Zaza Tekrar gecmis olsun,bazi gercekleri görmeye başlamış olman sevindirici. Buraya yazan yazmayan cok kişinin de bildigi gibi bu donasyon işinde cook şeyler donuyor ve dediğin gibi herkese uygun bir plan yapılmıyor. Ve insanlar çaresiz bir umit yolculugunda oldugu icin ya olursa,ya tutarsa ümidiyle tekrar tekrar Kibris veya başka merkezlerin kapılarını aşındırıyorlar.Kızlar canlarım kader arkadaşlarım gizlice okuyup umut edenlere yazıyorum
Benim beta değerlerim 3000 gördü keseyide gördüm sonra değer 305 düştü ve kesede bozuldu
Şuan adet kanamasıyla içimdekini atarım Rabbimin izniyle
Olmasada kürtaj
Her şeye çare var bir tek ölümden başka
Kızlar size yazmamda amacım eğerki donasyona karar verdiniz kendi şehrinizde rahiminizi iyi şekilde hazırlayın sonra kıbrısa bebişlerinizi almaya gelin
İnanın hiç kimsenin umurunda deyil sizin problemleriniz
Halil bey ancak donör yumurtasından oluşan embriyoları rahime transfer ediyor bunun dışında hiç bir şey yapmıyor
Lütven hazırlıklı gelin bebişlerinizi almaya
Aynı şekilde dilek arkadaşımdada adenomiozlu rahime transfer yaptılar kızcığaz negativ sonuç aldı şimdi yaşadığı şehirde iyi bir prof onun rahmini hazırlıyor sonra gidip Allahın izniyle bebişlerini alıcak
Bunları yazmamda amacım sizi uyarmak kardeşlerim rahimlerinizi hazırlayıp gelin
Rabbim isteyen her kese anneliyi tatırsın
Amin
Zaza74 canım sayfadaki yazıları okumadınız sanırım burda bir çok şeyde yardımcı ola bilen arkadaşların yazılar var ben bile yazmışım eski yazılarda 7.denme olduğu için bir çok tedavi yaptım diyabet takibi tiroid takibi tedavileri rahim histereskopi Laparoskopi rahme çizik atıldı scratch yapıldı haşimoto tedavisi yaptırdım ve kaç denemem bu sorunlar yüzünden negatif sonuç verdi bunda hitin hatası yok o sonuç da ivf doktoru size tavsiyem bulunduğunuz yerde endokrinologa dahiliye jinekolğa gidin tüm vicut taraması tahlileri yapın çünki kıbrısta bunlara zaman harcamiyorlar direk ivf yapıyorlar sorunlarınızı soylesenizde tedavi etmiyorlar kaldı rahim endometryum sorunu olan arkadaşlara halil bey herkese rutin tedavi veriyor eğer siz sorununuzu biliyorsanız ek olarak birseyler yapın tabiki doktorunuzla ve ya tecrübeli arkadaşlarınızla danışın bende defalarca denedigim tedavi yöntemleri sonuç vermeyince başka şeyler denedim ve oldu bu defa çok şükür kızım kuzucugum geliyor darısı herkesin başına sizlere kendinizi iyice tedavi ederek kıbrısa gitmenizi dilerimBaharcım bu yazılarımla asla umutsuz olmam değildi yaşıyorumsa Allahtan umutumda var
Ben hazırlanmadan geldim ve keşke benim yazdığım gibi bir yazan olsaydı ben daha hazırlanıp gelirdim
Bu yazımla kardeşlerimi uyarıyorum tam rahimi endokrin sorunlarını sağlıklarını çözüp ve hazır gelsinler
Ben bu yoldan çıkmadım ve asla çıkmak hele ki Allah güç ve kuvvet veriyor bana
Ve inanıyorum ki anne olucam ve çok kızlara umut vericem
Allaha emanet olun
Aynen öyle canımAllah senide yavrunuda korusun hayal
Benim dediyim ben donasyona başlayınca ancak halil bey hangi tahlileri istedi onları verdim ve ağzımı açıp onlardan tedavi bekledim
Ama bunların ne bizimle uğraşmaya nede nazımızla oynamaya zamanları yokmuş
Onunçin yaşadığım yerde kendimi iyice hazırlayıp gelicem bebişlerimi almaya
Çok zor uzaktan takipte olmak ve watsapla hemşirelerin yazdığı tedaviyle gitmek
Benim başım taşa deydi arkadaşlarımınkı deymesin diye yazıyorum
Her kes yaşadığı yerde iyi bir uzman tarafından hazırlansın ve gelsin kıbrısa
Yoksa hemşirelerle ancak watsapla her kese aynı giden tedaviyle yok
