Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

ek olarak bu başlıkta reklam amaçlı olduğunu düşündüğünüz, aklınızda en ufak soru işareti yaratacak bir üye var ise incelememiz için lütfen bize bilgi verin.

Vera

merhaba bahar
Sen tedaviye ne zaman başlıycan?
Benim bmi oldukca yuksek ve seker de diabet sinirinda once biraz onlara calisiyorum. İsteğim 2017 ilkbahar eger istediğim değerlere gelebilirsem. Yoksa sagligim için tehlikeli.
Baska merkeze gitmeyi düşünmuyorum cunku oraya gittiginizde 5000 Euro ödüyorsunuz tekrar. Halbuki burada zaten 5000 euro ödemiş olduğum icin cok daha az bir ücrete tekrarlayabiliyorum.
Bunu biliyorsunuz zaten. Ayrica ilk denememden sonraki arastirmalarimda birinin digerinden cok da farkli olmadigini anladım.
Umarim senin icin hersey gonlunce olur ve bu kez olur ,sevgiler

ek olarak bu başlıkta reklam amaçlı olduğunu düşündüğünüz, aklınızda en ufak soru işareti yaratacak bir üye var ise incelememiz için lütfen bize bilgi verin.
Bu konuda size özelden yazdim düşüncelerimi. Ilginiz icin teşekkür ederim xx

Size ayrıntılı yazdigim üzere,keske hersey cok daha düzgün olsa. Halil beyle kisisel bir konum elbette yok ama kurulan sistemi icine girince biraz daha anladim ve kavradim ki Amerikaya gidip binlerce para harcayacak gücünüz yoksa Kibristakilerin birbirinden cok farki yok.
Ve Hit e 5000 euro verince ve basarisizsa ikinciyi cok daha ucuz yapıyor..o nedenle tekrar baska merkeze gidip 5000 euro vermek istemedim.
sistem böyle yani. Umarim aciklayici olmustur,iyi geceler.

Arkadaşım öncelikle hayirli olsun bişey sorucam Halil bey suan Amerikada transferinizi kim yaptı?

Saol zaza ..
Transfer sonrasi hangi ilacilar kullandiniz?
TRANSFER SONRASI 5 ESTROFEM 3*3*3 PROGESTAN 100 MG VAJİNAL NEUPOGEN GÖBEKTEN CLEXSAN GÖBEKTEN 100MG GÜNDE BİR ÖNEMLİ İLAÇLAR
BUNLARIN DIŞINDA İMOM ELEVİT TEST GÜNÜNE KADAR BİOSTERON BUNLARDA YARDIMCI İLAÇLAR
VERACIM 3 GÜNLÜKMÜ TRANSFER OLUNDU
NEDEN BLASTKİST OLUŞMASINI BEKLETMEDİN
İÇİNE KÖTÜ BİR ŞEY GELMESİN BİZE BLAST TRASFER OLDUDA SONUCUMUZ KÖTÜ OLDU
BU İŞ ALLAHA BAĞLIDA

VERACIM KORASPİRİN 100 MG YAZMAQYA UNUTUM

Bu arada viral reklam ve algi reklamı ne demektir,content tam anlayamadim teşekkürler

BAHAR SAĞLIĞIN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ÖNCELİKLE
BİZDE ÇOK ŞEY ARAŞTIRDIK VE ÇOK ŞEY BİLİYORUZ BU KONUDA AMERİKADA BAŞARI ÇOK DİYORSUN AMA DÜNYADA EN BAŞARILI TÜP BEBEK MERKEZİ İSPANYADA İVİ CENTRE BAŞARI ORANLARI ÇOK YÜKSEK ÇÜNKÜ HEP ARAŞTIRMAKTA VE YENİKLER PEŞİNDE
AMA HER BİR ARAŞTIRMA PARADIR HEMDE ÇOOOK PARA
HATA HİTE BİLE EĞER Kİ RAHİM HAZIR VE HORMONLAR YERİNDEYSE BİZE TRABSFER OLUNAN EMBRİYOLARI BİLE NCS TEKNİYİYLE İNCELİYİP EN KALİTELİSİNİ TRANSFER ETİREREK BAŞARIMIZI ARTIRA BİLİRİZ YİNE HATIRLATIM NCS PCD DEĞİL
NCS 46 KROMOZOMLARIN HEPSİNE BAKIYORLAR
AMA BU İNCELEMEDE ÇOK PARA
ONUNÇİN SUSUP VE DAHA UYGUN FİYATA BAŞARIMIZI YAKALAMAK İSTİYORUZ
ÇÜNKÜ KALİTESİZ EMBRİYOYU VİCUT ATIYOR
EMBRİYOLARIDA İNCELEMEK BAŞARIYI ARTIRIYOR AMA PARA YOK
BİRDE GