Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Allah razı olsun sayende paranoyak oldum en sonunda beni de kendine benzettin bravo mühendis hanım
Sen harika bir mucizeyi yakaladin, bunun tadini cikar ve 9 ayin coşkusunu yasa. Herkesin gercegi kendine. Bu benim gerçeğim. Iyi geceler şimdilik.

Sen harika bir mucizeyi yakaladin, bunun tadini cikar ve 9 ayin coşkusunu yasa. Herkesin gercegi kendine. Bu benim gerçeğim. Iyi geceler şimdilik.
ya yakaladım evet ama neticede bende insanım bak ben 7mm le hamile kaldım yazdıklarını okuyunca kafama takılıyor diyorsun hadi hamile kaldın endometriyum taşıyacak mı hadi taşıdı sağlıklı bebek olacak mı canlı dogum olacak mı inan düştü düşecek sağlıklı değil valla iki gündür ne zevki kaldı ne tadı artık eşimde dedi girme şu siteye

Birde dur daha ilk negatifin benim 5. Tüp bebeğim illa ilk seferde olacak diye bir kaide yok arkadaşım bende 21 yaşında erken menopoz a girdim 12 sene uğraştım cylo pronova dediğin ilacı 12 senedir kullanıyorum bunun yanında emin ol şu Türkiye de gitmedigim Dr denemedigim alternatif bitkisel tıp ne varsa yaptım bu 3. donasyonum ikinci farklı merkez Rabbimin izni ile 12 senenin Azmin zaferi karnımdaki bak canım yanlış anlama beni lütfen ama bana kalırsa tedaviden önce psikolojik destek almak senin yararına olacak bende 6 ay destek aldım öncelikle kafandan bu negatif düşünceleri atmalısın çünkü stres vücudu hormonları etkileyen en büyük faktör sen olumlu pozitif düsünmelisin ki tedavinde olumlu ilerlesin ya bazen diyorum ki keşke yüz yüze bi çay içme imkanımız olsaydı seninle

Ha birde b pekte o hastanelere Dr lara Prof lara da güvenme başka Dr ların negatifi hakkında konuşmak kolay peki onların yaptığı her tüp bebek tedavisi pozitif mi canlı sağlıklı doģumla mı sonuçlanıyor sen o Dr a bir sor canım ben çok biliyorum 4 _5 denemerini yapıp hala bir netice alamayanları

Ben canlı şahit baharcım 11 denemem oldu
Hepside türkiyenin en iyi proflarında
İnşAllah baharcım sende bizde anne oluruzda artık bu günlerimizi bir tebessümle hatırlarız

Baharcım sağına soluna bakınca harika mucizeler oladar çokki
Vallah bu iş Allahın elinde
30 yaşında her şeyi sağlıklı genç bir arkadaşım ne kendi başına nede tüp bebeklerle hamileliği yakalaya bilmiyorlar
Bana yaşın var diyor doktorlar ona cevap bulamıyor
He seninlede razıyom buranın standart tedavisini bende beyenmiyorum
Ama keşke türkiyede donasyon yasak olmasaydı ozaman istediyimiz merkezde bunu yapardık bizi iyi bilen doktorlar hazırlardı
Ama malesef hepimiz burda donasyon olayına göre toplanmışız
Birde onuda sana söyleyim bu 3 sene tedaviler beni bugüne saldı rahim ince bunuda bana proflar yaptı

İnşAllah her şey sonunda iyi olur canım
İnan bilmiyorum ne yazımki kalp kırmayım
Ama doktor ne söylesede her türlü şeyler gördük ve yaşadık bu yolda rahim kalın olup embriyo genetik testen sağlıklı çıkıp hamilelik yakalanmamış
Emdometriyum olmayan ortamda karın boşluğunda sağlıklı gebelik elde eden olayda duyduk tabii annenin sağlığı risk içindeydi
Rahim dışı gebelik çok yaşayan var demek emriyo nereye yapışsa orda bir kan dolaşımı yaratıyor anne sağlığına riskli iç kanama riski
Böyle şey görünce rahim zarı çok önemli olmadığını anlıyoruz
Bir sözle ne biz ne doktorlar bu işi çözemezler
Allah ol dese bu iş oluyor bundan eminim