Hayal vücut tarama testlerini biraz daha açar mısın? Neleri yaptıralım? Ben de transfer için uygun zamanı bekliyorum.Zaza74 canım sayfadaki yazıları okumadınız sanırım burda bir çok şeyde yardımcı ola bilen arkadaşların yazılar var ben bile yazmışım eski yazılarda 7.denme olduğu için bir çok tedavi yaptım diyabet takibi tiroid takibi tedavileri rahim histereskopi Laparoskopi rahme çizik atıldı scratch yapıldı haşimoto tedavisi yaptırdım ve kaç denemem bu sorunlar yüzünden negatif sonuç verdi bunda hitin hatası yok o sonuç da ivf doktoru size tavsiyem bulunduğunuz yerde endokrinologa dahiliye jinekolğa gidin tüm vicut taraması tahlileri yapın çünki kıbrısta bunlara zaman harcamiyorlar direk ivf yapıyorlar sorunlarınızı soylesenizde tedavi etmiyorlar kaldı rahim endometryum sorunu olan arkadaşlara halil bey herkese rutin tedavi veriyor eğer siz sorununuzu biliyorsanız ek olarak birseyler yapın tabiki doktorunuzla ve ya tecrübeli arkadaşlarınızla danışın bende defalarca denedigim tedavi yöntemleri sonuç vermeyince başka şeyler denedim ve oldu bu defa çok şükür kızım kuzucugum geliyor darısı herkesin başına sizlere kendinizi iyice tedavi ederek kıbrısa gitmenizi dilerim
Rabbim şansını açık bol etsin hepimizde senin gibi bu düşünceler ve fikirlerle aynı yollardan geçtik zor bir süreç zor bir karar rabbim işinizi kolaylaştırır inşallah bebeğine kavuşursun canımMerhaba arkadaslar, zaza bundan sonrasi icin bol.sans diliyorum sana..ben de suan kibristayim yarin transfer gunum bugun 4 emriyo olustugunu soylediler cumartesi toplanmisti dediklerine gore donor 24 yasindaymis.. acikcasi daha fazla bekliyordum..gerci biliyorum sayininda onemi yok, varsa nasipte tek de olur uc de.. ama ortada gercekten dikkat edilmesi gereken konular var..birincisi bu bir sektor ve adamlar satiyor, senin benim psikolojim etkilemez onlari, hepsi ayni ilk once pesinati aliyor( ki bunu cok cirkin buluyorum).
İkincisi o kadar ustelememe ragmen bu fiyatin icinde kac yumurta var soylemiyorlar donora bagli diyorlar, yani garantisi yok, hersey kapali kapilar ardinda yapiliyor onlarin vicadanlarina.kalmis
Ucuncusu yasal duzenlemeler cok yetersiz magdur olsursan hakkini.bile arayamiyorsun..
Butun bunlari.gozonunde bulundurup.arastirmak biraz da olsun isi.saglama baglamadan gelmemk.gerek.
Cunku hep suphe kaliyor insanda hep bir acaba!
Umarim bu korkunc dunyada, saf ve mahsum bir umut pesinde kosan guzel yurekler umudunu alip yesertebilir...sevgi ile kalin
Vera bunu paylaşmana sevindim çünkü senin gibi gerçekten de bu tecrubeden geçip bu merkezlerin nasıl bir is ve ahlak disiplini ile çalıştıklarını görüp paylaşan cok fazla degil!!Merhaba arkadaslar, zaza bundan sonrasi icin bol.sans diliyorum sana..ben de suan kibristayim yarin transfer gunum bugun 4 emriyo olustugunu soylediler cumartesi toplanmisti dediklerine gore donor 24 yasindaymis.. acikcasi daha fazla bekliyordum..gerci biliyorum sayininda onemi yok, varsa nasipte tek de olur uc de.. ama ortada gercekten dikkat edilmesi gereken konular var..birincisi bu bir sektor ve adamlar satiyor, senin benim psikolojim etkilemez onlari, hepsi ayni ilk once pesinati aliyor( ki bunu cok cirkin buluyorum).
İkincisi o kadar ustelememe ragmen bu fiyatin icinde kac yumurta var soylemiyorlar donora bagli diyorlar, yani garantisi yok, hersey kapali kapilar ardinda yapiliyor onlarin vicadanlarina.kalmis
Ucuncusu yasal duzenlemeler cok yetersiz magdur olsursan hakkini.bile arayamiyorsun..
Butun bunlari.gozonunde bulundurup.arastirmak biraz da olsun isi.saglama baglamadan gelmemk.gerek.
Umarim bu korkunc dunyada, saf ve mahsum bir umut pesinde kosan guzel yurekler umudunu alip yesertebilir...sevgi ile kalin
Saol hayalRabbim şansını açık bol etsin hepimizde senin gibi bu düşünceler ve fikirlerle aynı yollardan geçtik zor bir süreç zor bir karar rabbim işinizi kolaylaştırır inşallah bebeğine kavuşursun canım
Saol bahar, nasip ..Vera bunu paylaşmana sevindim çünkü senin gibi gerçekten de bu tecrubeden geçip bu merkezlerin nasıl bir is ve ahlak disiplini ile çalıştıklarını görüp paylaşan cok fazla degil!!
