Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bu gün doktor amcaya gittik büyüdüm biraz cici kız oldum clexan 0.4 başladık bu gün kan sulandırıcı inşallah herşey sonuna kadar böyle iyi gider bebeğimi koklarım Eki Görüntüle 1886751
Maşallah sizlere Allah ikinizide korusun canım .Ne güzel Rabbim gönlündekini verdi sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Sizlere maşallah canım korkma hiç birşey çıkmaz Allah ın izni ile .Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

Seninde gözün aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin

Kızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum Bebeğimi gördüm minnak kurban olurum onu veren Rabbim e çok güzel bir duygu Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar Dilekle konuştum sonucu negativ
Kendisinin yazmasını istedim çok üzgün yazamadı
Rahim kalınlığı 12 mm transfer öncesi ve çok kaliteli 2 blastkist transfer olunmuştu
İkimizinde transferi aynı gündeydi
Ben bugün cesaret edemedim kan vermeye
Çarşamba vericem
Pekte umutlu diyilim dilekozn rahimi gayet iyi ve sonuç negativ beni hit hep kötüledi rahimi
Bunları size yazmakta amacım belki bizi gizli okuyup takip eden var
Kızlar bilin bu tedaviler ancak Şans işi
İnşAllah bütün anne olmak isteyen kızlar bu şansı yakalarsınız
İnanın tüm kalbimle bunu sizlere diliyorum

umutsuzluk yok Allah var beni her muayene ettiginde kağıt gibi diyordu ama bak maşallah Allah ım istedimi o kağıt kadar Rahimde bebek tutunuyor

Papatyacım Allaha çok bağlı insanım ve O ol derse bu iş olur biliyorum
Halil bey dileğe tahmin gayet iyi ve embriyolarda iyi ve sen anne olucaksın dedi
İnan okadar korkuyorum negativ aldığımda bana dönüpde rahmin zaten kötü ve taşıyıcı anne düşün lafıyla içimi bulandırıcak
Allah bize yardım etsin

Amin canım inşallah ama ne olur umudunuzu da duanızı eksik etmeyin ne olur umudu hayalleri olmayan insan ölmüş insan demektir hayırlı bir dilegimiz var ve bunun iÇin savaşmaya mücadele etmeye devam edecegiz o yüzden içinizde hep bir umut olsun kuzum Rabbim en kısa sürede muradınızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…