Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

O zaman eşiniz de Hepatit ve bulaşıcı hastalıklar için tahlil vermeli
Bunlar sağlık bakanlığı içinmi lazım
Hangi merkeze gitik hep verdik bu tahlileri
Artık bıktık
Bende yoksa demeki eşimde sağlıklı
Çok şükür hiçbir hepatit ve bulaşıcı hastalıklarımız yoktu

Doktor ister başka bir şey bilgim yok can bizde her sene yeniden yaptık bunları

canlar transferimi oldum Allah ın izni ile bebişlerim benimle inşallah hep benimle kalırlar.3 tane emriyo konuldu 2 adet 4ab 1 adet 7 hücreli 9 tane emriyo donduruldu.Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun
Ohh çok şükür
Papatyacım bu defa olucak hiss ediyorum
İnşAllah

canlar transferimi oldum Allah ın izni ile bebişlerim benimle inşallah hep benimle kalırlar.3 tane emriyo konuldu 2 adet 4ab 1 adet 7 hücreli 9 tane emriyo donduruldu.Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun
Papatyacım 4ab iyi embriyolar hetçing bile olmuşlar geçen kaç embriyo transfer etiler ve kalitesini hatırlıyonmu?

Saol canim, faydasi olur insallah, senin transfer ne zamana denk geliyor?

Saol canim, benimde 3 eylulde kendi doktorumla randevum var saydiginiz tahlileri yapmistim ama 6 ay doldu yeniden yaptiricam. Bakalim artik sans bize ne verecek.

Son düzenleme:
Hayal eger e2 50'den yukari ise ne yapiyorlar? Ben onceki degerlerime baktim 2.3.uygulamalarda e2 birinci gun 120 takip eden gunlerde artmis, 4.uygulamada uzun protokoldu bir ay boyunca decapetyl diye bir igne yapmistim ondan olsa gerek e2 25 birinci gun olcumu (tabi bu uygulamalarda hic dollenme olmadi ) yani mutlaka benim e2 yuksek cikicak baslasammi acaba tebokan falan onumuzdeki ay hazir olmak amaciyla ?

Ben bundan önceki tedavide 120 e2 yüksekti diye iptal oldum çünkü tedavi sırasında p4 de yükseliyor ve embrio tutunmuyor hiç bir tüp bebek merkezi e2 50 nin üzerindeyse tedavi yapmıyor e2 ni düşürmeye çalışıyorlar sonra tedaviye başlıyorlar
Kendi yumurtanla tedaviye basladiysan yumurta oluşturmak için o dediğin ilaçları kullanıyorlar donasyonda gerek yok onlara tebokan zarar vermez içe bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…