Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

hayırlı olsun canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

hayırlı olsun canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

Çok sağolun kızlar inşallah ilk ve son denemem olur.. Benide listeye ekler misiniz? 38 yaşındayım, sorun eşimde sperm yok ve sperm donasyonu yaptırcaz. iğnelerime başladım. 23-24 haziran gibi Kıbrısa gitcez. opu olcak sonra transfer işte.. bende sorun yok

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]sperm donasyonu[/TD]
[TD]sperm yok[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kKIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR

ekledim canım inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla

selam sana nasıl ulaşabilirim.aynı yerde yaşıyoruz .en kısa zamanda yazarsan sevinirim.senden bilgi almak isterim.cevabını bekliyorumm ...

Canım günaydın benide ekler misin? Yumurta donasyonu yaptırcam ve aynı zamanda cinsiyet tayini olcak. 33 yaşındayım sorun yumurta yok ve ilk deneme. İnşallah Temmuzda transfere gitcem

tedavin hayırlı olsun canım. Bende Temmuzda gidiyorum inşallah çok heyecanlıyım sanki zaman geçmiyor, beklemek çok sıkıcıymış (

Arkadaşlar selamlar,

Allahın izniyle yarın sabah Kıbrısa transfere gidiyoruz. Embriyolar iyi durumdaymış ve 8 döllenme olmuştu 5 tanesi iyi kalitede. Yarın ola hayrola inşallah. Sabır sabır sabır dedim ve bugüne geldim çok şükür. Sizlerden ricam dualarınızdan eksik etmemeniz. Ayrıca cumanız hayırlı olsun kalbimizden geçenler bizim olsun.......

tedavin hayırlı olsun canım. Bende Temmuzda gidiyorum inşallah çok heyecanlıyım sanki zaman geçmiyor, beklemek çok sıkıcıymış (

canım beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. İlk zamanlar eşimi ikna etmek için uğraşmakla geçti. Sonrada uygun zamanı kollamakla geçti. Ama çok şükür büyük gün yarın. Yarın yolcuyum canım darısı başına su gibi geçsin inşallah..

canım günaydın benide ekler misin? Yumurta donasyonu yaptırcam ve aynı zamanda cinsiyet tayini olcak. 33 yaşındayım sorun yumurta yok ve ilk deneme. Inşallah temmuzda transfere gitcem
ok canım eklerim tabi hayırlı olsun ayol temmuzun herhalde başlarında orda olacam inş.karşılaşırız senle

as canım benim
allah yolunu açık etsin sayılı günler gelir inş.hayırlısıyla hayırlı haberlelrle dönersin canım ya allah yar ve yardımcın olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.hepimizwe hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin
aminn

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk denem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR

Son düzenleme:

Sanada hayırlı cumalar Meltemcim. Yolun açık olsun arkadaşım dualarımız seninle...

dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarla.herşey gönlünce olsun.güzel haberlerle gel...

Ellerine sağlık canım da ben bu listeyi alıp kopyalayamıyorum ne bileyim beceremedim işte pufff (

Canım nasılsın :)) senin tedavin ne zamandı başladı mı

henüz başlamadı.ben tahlilleri yaptırıyorum .bu gün kan tahlillerini yaptırdım.rahim filmi çektirmem gerekli önümüzdeki hafta halletmeye çalışıcam.ondan sonra eldenmi götürüp görüşürüz yoksa gönderirmiyim bilemedim.ama gidip yüzyüze görüşmek istiyorum.tüp bebk mi yoksa donasyon mu bilemedik.bakalım hayırlısı olsun .
bu arada senide tebrik ederim.umarım herşey yolunda gider,bebişini kucağına alırsın.Allahım cümlemizi sevindirsin..
ilaçlar,konaklama falan ne kadar harcama yaptınız acaba ..hazırlıklı olma açısından soruyorum.

Ellerine sağlık canım da ben bu listeyi alıp kopyalayamıyorum ne bileyim beceremedim işte pufff (

ayol şifreni versen girsem başa alsam daha sonra şlifreni değiştirme imkanın varmı nilaycım yada sana anlatsam tam şekliyle yapabilirmisinnnn birini seç başta olsunki başkasına yarasın ortallarda derdine dermen arayanlar bulmaz belki

Kızlar herkese merhaba,

Uzun süredir donasyonu araştırıyorum. Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin sayfalarını takip ediyorum. internet sitesi olsun facebook sayfası olsun takipteyim yani. Buraya üye olunca baktım baya Halil İbrahim Tekin hastaları var ve çoğunluk memnun :)) bende zor durumdayım kızlar ( 4 negatif tüp bebek denemem oldu ve 40 yaşındayım artık sabredecek gücüm kalmadı (

Merhaba,

Bende donasyona karar verdim ama nasıl olcak ne yapmam gerek hiç bilgim yok. Sizin nasıl geçti? Benimde ön görüşme mi yapmam gerek? Git gel yapmak zor olmadı mı yardım lütfen (

merhaba canım

Bende senin gibiydim çok araştırdım zor karar verdim. İnsanlar ne der diye hep düşündüm en yakınlarımdan sakladım durumu. Ama Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Bende yumurta donasyonu ile oğluma kavuştum ve annem dışında kimse bilmiyor. Yani kimseye söylemedik çünkü tepkiler ağır olcaktı. İnsanlar başlarına gelmeyince anlamıyor durumu. Ben Halil İbrahim Tekinden çok çok memnun kaldım. Allah ondan ve tüm ekibinden razı olsun. Size tavsiyem günübirlik eşinizle gidin gerekli bilgileri alın öyle karar verin. Bu utanılacak bir durum değil ama size tavsiyem çevrenizden gizleyin... Allahım yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…