Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

kızlar Dr dan geliyorum ilk ölçümde 7mm ölçtü ikinci ölçümde 9mm ölçtü birde dedi ki ultrasyon cihazındanda olabilir her Dr aynı ölçmez hatta aynı Dr bile farklı farklı ölçebilir valla kafam karıştı

Demekki 9mm olmuş çok şükür inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürür

Kizlar tahmin ettigim gibi sonuc negativ.burun emeklerim,sagligim,param,umutlarim yine cope gitti.adamlarin zerre kadar umurlarinda degiliz.

PAPATYACIM 3ÇİZGİSİ VARSA ENDOMETRİYUMUN DEMEKİ HER ŞEY YOLUNDA

Transfer gununu saymazsak 9 gunu.rahim ince kalitesiz embriyolarda transfer edilince sonuc kacinilmaz.Hitte aldigim 6 negativ.ne yapcagimi bilmiyorum artik

Kizlar tahmin ettigim gibi sonuc negativ.burun emeklerim,sagligim,param,umutlarim yine cope gitti.adamlarin zerre kadar umurlarinda degiliz.
UMUTCUM SABIR SABIR YİNEDE SABIR
ÜZÜLME DESEMDE YİNEDE İÇİN RAHAT ETMİYCEK
İNAN BİLMİYORUM SANA NE DEYİM
RABBİMİN SINAVI
11 DEFA O HÜSRANLARI YAŞADIM
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
VARDI BİR BİLDİĞİ ALLAHIMIN

Transfer gununu saymazsak 9 gunu.rahim ince kalitesiz embriyolarda transfer edilince sonuc kacinilmaz.Hitte aldigim 6 negativ.ne yapcagimi bilmiyorum artik
Allah yardımcın olsun canım bende 7 deneme yaptım nasıl bir yıkım olduğunu biliyorum rabbim seninde yüzünü güldürecek inan inşallah ne desemde teselli edemem

İcim icime sigmiyor her seyi kirip parcalamak istiyorum.ya bunlar neden bizim umutlarimi sagligimizi paramizi somuruyorlar.kibris tan nefret ediyorum.butun merkezler ayni .transferden sonra embriyo raporunu bile vermediler.transferden sonra embriyolok garip bir tutum icindeydi.hemsire elindeki evraga bakmak isteyince aniden cekti ve gostermedi.icimde bir suphe dustu.

Allah yardımcın olsun canım bende 7 deneme yaptım nasıl bir yıkım olduğunu biliyorum rabbim seninde yüzünü güldürecek inan inşallah ne desemde teselli edemem
Cok buyuk bir yikim.her defasinda husranla sonuclaniyor.hite olan inancimdan dolayi negativlere ragmen gittim kendimi kandirdim olacak diye.kotu olanda 3 adet embriyom var.nit daha gitmek istemiyorum gercekten infa ederlerimi hic guvenim yok

Cok buyuk bir yikim.her defasinda husranla sonuclaniyor.hite olan inancimdan dolayi negativlere ragmen gittim kendimi kandirdim olacak diye.kotu olanda 3 adet embriyom var.nit daha gitmek istemiyorum gercekten infa ederlerimi hic guvenim yok
Imha edilmesi machul ama tekrar transfer 1500 euro bu defa tüm tedavimi tam yaptır ve git bebekelrini al toparlan çabuk salma kendini

HİTLE BULUŞ VE BUNLARI SÖYLE
ARADINMI MERKEZİ?
BETA HCG 0 MI?
İNAN İÇİM DARALDI
ALLAH BİZİ BU DOKTORLARIN ELİN KURTARSIN

Umut üzüldüm, herseyden once sagligin onemli, toparlanman gerek, bu stresle kendine zarar vermekten baska bisey yapmazsin, bu yolda mucadele etmek zordur biliyoruz, ama yinede yasamak icin yarin tekrar gulmek, sabah gunesini karsilamak icin devam ediyoruz <3 ...yeterki saglik olsun yuruyup patikalari asar, anka kusuna kavusuruz. Yeterki sen sagol, yeterki canimiz sagolsun...herkesin onunde bekledigi kirk odanin kirkinci kapisi elbet bir gun acilir...yeterki saglik olsun..

Imha edilmesi machul ama tekrar transfer 1500 euro bu defa tüm tedavimi tam yaptır ve git bebekelrini al toparlan çabuk salma kendini
Ayni yerde bu 6 negativ.aldigin her olumsuz sonucun yikimi dahada buyuk oluyor.kadinlardan yumurta caliniyorda.hazir embriyomu verilmiycek.ben bunu ayirt etmeksizin kibris daki butun merkezler icin soyluyorum.bu sektorde bilmedigimiz cok seyler oluyor.allah kimseyi bunlarin eline dusurmesin

Dogru soyluyorsun canim saglik olsun ama zaten olan sagligimiza oluyor.maddiyati bir sekilde telafi edebiliyorsun ya saglik o zor iste.aldigimiz ilaclar agir hormon ilaclari.bu yaslarda bukadar hormon yukleniyoruz sonuca degse bari.Sizleri olumsuz etkilemek istemiyorum.yasanan olumsuzluklarida bilmeniz gerektigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…