Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba,

Bende donasyona karar verdim ama nasıl olcak ne yapmam gerek hiç bilgim yok. Sizin nasıl geçti? Benimde ön görüşme mi yapmam gerek? Git gel yapmak zor olmadı mı yardım lütfen (

Merhaba,

biz Haziran başında haftasonu, ön görüşme yapmaya gittik, 2 gece kaldık, Cuma gece ordaydık, Pazar sabahı geri döndük. Otel ve transferi Gökhan Bey ayarlıyor. Bence gidip görüşmekte fayda hem kliniği görüyorsun hem doktor muayenesini oluyorsun.Önemli bir karar gerçekten bu yüzden gidip görmekte fayda var diye düşünüyorum, tabii gene siz bilirsiniz.
Benim problemim yumurta rezervi azlığı, donasyon düşünüyoruz. Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum, Ağustos ayında gitmeyi planlıyoruz transfer için.

Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.:))

Canım cevabın için teşekkürler. Aslında en iyisini yapmışsın gidip görmek ve muayene olmak gerek. Ben kendimce kararımı verdim ancak eşim biraz tedirgin. Açıkçası donasyon çok kolay bir karar değil. Biraz daha bekleyip araştırmaya devam edeceğim.

Merhaba sedaac, hiç üzülme canım ve daha fazla vakit kaybetmeden donasyona başlayın derim. Tabi maddi ve manevi olarak eğer hazır iseniz. Benimde negatif tüp bebek denemelerim var ve daha fazla beklemek istemedim Allah razı olsun eşim de hep destek oldu bana. Şuanda hamileyim... Allah Halil İbrahim Beyden razı olsun. Çok başarılı bi doktor Kıbrısta tanımayan yok kendini. Bence bir git, konuş, görüş ona göre karar verin olurmu tatlım. Haberlerini bekliyoruz...

Canım emin ol bizlerde kolay karar vermedik. Çok çok zordu bizim için. Ama çok şükür bebeğime kavuştum. İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor. Allah dermansız dert vermesin arkadaşım...

kan tahlilleri istemişlerdi.sendende istemişlerdir mutlaka.. tam olarak bilemiyorum ama sanırım antikor değeri gibi bişey.
ben daha öncede yaptırmıştım.daha önceki tedaviye gittiğim doktorlarda istemişti..

aynen canım epey kan tahlili verdim ama bu konunun üstünde hiç durulmadı demekki normal çıktı benimki konuşmadık yani. Peki senin donasyon mu olcak canım yoksa tüp bebek mi? ikisinin tedavisi farklı olduğu için farklı şeylere bakılıyor olabilir sende.

bilemiyorum.tahlilleri tamamlayınca gitmeyi düşünüyoruz.bizim için hangisi daha uygun görülür bilemedik..senin neydi şu an hatırlıyamadım.ama sonucunun güzel olduğunu biliyorum.hamiş tin değilmi.ne kadarlık oldu peki :)))

ağustosta bende ordayım canım ilk günleri orda olurum artık canım oteldemi oansiyondamı kaldın tl olarak yazarmısın ne kadar tuttu konaklama
aminnn canım cümlemize

ağustosta bende ordayım canım ilk günleri orda olurum artık canım oteldemi oansiyondamı kaldın tl olarak yazarmısın ne kadar tuttu konaklama
aminnn canım cümlemize

canım biz kliniğe çok yakın Şadan Otel de kaldık,apart otel, günlük 50 tl iki kişi (temiz bir otel) bize çok hesaplı geldi. Kliniğin anlaşması var. İnternet sayfasından bakabilirsin. klima var odalarda. Kredi kartı da geçiyor.

herşey dahilmiydi otelde canım peki hastanede kredi kartı geçiyormuydu yani otelde kaldınız 2 kii 50tl ise çok güzel çok uygun

Kızlar nasılsınız ben geldim :)) Bugün transferin 6. günü ve 29 haziran test günüm. Transferden sonra 1 gece kaldık sadece hemen eve döndük daha doğrusu dönmek zorunda kaldık eşimin işleri nedeniyle. Şimdide yatıyorum evdeyim hiçbişey yapmıyorum :))

hoşgeldin canımmmmm
inş.testte pozitifi görürsün listemizi güzelleştirirsin zaten transferden sonra bi gece kalman yeterli kız kaç gün kalmak istiyordun ki
bu arada sen nerde kaldın otelmi pansiyonmu ne kadar tuttu tl olarak
kend,ine dikkat et ağır işler yapma sakın

[
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk denem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR

transferımın 9. gunu bugun. sabah crınone jelı çıkartırken koyu renk gerı geldı . sızdede olan varmı acaba ?

Selam canım. Bende kahverengi lekelenmeler olmuştu korktum ama doktorum sakin ol test gününü bekle dedi. O tutunma lekesiymiş canım. Ama Allah korusun devamı gelirde adete dönüşürse o zaman sonuç negatif olur zaten. Ama sen içini ferah tut ve test gününü bekle. Ayrıca transferinin 9. günüymüş test günün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…