O zaman eşiniz de Hepatit ve bulaşıcı hastalıklar için tahlil vermeliYumurta donasyonu
Bunlar sağlık bakanlığı içinmi lazımO zaman eşiniz de Hepatit ve bulaşıcı hastalıklar için tahlil vermeli
Doktor ister başka bir şey bilgim yok can bizde her sene yeniden yaptık bunlarıBunlar sağlık bakanlığı içinmi lazım
Hangi merkeze gitik hep verdik bu tahlileri
Artık bıktık
Bende yoksa demeki eşimde sağlıklı
Çok şükür hiçbir hepatit ve bulaşıcı hastalıklarımız yoktu
Dualarım seninle rabim ol desin olsun inşallahkızlar dua edin az sonra gireceğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Allah yar ve yardımcın olsunkızlar dua edin az sonra gireceğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Tebrik ederim rabbim sıkı elle versin inşallahcanlar transferimi oldum Allah ın izni ile bebişlerim benimle inşallah hep benimle kalırlar.3 tane emriyo konuldu 2 adet 4ab 1 adet 7 hücreli 9 tane emriyo donduruldu.Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun
Ohh çok şükürcanlar transferimi oldum Allah ın izni ile bebişlerim benimle inşallah hep benimle kalırlar.3 tane emriyo konuldu 2 adet 4ab 1 adet 7 hücreli 9 tane emriyo donduruldu.Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun
Papatyacım 4ab iyi embriyolar hetçing bile olmuşlar geçen kaç embriyo transfer etiler ve kalitesini hatırlıyonmu?canlar transferimi oldum Allah ın izni ile bebişlerim benimle inşallah hep benimle kalırlar.3 tane emriyo konuldu 2 adet 4ab 1 adet 7 hücreli 9 tane emriyo donduruldu.Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun
Saol canim, faydasi olur insallah, senin transfer ne zamana denk geliyor?Benden rahim filmi istediler ve bir kaç tiroid hormonları ve virus
Sonuçlarımda sorun çıkmadı
Adetin ilk günleri e2 analizi veriyorsun 50 altında tedaviye başlıyorlar
Adeten öncede hayal arkadaşımın tavsiyesiyle tebokan special ve nar suyu içtim
İlave d3 15 damla her gün
B12 haftada 1 defa yaptım bunları kendim ekledim
Saol canim, benimde 3 eylulde kendi doktorumla randevum var saydiginiz tahlileri yapmistim ama 6 ay doldu yeniden yaptiricam. Bakalim artik sans bize ne verecek.Merhaba canım inşallah güzel bir tedavi süreci gecirmeni dilerim öncelikle
Hepatit merkurleri Elisa bulaşıcı hastalıklar kan grubu tiroid şeker ve idrar tahlili senin için eşin için aynen hepatit merkurleri bulaşıcı hastalıklar ve kan grubu tahlili isterler eğer bunlar varsa son 6 ayda yapılmışsa kabul ediyorlar tekrara gerek yok.
Adetin 2.ve ya 3. günü E2 yani Estrodiol2 kanda bakılarak tedaviye sonuc 50 nin altimdaysa başlarsınız ve diğer tahliler ilaç kullanımı sırasında istenir inşallah bol şans ve Uğur dilerim
Allah yardimcin olsun, insallah bu kez olur canim, rabbim kucagini doldursun.3 emriyoydu biri birinci kalite dediler ikincisi 3bc üçüncü normal kalitedeydi
Hayal eger e2 50'den yukari ise ne yapiyorlar? Ben onceki degerlerime baktim 2.3.uygulamalarda e2 birinci gun 120 takip eden gunlerde artmis, 4.uygulamada uzun protokoldu bir ay boyunca decapetyl diye bir igne yapmistim ondan olsa gerek e2 25 birinci gun olcumu (tabi bu uygulamalarda hic dollenme olmadi ) yani mutlaka benim e2 yuksek cikicak baslasammi acaba tebokan falan onumuzdeki ay hazir olmak amaciyla ?Merhaba canım inşallah güzel bir tedavi süreci gecirmeni dilerim öncelikle
Hepatit merkurleri Elisa bulaşıcı hastalıklar kan grubu tiroid şeker ve idrar tahlili senin için eşin için aynen hepatit merkurleri bulaşıcı hastalıklar ve kan grubu tahlili isterler eğer bunlar varsa son 6 ayda yapılmışsa kabul ediyorlar tekrara gerek yok.
Adetin 2.ve ya 3. günü E2 yani Estrodiol2 kanda bakılarak tedaviye sonuc 50 nin altimdaysa başlarsınız ve diğer tahliler ilaç kullanımı sırasında istenir inşallah bol şans ve Uğur dilerim
İlk donasyon olduğu için hiç bilmiyorum ama burda arkadaşlarımdan duydum galiba adetin 20-22 gününe denk geliyorSaol canim, faydasi olur insallah, senin transfer ne zamana denk geliyor?
Ben bundan önceki tedavide 120 e2 yüksekti diye iptal oldum çünkü tedavi sırasında p4 de yükseliyor ve embrio tutunmuyor hiç bir tüp bebek merkezi e2 50 nin üzerindeyse tedavi yapmıyor e2 ni düşürmeye çalışıyorlar sonra tedaviye başlıyorlarHayal eger e2 50'den yukari ise ne yapiyorlar? Ben onceki degerlerime baktim 2.3.uygulamalarda e2 birinci gun 120 takip eden gunlerde artmis, 4.uygulamada uzun protokoldu bir ay boyunca decapetyl diye bir igne yapmistim ondan olsa gerek e2 25 birinci gun olcumu (tabi bu uygulamalarda hic dollenme olmadi ) yani mutlaka benim e2 yuksek cikicak baslasammi acaba tebokan falan onumuzdeki ay hazir olmak amaciyla ?
ilk ve son olsun canım inşallah ilk tedavide bebeğini kucagına alırsın inşallahİlk donasyon olduğu için hiç bilmiyorum ama burda arkadaşlarımdan duydum galiba adetin 20-22 gününe denk geliyor
Bugünde tedavimin 2 günü adetimin 4 günü
Canım kardeşim inşAllah dediyin gibi olurilk ve son olsun canım inşallah ilk tedavide bebeğini kucagına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?