Hoş geldin aramıza arkadaşımmerhaba arkadaslar, yeni üye oldum. Herseyden önce burda bulunan ve daha anne olmayan arkadaslara en kisa zamanda anne olmalarini dilerim, sonra bütün anneleri de bebekleri icin kutlar bebeklerine ve kendilerine uzun ömürler dilerim.
Aradaslar, ben 43 yasindayim, ve esim 58 yasinda...bundan bir ay önce almanyanin essen sehrinde icsi metoduyla anne olmaya calistim, malesef tutmadi.
Bir aile dostumdan dr. halil ibrahim tekin den haberdar oldum. Kendisi uzun cabalari sonra dr. Halil beyin sayesinde ilk defada ikiz annesi oldu.
Bu forum 2013 den beri olan bir forum, simdi sizden sunu ögrenmek istiyorum, dr. halil beye gidip de ilk defada hamile olan kac kisi vardir? Gercekden dr. halil beyi cani gönülden tavsiye edermisiniz?
Almanyada yasayan arkadaslar, almanyada cok, cok tavsiye edebileceginiz bir yer varmidir?
Sorularimi yanitlarsaniz cok memnun olurum, simdiden cok tesekkür ederim arkadaslar
Amin canım Allahim dileklerimizi kabul etsin :)Kızlar kurban bayramınız mübarek olsun
Allah tüm arzularımızı ve adaylarımızı kabul etsin
İnşAllah tez bir zamanda kurbanlarımızı dağıtalım
Bana da taşıyıcı anne dedi hamile kaldımHayal canım hiç rahat deyilim okadar kadarca söylediki halil bey
Diyorum ankarada 8 mm diyorlar hani kötü 5 mm diyor fizik tedavisine yönlendirdi selda hm size anlatacak dedi
Eşimin yanında taşıyıcı anneden söz konu ediyor
Bende taşıyıcı anne istemem dedim
Napacağımı bilmiyorum
Hayal sen transfer öncesi halil beyden ne duydun?sanada rahimin ince dedimi?
Bahar hanim bebegin sağlıklı olması embriyo kalitesine bağlı olan birsey endometrium a değil bebek rahim içinde büyüyor rahim iç zarı ince olursa bebek düşebilir rahim taşıyamayacagi için ama böyle bir durum görülürse zaten ilk 3 ay istirahat diyor Dr lar ve kismetinde varsa zaten gebelik devam ediyor embriyo sıkıntılı ise endometrium isterse 10 mm olsun faydasizO kadar da ellerinde degil. Bu sekilde tutki mucizevi hamile kaldin. Ne kadar devam edecek o hamilelik? Devam etse bile embriyonun sonuna kadar saglikli bir bebek olabilmesine yetecek mi?
Bunlari sana cevap veremezler. Progesterona basladin ise kalinlik değişmeyecektir transfere kadar. Ben olsam transferi yaptırmaz. 5000 Euro kontrat yaptınsa 2000 Euro oder,3000 Euro da basarili embriyo olusursa ve benim kosullarim da uygun olursa gelir tekrar yaptiririm transferi geri kalan bakiyeyi de o zaman oderim dersin.
Odeme yapmadin veya bir senet imzalamadin ise.
Eger deli paran yoksa boyle yapardim ben..sadece para da degil..saglikli olmayan bir endimetrium da gelişecek bebek in sağlıklı olacağından ne kadar emin olabilirsin..
Bu dediklerimi yabana atma.
Arkadaşım Allah senden razı olsun rahatladımBana da taşıyıcı anne dedi hamile kaldım
Çok önemli birsey daha söyleyeceğim transfer gerçekleştikten sonra kesinlikle evhamlanmayin ben ilk transfer sonrası o kadar dikkat ettim ki her şeye aman ilaç saatini kaçırmayım aman uzanım kendimi yormazdim vs vs ve tutmadı ikinci transferde bir saat sonra kalktım hastanenin ordaki bi AVM var oraya kadar yürüdüm 1 2 saat oturdum kalktım başla yere tatlı yemeye gittim 12 gün boyunca hayatıma kaldığım yerden devam ettim yani hiç extra ozenim olmadı hiiiiiic dusunmedim acaba tuttu mu dite veeee 9. Günde gelen kahverengi lekeyle o güzel haberi aldım yani cidden transfer olsun gerisini unutun cidden hormonlar herseyi etkiliyorArkadaşım Allah senden razı olsun rahatladım
Allah senide bu mübarek günü sevindirsin
Çok teşekkür ederim canım kardeşimÇok önemli birsey daha söyleyeceğim transfer gerçekleştikten sonra kesinlikle evhamlanmayin ben ilk transfer sonrası o kadar dikkat ettim ki her şeye aman ilaç saatini kaçırmayım aman uzanım kendimi yormazdim vs vs ve tutmadı ikinci transferde bir saat sonra kalktım hastanenin ordaki bi AVM var oraya kadar yürüdüm 1 2 saat oturdum kalktım başla yere tatlı yemeye gittim 12 gün boyunca hayatıma kaldığım yerden devam ettim yani hiç extra ozenim olmadı hiiiiiic dusunmedim acaba tuttu mu dite veeee 9. Günde gelen kahverengi lekeyle o güzel haberi aldım yani cidden transfer olsun gerisini unutun cidden hormonlar herseyi etkiliyor
Maalesef erken menopoz dan dolayi çok inceydi bnm endometrium ama allahın hikmeti işte kalın ince dinlemioÇok teşekkür ederim canım kardeşim
Benim çarşamba saat 8 de transfer perşembe dönücem ve cuma iş başın inşAllah
Senin rahim zarın niye ince bir travmı yaşadı rahim?ben miom amelyatı geçirdim ondan sonra ince kalıyor rahim
Kaç yaşındasın?ben 42 yaşındayım menopoz yok ama yinede yok bebişBe
Maalesef erken menopoz dan dolayi çok inceydi bnm endometrium ama allahın hikmeti işte kalın ince dinlemio
Papatyacım senin adına Nasıl sevindim anlatamam. Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu güzel duyguyu tedavi olan arkadaşlarada nasip etsin inşallah. Kendine iyi bak iyi Bayram'lar.
