Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar transferim gerçekleşti 3 embriyo transfer edildi 4bb 4ab ve 2
2 ne olduğunu anlamadım
İnşAllah Rabbim bana bağışlar bebişlerini
Transferin hayırlı olsun Can'ım. Allahım bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim gebeligim sonlandirildi

Ben su an hamile değilim çok zor bir karar vererek Dr larin ilerleyen dönemde sana zarar verebilir uyarilariyla gebeligimi sonlandırmak zorunda kaldım
Arkadaşım sağlığın her şeyden önemlidi
Allah sağlığına kavuştursun seni

Hayırlı olsun canım kardeşim
Ama nedense kalbim diyorki ikincide var onu bir az sonra görücen
Tek veya çift hiç farketmez Rabbim hayırlısı ile kucağıma almamıda nasip etsin yeter canım.Ama Dr da öyle bir ihtimal olabilir dedi çünkü vajinal muayene istemedim şimdilik tek görünüyor belki diğeri küçükse görünmüyor olabilir dedi hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar kibrista
yada hit te, yumurta donasyonunda yumurta vericisinin kaç kere yumurtalarını vermiş olduğunu yada vereceğini söylüyorlar mi? Yurt dışında okuduğuma göre bir verici en fazla 6 kere yumurta vere biliyormuş..Tabi bir kanun yok ama klinikler prensip olarak böyle davranıyormus.Birde daha sonra bu özel durumu çocukla paylaşmayı düşünüyormusunuz?

Hayır bilgi vermiyorlar kaç kere verdiğini ama daha önce bağış yapıp yapmadığını söylüyorlarmış.ikinci soruya gelince kendi doğurduğum çocuğa neden böyle birşeyi açıklayım ki hiç gerek yok bence.

Bu gün doktor amcaya gittik büyüdüm biraz cici kız oldum clexan 0.4 başladık bu gün kan sulandırıcı inşallah herşey sonuna kadar böyle iyi gider bebeğimi koklarım Eki Görüntüle 1886751
Maşallah diyelim. Cinsiyeti belli oldu galiba cici kız dediğine göre:)) inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde ilerler. Bende bu gün doktora gittim tam 12 hafta oldu. Haftaya ikili tarama testi yapılacak inşallah sorunsuz olur. Herşey normal dedi bakalım artık. Bir de cinsiyeti Hakkı'nda net bir şey söylemese erkeğe benziyor dedi:) inşallah bende oğluma kavuşucam bakalım herşeyin hayırlısı olsun

Allaha razı olsun canım çok şükür Rabbime hepimizin yüzü gülsün inşallah benim 2li test çok iyi geldi darısı hepinize

Benim donörüm 3 defa veriyordu yumurtalarını dediker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…