Sen harika bir mucizeyi yakaladin, bunun tadini cikar ve 9 ayin coşkusunu yasa. Herkesin gercegi kendine. Bu benim gerçeğim. Iyi geceler şimdilik.Allah razı olsun sayende paranoyak oldum en sonunda beni de kendine benzettin bravo mühendis hanım
ya yakaladım evet ama neticede bende insanım bak ben 7mm le hamile kaldım yazdıklarını okuyunca kafama takılıyor diyorsun hadi hamile kaldın endometriyum taşıyacak mı hadi taşıdı sağlıklı bebek olacak mı canlı dogum olacak mı inan düştü düşecek sağlıklı değil valla iki gündür ne zevki kaldı ne tadı artık eşimde dedi girme şu siteyeSen harika bir mucizeyi yakaladin, bunun tadini cikar ve 9 ayin coşkusunu yasa. Herkesin gercegi kendine. Bu benim gerçeğim. Iyi geceler şimdilik.
Baharcım sağına soluna bakınca harika mucizeler oladar çokkiSen harika bir mucizeyi yakaladin, bunun tadini cikar ve 9 ayin coşkusunu yasa. Herkesin gercegi kendine. Bu benim gerçeğim. Iyi geceler şimdilik.
İnşAllah her şey sonunda iyi olur canımPardon..Endometrium konusundaki yorumunuza gelince. Sana Istanbul Amerikan Hastanesindeki Dr'umun bana söylediğini aktarayim. Ilk basarisiz denememden sonra gorustuk cunku neden olmamis olabilecegine dair ayrintili konusmaya cok ihtiyacim vardi.
Soyle demisti..Tesbihte hata olmaz ve elbette bu kadar basit degil ama bir evin temeli düzgün olmadıkça üstüne ne tuğlasi koyarsan koy ne kadar dayanir sence dedi. Veya tersini de düşün dedi..Belki biri digerine gore kotunun iyisi olur dedi..
Birçok iyinin mucizevi bir şekilde biraraya gelmesi gerekiyor dedi..
istisnalar yok mu var ama bircok hastanin bu istisnalari yakalamaya çalışma luxu yok dedi. Senin de yok dedi ki gerçekten yok.
O nedenle gel biz elimizden geleni yapalım ve ilk is kilo vermekten baslayalim, vucuttaki yag oranini azaltalim ve hormonların düzgün calismasina,sonra alacagin hormon ilaclarinin etkili olmasina meydan verelim dedi.
Zaten menopoz oncesindesin hersey rolantiye inmis,kilo ile bunu zorlastirma dedi.Ama bu tavsiyeler benim durumum icin..
Ve ben eğer once onun cizdigi yolu takip edip düzgün kilo vermeden bu denemeye tekrar girişirsem cok küçük yuzdelere girmeye calisarak sansimi dusurecegimi cok iyi biliyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum,embriyo kalitesi de cok onemli. Yani evin kiremiti gibi..kafama yatti yani doktorun yaptigi bu eşlemeler..
Simdi kilo vermeye ve sekerimi düşürmeye çalışıyorum. Bu arada da cyclo prognova ile duzenli adet görmeye çalışıyorum.
Sevgili Kizlar , Zaza Papatya hepimiz dünyanın biryerlerinde,sahte kimlikler arkasinda ama duyguları olan ve benzer uzuntuler sevincler yasayan etten kemikten bireyleriz.İnşAllah her şey sonunda iyi olur canım
İnan bilmiyorum ne yazımki kalp kırmayım
Ama doktor ne söylesede her türlü şeyler gördük ve yaşadık bu yolda rahim kalın olup embriyo genetik testen sağlıklı çıkıp hamilelik yakalanmamış
Emdometriyum olmayan ortamda karın boşluğunda sağlıklı gebelik elde eden olayda duyduk tabii annenin sağlığı risk içindeydi
Rahim dışı gebelik çok yaşayan var demek emriyo nereye yapışsa orda bir kan dolaşımı yaratıyor anne sağlığına riskli iç kanama riski
Böyle şey görünce rahim zarı çok önemli olmadığını anlıyoruz
Bir sözle ne biz ne doktorlar bu işi çözemezler
Allah ol dese bu iş oluyor bundan eminim
Buraya ara vermen değil yada git bizimle konuşma demekte istemedim ama arkadaşım yaşadığın olumsuz tedaviler düşüncelerini de duygularını iyice olumsuz negatif yapmış demek istiyorum ki her şey aslında düşündüğün gibi imkansız olumsuz değil kendini toplaman ayağa kalkman lazım tamam bende her tedavimde biraz umut biraz heyecan biraz korku ile başlıyorum ama kendimi motive ediyorum korkularımın beni ele geçirmesine izin vermiyorum.Yurt dışında olmanın da faktörü büyük farklı inanç farklı dil farklı kültür dediğin gibi bir samimiyet yada tam duygu aktarımı olmuyor mesela biz burada çevremizde o kadar çok mucizeye tanık oluyoruz ki umutlarımıź daha da artıyor.Zaza arkadaşımın dediği gibi 2 tane tanıdığım var genç yumurta Sperm harika rahim gayet iyi ama hamile kalamıyorlar. Her şey Allah tan vardır bir Vakti zamanı önemli olan çocuğumuzun olması değil önemli olan hayırlı sağlıklı evladımızın olması bunun içinde en hayırlı zaman ne zamansa Rabbim o zaman bizleri evlat sahibi yapsın inşallah .Üzüldüm yazdıklarına dediğin gibi isimler farklı olsada hepimiz duyguları olan insanlarız etkileniyoruz bak 3 gün oldu daha kimseye hamileyim diyemedim eşimi tutuyorum ne olur bi utrasonda görelim bi kalp atışını tutalım böyle böyle oluyormuş diye bana diyor sana bişey oldu iyice şizofrene bağladın hamile kalınca birde nasıl yapıyorsun bilmiyorum öyle de güzel terimler kullanıyorsun ki bi an boşluğa düşüyorum. Haklısın ben mesela 6 ay tedava gördüm para vermedim psikoloğa sende kitap oku hatta internet var mucizeyi annelikleri oku sana moral motivasyon olur .Sevgili Kizlar , Zaza Papatya hepimiz dünyanın biryerlerinde,sahte kimlikler arkasinda ama duyguları olan ve benzer uzuntuler sevincler yasayan etten kemikten bireyleriz.