Teşekkür ederim canım .Rabbim bu mübarek günde tüm evlat hasreti çeken evlat isteyen herkesi sevindirsin tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Papatyacım senin adına Nasıl sevindim anlatamam. Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu güzel duyguyu tedavi olan arkadaşlarada nasip etsin inşallah. Kendine iyi bak iyi Bayram'lar.
AMİNNN inşallahTeşekkür ederim canım .Rabbim bu mübarek günde tüm evlat hasreti çeken evlat isteyen herkesi sevindirsin tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba,Sizin en son durumunuz nedir? Düşük yaptiktan sonra tekrar denediniz mi? Benim de merakım bir arkadaşın da sorduğu gibi sonuçta canli sağlıklı olan dogum tecrübeleri.Bahar hanim bebegin sağlıklı olması embriyo kalitesine bağlı olan birsey endometrium a değil bebek rahim içinde büyüyor rahim iç zarı ince olursa bebek düşebilir rahim taşıyamayacagi için ama böyle bir durum görülürse zaten ilk 3 ay istirahat diyor Dr lar ve kismetinde varsa zaten gebelik devam ediyor embriyo sıkıntılı ise endometrium isterse 10 mm olsun faydasiz
Pardon..Endometrium konusundaki yorumunuza gelince. Sana Istanbul Amerikan Hastanesindeki Dr'umun bana söylediğini aktarayim. Ilk basarisiz denememden sonra gorustuk cunku neden olmamis olabilecegine dair ayrintili konusmaya cok ihtiyacim vardi.Merhaba,Sizin en son durumunuz nedir? Düşük yaptiktan sonra tekrar denediniz mi? Benim de merakım bir arkadaşın da sorduğu gibi sonuçta canli sağlıklı olan dogum tecrübeleri.
Ben Tup Bebek doktoru degilim ama biliyorum bu cok komplex bir proses.
Ister doğal ister dogal olmayan yolla olsun doğum ve onun oluşmadi için gereken bileşenler çok mucizevi..Bizim ve doktorlarin yapmaya calistigi sey bunu en dogala yakin hale getirmek.
Pozitif dusunmek cok yararli cok eminim ama bu bazı gerçekleri görmeme engel degil maalesef kendim icin.
Doga bana bir sınır tanımış ve ben onu biraz zorluyorum farkındayım.
Bir kez daha deneyeceğiz ve olursa süper..olmazsa hayırlısı. Sevgiler
Aciklik getirme adina ;Amerikan Hastanesindeki Dr umu HIT deki donasyondan onceki muayenelerimden tanıyorum. Biliyorsun Türkiye'de donasyon yapılmıyor,ben HIT deki donasyonun niye basari ile sonuçlanmadigina dair konuşmuştum Amerikan Hastanesindeki doktorumla elimdeki sonuclari götürerek..Pardon..Endometrium konusundaki yorumunuza gelince. Sana Istanbul Amerikan Hastanesindeki Dr'umun bana söylediğini aktarayim. Ilk basarisiz denememden sonra gorustuk cunku neden olmamis olabilecegine dair ayrintili konusmaya cok ihtiyacim vardi.
Soyle demisti..Tesbihte hata olmaz ve elbette bu kadar basit degil ama bir evin temeli düzgün olmadıkça üstüne ne tuğlasi koyarsan koy ne kadar dayanir sence dedi. Veya tersini de düşün dedi..Belki biri digerine gore kotunun iyisi olur dedi..
Birçok iyinin mucizevi bir şekilde biraraya gelmesi gerekiyor dedi..
istisnalar yok mu var ama bircok hastanin bu istisnalari yakalamaya çalışma luxu yok dedi. Senin de yok dedi ki gerçekten yok.
O nedenle gel biz elimizden geleni yapalım ve ilk is kilo vermekten baslayalim, vucuttaki yag oranini azaltalim ve hormonların düzgün calismasina,sonra alacagin hormon ilaclarinin etkili olmasina meydan verelim dedi.
Zaten menopoz oncesindesin hersey rolantiye inmis,kilo ile bunu zorlastirma dedi.Ama bu tavsiyeler benim durumum icin..
Ve ben eğer once onun cizdigi yolu takip edip düzgün kilo vermeden bu denemeye tekrar girişirsem cok küçük yuzdelere girmeye calisarak sansimi dusurecegimi cok iyi biliyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum,embriyo kalitesi de cok onemli. Yani evin kiremiti gibi..kafama yatti yani doktorun yaptigi bu eşlemeler..
Simdi kilo vermeye ve sekerimi düşürmeye çalışıyorum. Bu arada da ilac ile duzenli adet görmeye çalışıyorum.
Allah razı olsun sayende paranoyak oldum en sonunda beni de kendine benzettin bravo mühendis hanımAciklik getirme adina ;Amerikan Hastanesindeki Dr umu HIT deki donasyondan onceki muayenelerimden tanıyorum. Biliyorsun Türkiye'de donasyon yapılmıyor,ben HIT deki donasyonun niye basari ile sonuçlanmadigina dair konuşmuştum Amerikan Hastanesindeki doktorumla elimdeki sonuclari götürerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?