Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim bu konu biraz karisik cunku kisisel uygulama yapiyorlar.Emin ol Halil beyi bile asiyor bu durum.muhasebe somurebildigi kadar somuruyor seni.ilk donasyon 5000eu ikinci 1500eu ucuncu 1000 eu.devamida 1000eu

Hemşire ye değil fiyat konusunu tedaviye başlamadan Dr beyle konuş canım
Canim benim bende cok yasadim bu para problemini.doktorun soyledigi ucreti muhasebe kabul etmiyor.doktoru aradim en son o da muhasebenin soyledigi rakami odeyin deyip noktayi koydu.

Canim bu konu biraz karisik cunku kisisel uygulama yapiyorlar.Emin ol Halil beyi bile asiyor bu durum.muhasebe somurebildigi kadar somuruyor seni.ilk donasyon 5000eu ikinci 1500eu ucuncu 1000 eu.devamida 1000eu
UMUTCUM O SÖYLEDİYİN RAKAMLAR YANİ 15OO SONRA 1000 EURO YENİ DONÖR BULSALARDAMI AYNI?
YANİ DONMUŞ EMBRİYO KALMASA?
EĞER ÖYLEYSE RAHATLADIM

UMUTCUM O SÖYLEDİYİN RAKAMLAR YANİ 15OO SONRA 1000 EURO YENİ DONÖR BULSALARDAMI AYNI?
YANİ DONMUŞ EMBRİYO KALMASA?
EĞER ÖYLEYSE RAHATLADIM
Dr ne derse o fiyatı alıyorlar önceki anlaşmanız neyse o ister donmuş olsun ister yeni donör olsun fark etmiyo

Ben 7 transfer yaptım hiç iyi kalite embriyo ile hamile kalmadim şans işte 3bc 2 kalite transfer Tutu

KIZLAR CANAN HM ARADI BENİ PAZARTESİ E2 TESTİNDEN SONRA TEDAVİYE BAŞLIYCAZ İNŞALLAH
HALİL BEYDE YURTDIŞINDAYMIŞ BUGÜNDEN ARTIK ORDAYMIŞ
YANİ BAYRAMI ÇALIŞIYORLAR

KIZLAR CANAN HM ARADI BENİ PAZARTESİ E2 TESTİNDEN SONRA TEDAVİYE BAŞLIYCAZ İNŞALLAH
HALİL BEYDE YURTDIŞINDAYMIŞ BUGÜNDEN ARTIK ORDAYMIŞ
YANİ BAYRAMI ÇALIŞIYORLAR
Şimdiden hayırlı olsun canım. Sorunsuz stressiz bir tedavi süreci yaşa inşallah

Rabbim sana bağıslasın bebeğini yazmış ona göre amin yazdım tabiki allah hepinize nasip etsin anneligi
CANIM YALNIŞ YERE YAZDIM-)
EMRİYO İYİ KÖTÜYE BAKMIYOR BU İŞ YANİ KISMET BU İŞ
RABBİM OL DERSE OLUYOR
RABBİM HEPİMİZİN TEDAVİSİNE HAYIRLI SONUÇLA OL DESİN İNŞALLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…