- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
amin inşallah canım bu yolda Rabbim bizleri yalnız bırakmasın inşallahPAPATYACIM SENİN VE UMUTUN SONUCU GÜZEL ÇIKSIN BANADA GÜZEL BİR MORALE BEKLEMEK OLSUN İNŞALLAH
HAYALCİM İNŞALLAH İKİLİ TARAMADANDA SAĞLIKLI ÇIKAR BEBİŞİNHamile arkadaşlarım ikili test yapan varmı aranızda sonuçlar ne oldu benimde bu hafta ikili testim var merak ediyorum nasıl olacak
İnşallah sonuçların iyi olur Canım. Ben de daha 10. Hafta içerisinde olduğum için daha yaptırmadım. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hamile arkadaşlarım ikili test yapan varmı aranızda sonuçlar ne oldu benimde bu hafta ikili testim var merak ediyorum nasıl olacak
Tedavin hayırlı olsun Canım. İnşallah herşey yolunda gider. Allah gönlüne göre verir inşallah.KIZLAR SABAH 8 DE E2 VERDİM İNŞALLAH HER ŞEY YOLUNDA OLUR
SABAH BİOSTERON İÇTİM-)
hadi hayırlı olsun bakalım. Darısı başımıza olsun inşallahEvet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
HAYALCİM ÇOK SEVİNDİM ADINA HAYIRLI EVLAT GELSİN İNŞALLAHEvet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
HAYALCİM BİZİM DOKTOR ARKADAŞIMIZ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN-)Evet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
Kan verip geldim canim.sonuc aksam ustu cikacak.seninde tedavin hayirli olsun hep guzel sonuclar alirsin insallahUMUTCUM NERDESİN
NASILSIN?
BUGÜNE TEST YAPMAK İSTİYORDUN
İNŞALLAH SENDENDE HAYIRLI HABER DUYALIM
Gozun aydin canim.sonuna kadar guzel bir sekilde buyusun gobisinde bebegin.beni yanilti demek erkek olcak kuzucuk.saglikli eli ayagi duzgun ve hayirli evlat olsun.Evet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
hayırlı olsun canım gözün aydın Allah daha da sağlık versin kızın olsun istiyordun ama oğlun olacakmış Allah hayırlı evlat eylesin boşver sende gelin alırsın ama kaynanalık yapmak yok haEvet bebeğimin ense kalınlığı 1.5 cm cokkkkkk iyiyiz darısı hepinizin başına oğlum geliyor tahmini cinsiyet baktık
UMUTCUĞUM ALLAH BİZİ SEN TARAFTANDA SEVİNDİRSİN İNŞALLAHKan verip geldim canim.sonuc aksam ustu cikacak.seninde tedavin hayirli olsun hep guzel sonuclar alirsin insallah
Aynı anda ikisinde kullanKIZLAR SONUCUMU ALDIM E2 17 ÇIKTI
CANAN HM BAŞLADIK DEDİ
ESTROFENİ GÜNDE 2 DEDİ
KIZLAR ACABA 2 TABLET AYNI ANDAMI YOKSA SABAH BİR AKŞAM BİR?
HAYALCİM SONUCUMUN 17 CIKMASI İYİMİ?Aynı anda ikisinde kullan
BİRDE KUZUM TEBOKANI DEVAM EDİYİMİ?HAYALCİM SONUCUMUN 17 CIKMASI İYİMİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?