Allah yardimciniz olsun insallah hamile kalirsinizda bunlardan erken kurtulursunuzHİTLE BULUŞ VE BUNLARI SÖYLE
ARADINMI MERKEZİ?
BETA HCG 0 MI?
İNAN İÇİM DARALDI
ALLAH BİZİ BU DOKTORLARIN ELİN KURTARSIN
İnşirah Suresi'nin Türkçe Meali (Anlamı)Kizlar tahmin ettigim gibi sonuc negativ.burun emeklerim,sagligim,param,umutlarim yine cope gitti.adamlarin zerre kadar umurlarinda degiliz.
Imha edilmesi machul ama tekrar transfer 1500 euro bu defa tüm tedavimi tam yaptır ve git bebekelrini al toparlan çabuk salma kendini[/QUOTE
Papatya ela o güzel kalbine göre o Allaha olan inancına göre Rabbim bu günde seni burakmasınİnşirah Suresi'nin Türkçe Meali (Anlamı)
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla.
- Senin için bağrını açmadık mı?
- İndirmedik mi senden o yükünü?
- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
- Senin şanını yüceltmedik mi?
- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul canım sonucun için çok üzüldüm ben dahil burdaki bütün arkadaşlarımız biliyor nasıl bir acı en yakın ben yaşadım bu üzüntüyü tesellisi yok ne söylense için ferahlamayacak o yüzden sana iñşirah süresini yazdım cünkü Rabbim kurban olduğum bizi burda müjdelemiş benim acım bu süre ile dindi sabret olacak inşallah Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine ve Rabbimin burada müjdelediği bir kulu da biz olalım inşallah üzüntüne ortagım bil ve sakın mücadeleni bırakma
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olup evlatlarımıza kavuşuruzPapatya ela o güzel kalbine göre o Allaha olan inancına göre Rabbim bu günde seni burakmasın
Transferin hayırlı olsun
Bebişlerin rahimini sonrada kucağını doldursun
Umutcuğumun artık umutu kalmadı
rRabbim bir mucizeyle onuda s
umutçum mesajları şimdi okudum senin adına çok üzüldüm. Ama yinede bu yolda sabırlı olmanı ve ümitsizliğe kapılmamanı diliyorum. Benim ilk transferde embriyo raporunu verdiler. İkinci transferde ise vermediler bende merak edip embriyoloğu aradım. Neden vermediniz diye bana bunun yasal olmadığını söyledi. Sadece embriyo kalitesini söyledi. Ama ilkinde verip sonra ikinci transferde vermemeside garip fazla bir açıklama yapmadı zaten. Şimdi orda 2 tane embriyom kaldı saklama süresi 2 yıldı galiba yanlış hatırlamıyorsam o süre dolduğunda imha ederlermi acaba aklımda soru işareti kaldı doğrusu. Nerden bilecem imha ettiklerini gözümlede görmeyince güvenemiyorum doğrusu.İcim icime sigmiyor her seyi kirip parcalamak istiyorum.ya bunlar neden bizim umutlarimi sagligimizi paramizi somuruyorlar.kibris tan nefret ediyorum.butun merkezler ayni .transferden sonra embriyo raporunu bile vermediler.transferden sonra embriyolok garip bir tutum icindeydi.hemsire elindeki evraga bakmak isteyince aniden cekti ve gostermedi.icimde bir suphe dustu.
