herkese günaydın,
belki hatırlarsınız bilemiyorum ama ben sperm donasyonu düşünüyordum ve halil ibrahim beyle görüştük sonunda. Eşimle günübirlik görüşmeye gittik orda benim rahim filmim çekildi bazı hormonlarıma bakıldı. Bugün ilk iğnemi yaptım kızlar allah izin verirse tedavim başladı bende varım inşallah :))
merhaba zhall, hatırladım canım. Sanırım önce merkez araştırıyodun ve kararsızdın demek tedaviye başladın hadi gözünaydın tedavin hayırlı olsun arkadaşım pozitif sonuç alman dileğiyle....
hayırlı olsun canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Çok sağolun kızlar inşallah ilk ve son denemem olur.. Benide listeye ekler misiniz? 38 yaşındayım, sorun eşimde sperm yok ve sperm donasyonu yaptırcaz. iğnelerime başladım. 23-24 haziran gibi Kıbrısa gitcez. opu olcak sonra transfer işte.. bende sorun yok
ben 35 yaşındayım ve Manisada yaşıyorum. Ben erken menepozum. Hem Manisada, hem İzmirde hemde İstanbulda ayrı ayrı doktorlarda tedaviler gördüm ilaçlar testler felan ama erken menepoz teşhisi konuldu. İstanbuldaki doktorlar donasyondan bahsettiler ilk zamanlar hem eşim hem ben sıcak bakmadık. O zaman yaşımız daha gençti evlat edinmeyi daha mantıklı görüyorduk ... Geçen zaman ve çevreninde baskısıyla sonradan neden olmasın dedik sonuçta eşimin spermlerini alacaktı ve benim içimde büyüyecekti.. Gel zaman git zaman derken merkez araştırmaya başladık ve Kıbrısa gittik bigün. Halil ibrahim tekinin merkezine...
Allah ondan ve ekibinden razı olsun. bize annelik ve babalık duygusunu yaşattı. Bi oğlumuz var 3 yaşında :)) Orda dondurulan embriyomuz var bizzat biz istemiştik ilerde bi evlat daha istiyoruz diye. Şimdi kendimizi yeniden hazırladık ve yaza yolculuk niyetimiz var. İçiniz rahat olsun Halil İbrahim Tekin çok başarılı bi doktor. Umarım herkese şifa olur, sevgiler...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]sperm donasyonu[/TD]
[TD]sperm yok[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kKIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR
Çok sağolun kızlar inşallah ilk ve son denemem olur.. Benide listeye ekler misiniz? 38 yaşındayım, sorun eşimde sperm yok ve sperm donasyonu yaptırcaz. iğnelerime başladım. 23-24 haziran gibi Kıbrısa gitcez. opu olcak sonra transfer işte.. bende sorun yok
tedavin hayırlı olsun canım. Bende Temmuzda gidiyorum inşallah çok heyecanlıyım sanki zaman geçmiyor, beklemek çok sıkıcıymış(
ok canım eklerim tabi hayırlı olsun ayol temmuzun herhalde başlarında orda olacam inş.karşılaşırız senlecanım günaydın benide ekler misin? Yumurta donasyonu yaptırcam ve aynı zamanda cinsiyet tayini olcak. 33 yaşındayım sorun yumurta yok ve ilk deneme. Inşallah temmuzda transfere gitcem
arkadaşlar selamlar,
allahın izniyle yarın sabah kıbrısa transfere gidiyoruz. Embriyolar iyi durumdaymış ve 8 döllenme olmuştu 5 tanesi iyi kalitede. Yarın ola hayrola inşallah. Sabır sabır sabır dedim ve bugüne geldim çok şükür. Sizlerden ricam dualarınızdan eksik etmemeniz. Ayrıca cumanız hayırlı olsun kalbimizden geçenler bizim olsun.......
Arkadaşlar selamlar,
Allahın izniyle yarın sabah Kıbrısa transfere gidiyoruz. Embriyolar iyi durumdaymış ve 8 döllenme olmuştu 5 tanesi iyi kalitede. Yarın ola hayrola inşallah. Sabır sabır sabır dedim ve bugüne geldim çok şükür. Sizlerden ricam dualarınızdan eksik etmemeniz. Ayrıca cumanız hayırlı olsun kalbimizden geçenler bizim olsun.......
Arkadaşlar selamlar,
Allahın izniyle yarın sabah Kıbrısa transfere gidiyoruz. Embriyolar iyi durumdaymış ve 8 döllenme olmuştu 5 tanesi iyi kalitede. Yarın ola hayrola inşallah. Sabır sabır sabır dedim ve bugüne geldim çok şükür. Sizlerden ricam dualarınızdan eksik etmemeniz. Ayrıca cumanız hayırlı olsun kalbimizden geçenler bizim olsun.......
dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarla.herşey gönlünce olsun.güzel haberlerle gel...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk denem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR
Canım nasılsın :)) senin tedavin ne zamandı başladı mı
Ellerine sağlık canım da ben bu listeyi alıp kopyalayamıyorum ne bileyim beceremedim işte pufff(
Merhabaa,
ön görüşmeden geldim. HIT ile görüşmemiz kısa ve öz sürdü:) devamlı soru sormaya çalıştım bi de yanında sinirlerim bozuldu, üstüne ağladım.(Buarada iyi ki yazmışım sorularımı) Sonuç; doğum kontrol hapı ile karar vereceğimiz tarihe kadar kullanacağım. Şu anda end. kalınlığı çok inceymiş transfere gittiğimizde ilk gün kalınlığa bakacakmış eğer yeterli kalınlık olmazsa fizik tedavi uygulayacak.Donasyon görüşmesini de yaptık. Şimdi izinlerimizi ayarlayacağız. Bu kalınlık meselesi biraz canımı sıktı ama neysee pozitif düşünelim pozitif olsunn:))
Haftasonu burdan bayağı arkadaş vardı sanırım:))
Hepimizin mutlu haberlerini alacağız işallah, sonra daa bebişler ile tanışma partisi süperrr:)))
Kızlar herkese merhaba,
Uzun süredir donasyonu araştırıyorum. Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin sayfalarını takip ediyorum. internet sitesi olsun facebook sayfası olsun takipteyim yani. Buraya üye olunca baktım baya Halil İbrahim Tekin hastaları var ve çoğunluk memnun :)) bende zor durumdayım kızlar( 4 negatif tüp bebek denemem oldu ve 40 yaşındayım artık sabredecek gücüm kalmadı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?