Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hamile arkadaşlarım ikili test yapan varmı aranızda sonuçlar ne oldu benimde bu hafta ikili testim var merak ediyorum nasıl olacak

Hamile arkadaşlarım ikili test yapan varmı aranızda sonuçlar ne oldu benimde bu hafta ikili testim var merak ediyorum nasıl olacak
İnşallah sonuçların iyi olur Canım. Ben de daha 10. Hafta içerisinde olduğum için daha yaptırmadım. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

UMUTCUM NERDESİN
NASILSIN?
BUGÜNE TEST YAPMAK İSTİYORDUN
İNŞALLAH SENDENDE HAYIRLI HABER DUYALIM

Evet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
HAYALCİM BİZİM DOKTOR ARKADAŞIMIZ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN-)
TEBOKAN VE NAR SUYU BANA ÇOK İYİ GELDİ ADETİM ÇOK AZ OLUYORDUM AMA BUDEFA GECE YATAĞI BİLE BULAŞTIRDIM-)))

Evet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
Gozun aydin canim.sonuna kadar guzel bir sekilde buyusun gobisinde bebegin.beni yanilti demek erkek olcak kuzucuk.saglikli eli ayagi duzgun ve hayirli evlat olsun.

hayırlı olsun canım gözün aydın Allah daha da sağlık versin kızın olsun istiyordun ama oğlun olacakmış Allah hayırlı evlat eylesin boşver sende gelin alırsın ama kaynanalık yapmak yok ha

KIZLAR SONUCUMU ALDIM E2 17 ÇIKTI
CANAN HM BAŞLADIK DEDİ
ESTROFENİ GÜNDE 2 DEDİ
KIZLAR ACABA 2 TABLET AYNI ANDAMI YOKSA SABAH BİR AKŞAM BİR?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…