Sagol canim.bana her transfer sonrasi verdiler embriyolarin embriyolarin kagidini.ne gariptirki bu kez koskoca hastanede kagit kalmadigi icin veremedigini soyledi embriyolog.Merkez ayirmaksizin soyluyorum yapilan her islem mechul Kibris da.Bende kalan uc embriyo icin cok endiseliyim ne dusunecegimi bilmiyorum.Halil bey iyi bir insan ama onunla bitmiyor bu isler.U
umutçum mesajları şimdi okudum senin adına çok üzüldüm. Ama yinede bu yolda sabırlı olmanı ve ümitsizliğe kapılmamanı diliyorum. Benim ilk transferde embriyo raporunu verdiler. İkinci transferde ise vermediler bende merak edip embriyoloğu aradım. Neden vermediniz diye bana bunun yasal olmadığını söyledi. Sadece embriyo kalitesini söyledi. Ama ilkinde verip sonra ikinci transferde vermemeside garip fazla bir açıklama yapmadı zaten. Şimdi orda 2 tane embriyom kaldı saklama süresi 2 yıldı galiba yanlış hatırlamıyorsam o süre dolduğunda imha ederlermi acaba aklımda soru işareti kaldı doğrusu. Nerden bilecem imha ettiklerini gözümlede görmeyince güvenemiyorum doğrusu.
Papatyacigim allah yardimcin olsun tekrar bol sans diliyorum.bu gidisinin son olmasi dilegiyle canim.İnşirah Suresi'nin Türkçe Meali (Anlamı)
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla.
- Senin için bağrını açmadık mı?
- İndirmedik mi senden o yükünü?
- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
- Senin şanını yüceltmedik mi?
- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul canım sonucun için çok üzüldüm ben dahil burdaki bütün arkadaşlarımız biliyor nasıl bir acı en yakın ben yaşadım bu üzüntüyü tesellisi yok ne söylense için ferahlamayacak o yüzden sana iñşirah süresini yazdım cünkü Rabbim kurban olduğum bizi burda müjdelemiş benim acım bu süre ile dindi sabret olacak inşallah Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine ve Rabbimin burada müjdelediği bir kulu da biz olalım inşallah üzüntüne ortagım bil ve sakın mücadeleni bırakma
Sagol Zazacigim insallah allah yuzune gulerde seninde ilk ve son denemen olurPapatya ela o güzel kalbine göre o Allaha olan inancına göre Rabbim bu günde seni burakmasın
Transferin hayırlı olsun
Bebişlerin rahimini sonrada kucağını doldursun
Umutcuğumun artık umutu kalmadı
rRabbim bir mucizeyle onuda s
İnşAllah canım arkadaşım nolursun pes etme biraz kendini toparla piskolojik olarak madi olarakSagol Zazacigim insallah allah yuzune gulerde seninde ilk ve son denemen olur
sagolasın canım benim amin inşallahPapatyacigim allah yardimcin olsun tekrar bol sans diliyorum.bu gidisinin son olmasi dilegiyle canim.
Sağol canım inşAllah papatya güzel sonucuyla hepimize morel olurPapatya ve zaza bol sans, insallah bu kez hamis kalirsiniz, dualarim sizinle.
Benden rahim filmi istediler ve bir kaç tiroid hormonları ve virusKizlar tedaviye baslamadan once hangi tahlileri istiyorlar hepsini bana yazarmisiniz? Bir de hangi ilaclari kullaniyorsunuz tedavi oncesi?
Merhaba canım inşallah güzel bir tedavi süreci gecirmeni dilerim öncelikleKizlar tedaviye baslamadan once hangi tahlileri istiyorlar hepsini bana yazarmisiniz? Bir de hangi ilaclari kullaniyorsunuz tedavi oncesi?
Hayal ben virus deyerlerimi verdim eşim vermediMerhaba canım inşallah güzel bir tedavi süreci gecirmeni dilerim öncelikle
Hepatit merkurleri Elisa bulaşıcı hastalıklar kan grubu tiroid şeker ve idrar tahlili senin için eşin için aynen hepatit merkurleri bulaşıcı hastalıklar ve kan grubu tahlili isterler eğer bunlar varsa son 6 ayda yapılmışsa kabul ediyorlar tekrara gerek yok.
Adetin 2.ve ya 3. günü E2 yani Estrodiol2 kanda bakılarak tedaviye sonuc 50 nin altimdaysa başlarsınız ve diğer tahliler ilaç kullanımı sırasında istenir inşallah bol şans ve Uğur dilerim
Yumurta donasyonuDonasyon yumurta mı sperm mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?