Ben de asla hiçbirinizi uzmek istemem. Papatya benim mesajimdan dolayi üzüldü diye üzüldum.
Yazdiklarimin faydasi yoksa yazmamin çok anlami kalmıyor. Cunku size yazmak dusunmek zaman alıyor.
Amac burada düşünce yaristirmak degil..o
nedenle ben biraz ara vereyim,sizi yine okurum ve inşallah iyi haberlerinizi alirim.
Benim kilo vermeme daha zaman var nasıl olsa.
Papatya keşke dediğin gibi psikolojik yardim falan o kadar kolay ve ucuz olsa buralarda. Sonucta hepimizin konusmaya paylaşmaya ihtiyaci var. Kaldıki kendi dilinle degil yabanci dille yapilan seanslar ne kadar etkili olur. Dil kalbe degmeli ve ben bunu en iyi Türkçe ile yapiyorum. Yoksa ingilizce ile ne kadar da olsa o detaya inemiyorsun. Gecen birine hakkini helal et demeye çalıştım ama ne o anladi ne ben anlatabildim ve sonuçta thank you da bağladık işi.
Kendinize iyi bakin şimdilik, sevgiler
Canım arkadaşım inşAllah tez bir zamanda senin güzel haberini alırızSevgili Kizlar , Zaza Papatya hepimiz dünyanın biryerlerinde,sahte kimlikler arkasinda ama duyguları olan ve benzer uzuntuler sevincler yasayan etten kemikten bireyleriz.
Ben de asla hiçbirinizi uzmek istemem. Papatya benim mesajimdan dolayi üzüldü diye üzüldum.
Yazdiklarimin faydasi yoksa yazmamin çok anlami kalmıyor. Cunku size yazmak dusunmek zaman alıyor.
Amac burada düşünce yaristirmak degil..o
nedenle ben biraz ara vereyim,sizi yine okurum ve inşallah iyi haberlerinizi alirim.
Benim kilo vermeme daha zaman var nasıl olsa.
Papatya keşke dediğin gibi psikolojik yardim falan o kadar kolay ve ucuz olsa buralarda. Sonucta hepimizin konusmaya paylaşmaya ihtiyaci var. Kaldıki kendi dilinle degil yabanci dille yapilan seanslar ne kadar etkili olur. Dil kalbe degmeli ve ben bunu en iyi Türkçe ile yapiyorum. Yoksa ingilizce ile ne kadar da olsa o detaya inemiyorsun. Gecen birine hakkini helal et demeye çalıştım ama ne o anladi ne ben anlatabildim ve sonuçta thank you da bağladık işi.
Kendinize iyi bakin şimdilik, sevgiler
Geliyorum birazdan uçağa binicem kardesimKardeşlerim yarın sabah saat 8 dilek ve benim transferim olucak Allahın izniyle
Dualarınıza muhtacız kardeşlerim
aklımdasınız canım zaten 8 den 10 kadar ilaç için ayaktayım uyanmış oluyorum tam girerken nokta bile olsa mesaj at Meryem süresi okuyacam sizin niyetinize Allah yar ve yardımcınız olsun .Kardeşlerim yarın sabah saat 8 dilek ve benim transferim olucak Allahın izniyle
Dualarınıza muhtacız kardeşlerim
İnşAllah kardeşimBayram size uğur şans getirir de 12 gün sonra ikinci bayramı yaşarsınız inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun .Mutlu girin transfere mutlu olun hep .Rabbim dualarımızı kabul etsin sizleride sevindirsin inşallah.Günaydın papatyacım Meryem suresini okumaya unutma
İnşAllah bizede nasip Allahım Meryem suresini okumaya transfere giden ve doğurmaya giden arkadaşlarımız için
amin.Hayırlı olsun canım .Kaliten iyi takılma Allah can versin hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Kızlar transferim gerçekleşti 3 embriyo transfer edildi 4bb 4ab ve 2
2 ne olduğunu anlamadım
İnşAllah Rabbim bana bağışlar bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?