Merhaba,
Bende donasyona karar verdim ama nasıl olcak ne yapmam gerek hiç bilgim yok. Sizin nasıl geçti? Benimde ön görüşme mi yapmam gerek? Git gel yapmak zor olmadı mı yardım lütfen(
Merhaba,
biz Haziran başında haftasonu, ön görüşme yapmaya gittik, 2 gece kaldık, Cuma gece ordaydık, Pazar sabahı geri döndük. Otel ve transferi Gökhan Bey ayarlıyor. Bence gidip görüşmekte fayda hem kliniği görüyorsun hem doktor muayenesini oluyorsun.Önemli bir karar gerçekten bu yüzden gidip görmekte fayda var diye düşünüyorum, tabii gene siz bilirsiniz.
Benim problemim yumurta rezervi azlığı, donasyon düşünüyoruz. Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum, Ağustos ayında gitmeyi planlıyoruz transfer için.
Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.:))
Kızlar herkese merhaba,
Uzun süredir donasyonu araştırıyorum. Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin sayfalarını takip ediyorum. internet sitesi olsun facebook sayfası olsun takipteyim yani. Buraya üye olunca baktım baya Halil İbrahim Tekin hastaları var ve çoğunluk memnun :)) bende zor durumdayım kızlar( 4 negatif tüp bebek denemem oldu ve 40 yaşındayım artık sabredecek gücüm kalmadı (
Canım cevabın için teşekkürler. Aslında en iyisini yapmışsın gidip görmek ve muayene olmak gerek. Ben kendimce kararımı verdim ancak eşim biraz tedirgin. Açıkçası donasyon çok kolay bir karar değil. Biraz daha bekleyip araştırmaya devam edeceğim.
arkadaşlar ANTİ TPO değeri normalin çok üstünde olan varmı?
Canım Anti TPO nedir ben bilmiyorum(
kan tahlilleri istemişlerdi.sendende istemişlerdir mutlaka.. tam olarak bilemiyorum ama sanırım antikor değeri gibi bişey.
ben daha öncede yaptırmıştım.daha önceki tedaviye gittiğim doktorlarda istemişti..
aynen canım epey kan tahlili verdim ama bu konunun üstünde hiç durulmadı demekki normal çıktı benimki konuşmadık yani. Peki senin donasyon mu olcak canım yoksa tüp bebek mi? ikisinin tedavisi farklı olduğu için farklı şeylere bakılıyor olabilir sende.
Merhaba,
biz Haziran başında haftasonu, ön görüşme yapmaya gittik, 2 gece kaldık, Cuma gece ordaydık, Pazar sabahı geri döndük. Otel ve transferi Gökhan Bey ayarlıyor. Bence gidip görüşmekte fayda hem kliniği görüyorsun hem doktor muayenesini oluyorsun.Önemli bir karar gerçekten bu yüzden gidip görmekte fayda var diye düşünüyorum, tabii gene siz bilirsiniz.
Benim problemim yumurta rezervi azlığı, donasyon düşünüyoruz. Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum, Ağustos ayında gitmeyi planlıyoruz transfer için.
Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.:))
ağustosta bende ordayım canım ilk günleri orda olurum artık canım oteldemi oansiyondamı kaldın tl olarak yazarmısın ne kadar tuttu konaklama
aminnn canım cümlemize
canım biz kliniğe çok yakın Şadan Otel de kaldık,apart otel, günlük 50 tl iki kişi (temiz bir otel) bize çok hesaplı geldi. Kliniğin anlaşması var. İnternet sayfasından bakabilirsin. klima var odalarda. Kredi kartı da geçiyor.
seni çok merak ediyorum..transferin umarım iyi geçmiştir.sabırsızlıkla gelmeni ve güzel haberler vermeni diliyorum.
hoşgeldin canımmmmmkızlar nasılsınız ben geldim :)) bugün transferin 6. Günü ve 29 haziran test günüm. Transferden sonra 1 gece kaldık sadece hemen eve döndük daha doğrusu dönmek zorunda kaldık eşimin işleri nedeniyle. şimdide yatıyorum evdeyim hiçbişey yapmıyorum :))
canım ya ben bilmediğim için birşey d,iyemem ama kızlar geldiğinde bilen olursa yazar sana inş.hayırlı olur transferintransferımın 9. Gunu bugun. Sabah crınone jelı çıkartırken koyu renk gerı geldı . Sızdede olan varmı acaba ?
transferımın 9. gunu bugun. sabah crınone jelı çıkartırken koyu renk gerı geldı . sızdede olan varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?