBRİYOLAR HEP BİRİNCİ HAMİLELİK YAKALADIĞIN DONÖRÜN MÜ DONMUŞLARI?Benim son transferlerim hepsi 7 mm altinda bilerek yapildi malesef.sadece bu kez transfer oncesi olculmedi doktor yoktu bu kez bende ögrennek istemedim isin acikcasi.incede olsa transferim yapilacakti nasilsa.beni asil üzen rahim zaten ince birde en kötü embriyolarin transfer edilmesi.anlamiyorim ilac protoku güya kisisel ama hic birimizde degismiyor.alinan negativlere ragmende degismemesi.benim rahim kalinlasmiyor biliniyor farkli bir tedavi uygulamak gerekmezmi ?Gercekten cok yoruldum ve bıktim artik.Sunuda soyliyim butun merkezler bir birinin ayni yeterki para gelsin.bizler sadece müsteriyiz
İkinci donorle denendi bebisimin kardesleriylede denendi malesef olmadi.bundada ümidim nerdeyse yok.senin pazartesi adetinin dorduncu gunu oluyor canim.bende genelde dorduncu gunu testi yapmak zorunda kaldim hafta sonu hastaneler kapali oldugu icin.karar senin tabiUMUT SANA ŞUANA KADAR TRANSFER OLUNAN EMBRİYOLAR HEP BİRİNCİ HAMİLELİK YAKALADIĞIN DONÖRÜN MÜ DONMUŞLARI?
Hayalcigim sende vajinal akinti olmusmuydu?o kadar ilac almama karsi bende hic yok.hamilelikte akintinin olmasi gerektigini dusunuyorumHayır tam zamanı olur pazartesi yap
Su gibi akıntı oldu halada var yapışkan ve seffaf tarzda ama diğer geblikte yoktu bu akıntı farklı olur demek sen hamile olacaksın fazla ayrıntı belirti aramaHayalcigim sende vajinal akinti olmusmuydu?o kadar ilac almama karsi bende hic yok.hamilelikte akintinin olmasi gerektigini dusunuyorum
kanama tam başlamadan adetten sayılmıyor ilk tedavimde benimde öyle olmuştu Selda öyle söyledi kanamanın normale dönmesi için 2 tane bebek aspirini iç zararı yok ben hep öyle yapıyorum bugün normale dönmezse yarında iki tane iç aynı andaKIZLAR DÜN AKŞAM BİR AZ KOYU BULAŞIK OLDU ACABA KANIN TAM AÇILMASINIMI BEKLİYİM YOKSA ARTIK ADETİM?ARADIM CANANIDA SELDAYIDA AÇMADILAR
UMUT SANA BUKADAR SORUN SORMAMIN NEDENİ EĞER Kİ İLK DONASYON OLMAZSA DONDURULMUŞ KALMASA NAKADAR ÖDİYCEZ BİR DAHAKİ DENEMELEREİkinci donorle denendi bebisimin kardesleriylede denendi malesef olmadi.bundada ümidim nerdeyse yok.senin pazartesi adetinin dorduncu gunu oluyor canim.bende genelde dorduncu gunu testi yapmak zorunda kaldim hafta sonu hastaneler kapali oldugu icin.karar senin tabi
TAMAM ARKADAŞIMkanama tam başlamadan adetten sayılmıyor ilk tedavimde benimde öyle olmuştu Selda öyle söyledi kanamanın normale dönmesi için 2 tane bebek aspirini iç zararı yok ben hep öyle yapıyorum bugün normale dönmezse yarında iki tane iç aynı anda
dün ölçtürdüm 7mm di karın kaşık ağrılarım devam ediyor adet olacakmış gibi transferim salı günü o gün ölçmeyecekler ve son kalınlığı ne olacak bilmiyorum ama ağrılarım normal değil ağrı kesici verdiler selda ya randevu ayarla Dr konuşmak istiyorum yada tel nosunu ver dedim dün den beri cevap vermiyor kafayı yiyeceğim Allah ım hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin de kurtarsın bizi inşallahBenim son transferlerim hepsi 7 mm altinda bilerek yapildi