Sevgili Kizlar , Zaza Papatya hepimiz dünyanın biryerlerinde,sahte kimlikler arkasinda ama duyguları olan ve benzer uzuntuler sevincler yasayan etten kemikten bireyleriz.
Ben de asla hiçbirinizi uzmek istemem. Papatya benim mesajimdan dolayi üzüldü diye üzüldum.
Yazdiklarimin faydasi yoksa yazmamin çok anlami kalmıyor. Cunku size yazmak dusunmek zaman alıyor.
Amac burada düşünce yaristirmak degil..o
nedenle ben biraz ara vereyim,sizi yine okurum ve inşallah iyi haberlerinizi alirim.
Benim kilo vermeme daha zaman var nasıl olsa.
Papatya keşke dediğin gibi psikolojik yardim falan o kadar kolay ve ucuz olsa buralarda. Sonucta hepimizin konusmaya paylaşmaya ihtiyaci var. Kaldıki kendi dilinle degil yabanci dille yapilan seanslar ne kadar etkili olur. Dil kalbe degmeli ve ben bunu en iyi Türkçe ile yapiyorum. Yoksa ingilizce ile ne kadar da olsa o detaya inemiyorsun. Gecen birine hakkini helal et demeye çalıştım ama ne o anladi ne ben anlatabildim ve sonuçta thank you da bağladık işi.
Kendinize iyi bakin şimdilik, sevgiler

Buraya ara vermen değil yada git bizimle konuşma demekte istemedim ama arkadaşım yaşadığın olumsuz tedaviler düşüncelerini de duygularını iyice olumsuz negatif yapmış demek istiyorum ki her şey aslında düşündüğün gibi imkansız olumsuz değil kendini toplaman ayağa kalkman lazım tamam bende her tedavimde biraz umut biraz heyecan biraz korku ile başlıyorum ama kendimi motive ediyorum korkularımın beni ele geçirmesine izin vermiyorum.Yurt dışında olmanın da faktörü büyük farklı inanç farklı dil farklı kültür dediğin gibi bir samimiyet yada tam duygu aktarımı olmuyor mesela biz burada çevremizde o kadar çok mucizeye tanık oluyoruz ki umutlarımıź daha da artıyor.Zaza arkadaşımın dediği gibi 2 tane tanıdığım var genç yumurta Sperm harika rahim gayet iyi ama hamile kalamıyorlar. Her şey Allah tan vardır bir Vakti zamanı önemli olan çocuğumuzun olması değil önemli olan hayırlı sağlıklı evladımızın olması bunun içinde en hayırlı zaman ne zamansa Rabbim o zaman bizleri evlat sahibi yapsın inşallah .Üzüldüm yazdıklarına dediğin gibi isimler farklı olsada hepimiz duyguları olan insanlarız etkileniyoruz bak 3 gün oldu daha kimseye hamileyim diyemedim eşimi tutuyorum ne olur bi utrasonda görelim bi kalp atışını tutalım böyle böyle oluyormuş diye bana diyor sana bişey oldu iyice şizofrene bağladın hamile kalınca birde nasıl yapıyorsun bilmiyorum öyle de güzel terimler kullanıyorsun ki bi an boşluğa düşüyorum. Haklısın ben mesela 6 ay tedava gördüm para vermedim psikoloğa sende kitap oku hatta internet var mucizeyi annelikleri oku sana moral motivasyon olur .

Canım arkadaşım inşAllah tez bir zamanda senin güzel haberini alırız
Dualarımdasın Bahar
Biz kardeşiz
Hem din kardeşi hem kader kardeşi
Allah her nerede olursan ol yolunu açık etsin

Birde bilgi
Kardeşlerim yarın sabah saat 8 dilek ve benim transferim olucak Allahın izniyle
Dualarınıza muhtacız kardeşlerim
aklımdasınız canım zaten 8 den 10 kadar ilaç için ayaktayım uyanmış oluyorum tam girerken nokta bile olsa mesaj at Meryem süresi okuyacam sizin niyetinize Allah yar ve yardımcınız olsun .

Günaydın papatyacım Meryem suresini okumaya unutma
İnşAllah bizede nasip Allahım Meryem suresini okumaya transfere giden ve doğurmaya giden arkadaşlarımız için

Günaydın papatyacım Meryem suresini okumaya unutma
İnşAllah bizede nasip Allahım Meryem suresini okumaya transfere giden ve doğurmaya giden arkadaşlarımız için
Allah yar ve yardımcınız olsun .Mutlu girin transfere mutlu olun hep .Rabbim dualarımızı kabul etsin sizleride sevindirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…