Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar bugün sabah idrar testi yaptım ve iki çizgi çıktı yinede kan vermedim korkuyorum
Napacağımı bilmiyorum
Kalp atışlarını görmeden sevinemiyorum bu duruma
Ne Selda nede Canan dönmüyor aradığımda
İlaçları nasıl kulanıcağımı bilmiyorum
Biosteronum biti o zaten test gününe kadardı
Estrofemi 5 hap aynı anda kullanıyorum
Ve klimara fort plaster 48 saate bir
Progestan fitil 400 mg üç defa
Kızlar hamilelikte aynımı yoksa azaltılıyor bu hormon ilaçları?

Inşallah bebeğin hayırlısıyla gelir canım ilaçlar artarak gider azalmaz ara hastaneyi cvb verecekler sana korkma artık hersey gönlünce olsun

Inşallah bebeğin hayırlısıyla gelir canım ilaçlar artarak gider azalmaz ara hastaneyi cvb verecekler sana korkma artık hersey gönlünce olsun
Allah sizden razı olsun kızlar inanın siz olmasaydınız ben nasıl olurdum
Seldaya durumu anlatım çok anlayışla dinledi ve ilaçlara aynı şekilde devam dedi 2 hafta sonrada ultrasona
Kızlar inşAllah Rabbim kalp atışlarınıda duymaya nasip eder
Allah isteyen her kese versin

benim ilaçlar aynı devam etti canım 3 progestan 5 estrofem 2 günde bir bant kanamalarım olunca sedece coraspirini kestiler

benim ilaçlar aynı devam etti canım 3 progestan 5 estrofem 2 günde bir bant kanamalarım olunca sedece coraspirini kestiler
Seldayla konuştum ilaçlara aynı devam bir tek kalp çarpıntılarım oluyor ara sıra tansiyonda ozaman yükseliyor 14-9,13-9
Selda gün içinde bir kaç defa ölç yarına sonuçları yaz doktora iketiyim dedi

Burayi takip eden hanimlar,asagidaki haberi okudunuz mu bilmiyorum. Burada bahsedilen Dr Bey ile HIT birlikte çalışıyor,size tekrarlayan başarisiz transferler sonucu böyle bir testten bahsedildi mi merak ettim.
Aşağıdaki haberin tamamini testin içeriğini internetten bulabilirsiniz,iyi haftasonlari xx
04 Nisan 2016, 18:23
İngiltere Türk Doktoru Konuşuyor! Tüp Bebek Tedavisinde Çığır Açtı

İngiltere'de Dr. Rafet Gazvani'nin başında olduğu araştırma grubu, geliştirdiği test ile hamile kalamayan hastaların gebelik şansı iki katına çıkıyor.

Kızlar bugün transferimin 18 günü biliyorsunuz ben hiç kan testi yapmadım idrarda 2 çizgi gördüm ancak
Sabah karnımda ağrı ve kanamam başladı
Ağrım şidetlendi acile gitik ultrasona aldılar rahim kalınlığı 8mm dediker ama kese yok
Kan aldılar betam 586 çıktı yatmak dediler 2 gün sonra yine kan
Hiç umutum yok heralde kimyasal gebelik yine
Mart ayında aynısını kendi yumurtamla yaşadım
Sizlerden yorum istiyorum arkadaşlar

Geçmiş olsun canım bildiğim kimyasal gebelikte bthcg bu kadar yüksek olmaz kese 4 haftadan erken görünmez yani bthcg 2000 lerdeyken kese gözükür allahtan umudunu kesme progestan ve proluton yap yat inşallah tutunma kanamasıdir dualarım seninle

Sağol Hayalcim ama transferin 18 gününe betanın 586 olması az

Sağol Hayalcim ama transferin 18 gününe betanın 586 olması az
Geç tutunma ola bilir ve ya tekrar 2 gün sonra kan tahlili yaptır düşerse düşük yaptın demek olur inşallah bişey yoktur

Kızlar bugün sonucumu aldım malesef 404 indi
Pazar 586 şimdi iniyor
Bebişler beni bırakıyor
Artık rahimdenmi embriyolardanmı bilmiyorum
Yarın doktora gidicem bakalım ne söyliycek
Bura yazmamın sebebi ancak belki kimse beni takip ediyordusa haberi olsun
Nisan kendi yumurtamla böyle bir gebelik yaşadım
Baharın yazdığı belkide doğru
Benim rahimimde killer hücreleri var ve benişleri öldürüyor
Bu benim 6 hamilelik
5 kendi yumurtalarımla sonuncu donasyonla

Merhaba hanimlar, ben tebokan baslamak istiyorum istiyorum ama bulundugum yerde yok, onun yerine eczaci bana Tanakan 40mg onerdi..bilgisi olan varmi? Ayni ilacmi acaba?

Merhaba hanimlar, ben tebokan baslamak istiyorum istiyorum ama bulundugum yerde yok, onun yerine eczaci bana Tanakan 40mg onerdi..bilgisi olan varmi? Ayni ilacmi acaba?
AYNI CANIM İÇİNDE 40 MG KİNGKO BİLOBA
BEN TEBOKAN SPECİAL İÇTİM O 80 MG GÜNDE 1 DEFA

merhaba
bende Kıbrıs Halil İbrahim tekin gitmeyi düşünüyorum konuştum çok yüksek fiyat verdiler çok üzüldüm. nasıl yapışacağız bilemiyorum yumurta donasyonu için istenen fiyatlar diğer hastanelerde de böylemi ?

HER YERDE AYNI AŞAĞI YUKARI 500 EURO OYNUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…