Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tessekur ederim hayal yarin basliycam tebokan icmeye..

Merhaba kızlar Nasılsıniz biz bu gün tekrar doktora gittik ve başka hastaneye muayine olduk vajinal bakıldı veeee bebeisimin kız olduğunu söylediler ben kendimde 4 boyutlu usgde baktım hopluyor zıplıyor muhteşem görüntü ve bacak arası boş göründü kızım prensesim olacak şimdi hangisi doğru geçen erkek buda kız ama kendimde gördüm boştu bacak arası kızım mı geliyor eşim çığlık çığlığı prensesim dedi kafam karıştı pembemi mavimi alım

hahay çok mutlu oldum ama kız mı erkek mi kafa karıştı tabi biraz daha büyüsünler o zaman alırsın canım

HAYAL GÖZÜN AYDIN KIZ İNŞALLAH
PRENSESİN GELİYOOOOOO

Bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini merak ediyorummm:) hayırlısı olsun yinede. Daha hiç bir belirti yok cinsiyetle ilgili. 2 hafta daha geçsin 12. Haftada belki az da olsa belli olur:) ama nedense içimden erkek olacakmış gibi doğuyor. En önemlisi tabii sağlıklı olması. Senin adınada çok sevindim Can'ım kız istiyordunuz galiba Allah gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlı evlat versin. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Anne olmak isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah.

Ss35 sende ikiz deyilmi?

Yok Can'ım iki kese görünmüştü. Ama bir tanesinde Bebek göründü. Bunada şükürler olsun.

KIZLAR CUMANIZ MÜBAREK NASILSINIZ NERDESİNİZ
DUFİCİM NASILSIN CANIM
PAPATYA ELACIM SEN NASILSIN
UMUT KUZUM SENİDE ÖZLEDİM SANA DİYORUM BAK İNŞALLAH RABBİM SANA ANNE OLMAYI NASİP EDİCEK

DUFİCİM NASILSIN CANIM
UMUT KUZUM SENİDE ÖZLEDİM SANA DİYORUM BAK İNŞALLAH RABBİM SANA ANNE OLMAYI NASİP EDİCEK
Hayırlı cumalar canım iyiyim dinleniyorum evde şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür.Rabbim cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. öpüyorum hepinizi

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum. Umutcum çok Üzgünüm.ama inanıyorum ki anne olacaksın. Sadece zamanı değilmiş. Pes etmek yok toparla kendini ve geriye kalan yavrularını al ve gel..
Papatyacim yorma kendini bol bol dinlen ve guzel haberler ver bizlere.
Zaza canim iyiyim çarşamba kontrolum var kalp atışı için inşallah duyarız kalp atışını da biraz stres var tabi.

DUFİCİM STRES YAPMA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK
BENİMDE ÇARŞAMBA İLK RAHİM KALINLIĞA BAKILICAK

Kızlar bugün ultrasona girdim adetin 9 günü rahim kalınlığı en ince yeri 6.5mm en kalın yeri 8.4 mm canan hm fotorafını atım dedi biraz orantısız ama iyi

Kızlar bugün ultrasona girdim adetin 9 günü rahim kalınlığı en ince yeri 6.5mm en kalın yeri 8.4 mm canan hm fotorafını atım dedi biraz orantısız ama iyi
gayet iyi canım daha kalınlaşır o zaten rahimin her yeri aynı kalınlıkta olmaz sıkıntı yapma stres çok etkiliyor böyle şeyleri biliyorsun

Beni sıkan bu rahim içindeki düzensizlik
Baş taraf 6.9 mm ortası 8.4mm aşağısı 6.5 mm
9 günün ve daha bayağı günün var o zamana kadar en ince yeri 7 mm i geçer kafaya takıp ta kendini üzme Allah nasip ederse 5 mm de de tutar 3mm dede tutar canım

DUFİCİM NASILSIN CANIM
Sagol canim,zor günler gecirdim bundan sonrasi icin neler yapmam gerektigine dair karar vermem gerekiyordu onun icin birkac gün netten uzak kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…