Maşallah sizlere Allah ikinizide korusun canım .Ne güzel Rabbim gönlündekini verdi sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.Bu gün doktor amcaya gittik büyüdüm biraz cici kız oldum clexan 0.4 başladık bu gün kan sulandırıcı inşallah herşey sonuna kadar böyle iyi gider bebeğimi koklarım Eki Görüntüle 1886751
Çok iyi hayirlisiyla bthcg yüksek olacakKızlar e2-789 p4-12.17 sizce nasıl?
Selda hm iyi dedi
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım benimMaşallah sizlere Allah ikinizide korusun canım .Ne güzel Rabbim gönlündekini verdi sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
Sizlere maşallah canım korkma hiç birşey çıkmaz Allah ın izni ile .Rabbim evladını sana bağışlasın inşallahMaşallah diyelim. Cinsiyeti belli oldu galiba cici kız dediğine göre:)) inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde ilerler. Bende bu gün doktora gittim tam 12 hafta oldu. Haftaya ikili tarama testi yapılacak inşallah sorunsuz olur. Herşey normal dedi bakalım artık. Bir de cinsiyeti Hakkı'nda net bir şey söylemese erkeğe benziyor dedi:) inşallah bende oğluma kavuşucam bakalım herşeyin hayırlısı olsun
Bende yılbaşında Halil beyde düşünüyorum ama daha henüz görüşmedim. Aslında birazda kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum, sorularımda bundanBenim donörüm 3 defa veriyordu yumurtalarını dediker
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sizin evladınızı da size bağışlasın rabbim inşallah.Sizlere maşallah canım korkma hiç birşey çıkmaz Allah ın izni ile .Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sizin evladınızı da size bağışlasın rabbim inşallah.Sizlere maşallah canım korkma hiç birşey çıkmaz Allah ın izni ile .Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
Sağ salim doğurup kucağına alıp bol bol koklayasın bebişini inşallahBu gün doktor amcaya gittik büyüdüm biraz cici kız oldum clexan 0.4 başladık bu gün kan sulandırıcı inşallah herşey sonuna kadar böyle iyi gider bebeğimi koklarım Eki Görüntüle 1886751
Seninde gözün aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsinMaşallah diyelim. Cinsiyeti belli oldu galiba cici kız dediğine göre:)) inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde ilerler. Bende bu gün doktora gittim tam 12 hafta oldu. Haftaya ikili tarama testi yapılacak inşallah sorunsuz olur. Herşey normal dedi bakalım artık. Bir de cinsiyeti Hakkı'nda net bir şey söylemese erkeğe benziyor dedi:) inşallah bende oğluma kavuşucam bakalım herşeyin hayırlısı olsun
Hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum Bebeğimi gördüm minnak kurban olurum onu veren Rabbim e çok güzel bir duygu Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım hepimize evladımızı kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RabbimHayırlı olsun bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın kuzumKızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum Bebeğimi gördüm minnak kurban olurum onu veren Rabbim e çok güzel bir duygu Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
umutsuzluk yok Allah var beni her muayene ettiginde kağıt gibi diyordu ama bak maşallah Allah ım istedimi o kağıt kadar Rahimde bebek tutunuyorKızlar Dilekle konuştum sonucu negativ
Kendisinin yazmasını istedim çok üzgün yazamadı
Rahim kalınlığı 12 mm transfer öncesi ve çok kaliteli 2 blastkist transfer olunmuştu
İkimizinde transferi aynı gündeydi
Ben bugün cesaret edemedim kan vermeye
Çarşamba vericem
Pekte umutlu diyilim dilekozn rahimi gayet iyi ve sonuç negativ beni hit hep kötüledi rahimi
Bunları size yazmakta amacım belki bizi gizli okuyup takip eden var
Kızlar bilin bu tedaviler ancak Şans işi
İnşAllah bütün anne olmak isteyen kızlar bu şansı yakalarsınız
İnanın tüm kalbimle bunu sizlere diliyorum
Amin canım inşallah ama ne olur umudunuzu da duanızı eksik etmeyin ne olur umudu hayalleri olmayan insan ölmüş insan demektir hayırlı bir dilegimiz var ve bunun iÇin savaşmaya mücadele etmeye devam edecegiz o yüzden içinizde hep bir umut olsun kuzum Rabbim en kısa sürede muradınızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah.Papatyacım Allaha çok bağlı insanım ve O ol derse bu iş olur biliyorum
Halil bey dileğe tahmin gayet iyi ve embriyolarda iyi ve sen anne olucaksın dedi
İnan okadar korkuyorum negativ aldığımda bana dönüpde rahmin zaten kötü ve taşıyıcı anne düşün lafıyla içimi bulandırıcak
Allah bize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?