Saol bahar, sans artik..
Buralari takip edip karar verecek olan sessiz umit yolcuları bu gerçekleri bilip ona göre gelmesi lazim dediğin gibi.
Yani bu biraz göle maya çalmak gibi birsey Kıbrıs'ta, hangi merkezde olursa olsun..
Buralardan okuyup aldığıniz birkac tavsiyeyle ilacla olacak is degil bu,cok ciddi bir sey eger pozitif bir sonuc bekleniyorsa.
Gizlilik kurali altında çoğu sey cok karanlık.
Umarim senin icin hersey yolunda gider,sevgiler xx
Papatya sen yazmamissin epeydir, nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir. Sevgiler xxumutsuzluk yok Allah var beni her muayene ettiginde kağıt gibi diyordu ama bak maşallah Allah ım istedimi o kağıt kadar Rahimde bebek tutunuyor
VERACIM KALBİNİ FERAH TUT TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN BEBİŞLERİN SENİNLE KALSIN VE 35-40 HAFTA SONRA RABBİM ONLARI KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİNMerhaba arkadaslar, zaza bundan sonrasi icin bol.sans diliyorum sana..ben de suan kibristayim yarin transfer gunum bugun 4 emriyo olustugunu soylediler cumartesi toplanmisti dediklerine gore donor 24 yasindaymis.. acikcasi daha fazla bekliyordum..gerci biliyorum sayininda onemi yok, varsa nasipte tek de olur uc de.. ama ortada gercekten dikkat edilmesi gereken konular var..birincisi bu bir sektor ve adamlar satiyor, senin benim psikolojim etkilemez onlari, hepsi ayni ilk once pesinati aliyor( ki bunu cok cirkin buluyorum).
Saol zaza, allah hemipizin gonlunu sen etsin..korkulari atip pozitif olmaya calisiyorum..onlarca negativten sonra pozitif sonuc zor gibi geliyor bazen..VERACIM KALBİNİ FERAH TUT TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN BEBİŞLERİN SENİNLE KALSIN VE 35-40 HAFTA SONRA RABBİM ONLARI KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN
SEN ARTIK HAMİLESİ KALBİNİ FERAH TUT CANINI HİÇ BİR ŞEYE SIKMA
DÜŞÜNDÜYÜN HER KÖTÜ ŞEY BAŞINA GELE BİLİR
ONUNCÜN ANCAK POZİTİV OL VE POZİTİV DÜŞÜN VE ÖNÜNE BAK
BENDE PAZARTESİ HİSTEROSKOPİYE ALINACAM İNŞALLAH HER ŞEY YOLUNDA OLUCAK İNANIYORUM
YOLA DEVAM
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ANNELİK TATMAYAN HER BİRİMİZE VERSİN
BAZILARI ANNELİK NE OLDUĞUNU DUYMUŞLAR GERÇİ BURDA ÇOCUKLARINA KARDEŞ İSTİYORLAR
RABBİM ONLARADA VERSİN
VeraMerhaba arkadaslar, zaza bundan sonrasi icin bol.sans diliyorum sana..ben de suan kibristayim yarin transfer gunum bugun 4 emriyo olustugunu soylediler cumartesi toplanmisti dediklerine gore donor 24 yasindaymis.. acikcasi daha fazla bekliyordum..gerci biliyorum sayininda onemi yok, varsa nasipte tek de olur uc de.. ama ortada gercekten dikkat edilmesi gereken konular var..birincisi bu bir sektor ve adamlar satiyor, senin benim psikolojim etkilemez onlari, hepsi ayni ilk once pesinati aliyor( ki bunu cok cirkin buluyorum).
merhaba baharVera bunu paylaşmana sevindim çünkü senin gibi gerçekten de bu tecrubeden geçip bu merkezlerin nasıl bir is ve ahlak disiplini ile çalıştıklarını görüp paylaşan cok fazla degil!!
Buralari takip edip karar verecek olan sessiz umit yolcuları bu gerçekleri bilip ona göre gelmesi lazim dediğin gibi.
Yani bu biraz göle maya çalmak gibi birsey Kıbrıs'ta, hangi merkezde olursa olsun..
Buralardan okuyup aldığıniz birkac tavsiyeyle ilacla olacak is degil bu,cok ciddi bir sey eger pozitif bir sonuc bekleniyorsa.
Gizlilik kurali altında çoğu sey cok karanlık.
Umarim senin icin hersey yolunda gider,sevgiler xx
İnan her kes öyle bir kaç negativden sonra pozitivi ilk göbekte sonra kucaklarında taşıyorlarSaol zaza, allah hemipizin gonlunu sen etsin..korkulari atip pozitif olmaya calisiyorum..onlarca negativten sonra pozitif sonuc zor gibi geliyor bazen..
Papatya sen yazmamissin epeydir, nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir. Sevgiler xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?