malesef.sadece bu kez transfer oncesi olculmedi doktor yoktu bu kez bende ögrennek istemedim isin acikcasi.incede olsa transferim yapilacakti nasilsa.beni asil üzen rahim zaten ince birde en kötü embriyolarin transfer edilmesi.anlamiyorim ilac protoku güya kisisel ama hic birimizde degismiyor.alinan negativlere ragmende degismemesi.benim rahim kalinlasmiyor biliniyor farkli bir tedavi uygulamak gerekmezmi ?Gercekten cok yoruldum ve bıktim artik.Sunuda soyliyim butun merkezler bir birinin ayni yeterki para gelsin.bizler sadece müsteriyiz
evet canım yeni donörde olsa indirim alıyorsun çünkü hata sende değil donörde oluyor az ve kalitesiz yumurta ki dondurulmuş kalmıyor sen görüşmeye gittiginde sana birinci ikinci üçüncü tedavi ne kadar olacak söylemediler mi canım normalde söylüyor Dr .İnşallah canım hepimiz hamile kalıp hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırıźUMUT SANA BUKADAR SORUN SORMAMIN NEDENİ EĞER Kİ İLK DONASYON OLMAZSA DONDURULMUŞ KALMASA NAKADAR ÖDİYCEZ BİR DAHAKİ DENEMELERE
SEN HER DEFASINDA DAHA İNDİRİM YAPIYORLAR DEDİN
YENİ DONÖR OLANDADAMI İNDİRİM OLUYOR?
UMUT PAPATYA ELA NOLURSUNUZ HAMİLE KALIN BANADA UMUT VERİN İNŞALLAH
GEÇEN TRANSFER ÖNCESİDE ÖYLE AĞRILARIN OLDU SEN DOKTORA SÖYLE LAZIMSA TRANSFERİ İPTAL ETSİNLERdün ölçtürdüm 7mm di karın kaşık ağrılarım devam ediyor adet olacakmış gibi transferim salı günü o gün ölçmeyecekler ve son kalınlığı ne olacak bilmiyorum ama ağrılarım normal değil ağrı kesici verdiler selda ya randevu ayarla Dr konuşmak istiyorum yada tel nosunu ver dedim dün den beri cevap vermiyor kafayı yiyeceğim Allah ım hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin de kurtarsın bizi inşallah
SORMUŞTUM HEMŞİREDEN BANA HER DEFASINDA 500 EURO İNDİRİM YAPILIYOR DEDİevet canım yeni donörde olsa indirim alıyorsun çünkü hata sende değil donörde oluyor az ve kalitesiz yumurta ki dondurulmuş kalmıyor sen görüşmeye gittiginde sana birinci ikinci üçüncü tedavi ne kadar olacak söylemediler mi canım normalde söylüyor Dr .İnşallah canım hepimiz hamile kalıp hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırıź
Hayalcicigim ne kadar iyi geldi sen hamile olcaksin kelimesine ki okudugum zaman gozyaslarim suzulup akti.umarim iyledir canimSu gibi akıntı oldu halada var yapışkan ve seffaf tarzda ama diğer geblikte yoktu bu akıntı farklı olur demek sen hamile olacaksın fazla ayrıntı belirti arama
Hiç ciddiye alan yok neymiş emriyolarım gayet iyiymiş iyi olsa ne rahim bu durumda olduktan sonra dün yazdım bugün saat 2 oldu dönen cevap veren yokGEÇEN TRANSFER ÖNCESİDE ÖYLE AĞRILARIN OLDU SEN DOKTORA SÖYLE LAZIMSA TRANSFERİ İPTAL ETSİNLER
BİR AZA CİDDİYE ALSINLAR SENİN BU AĞRILARINI VE ENDOMETRİUM İNCELMESİNİ
Hemşire ye değil fiyat konusunu tedaviye başlamadan Dr beyle konuş canımSORMUŞTUM HEMŞİREDEN BANA HER DEFASINDA 500 EURO İNDİRİM YAPILIYOR DEDİ
AMA 500 EURO ÇOK AZ DEĞİLMİ KIZLAR
ZATEN TEDAVİ 5000 EURO + 200 EURO FİZİK TEDAVİSİVE KIBRISTAKI MASRAFLAR
OFF ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?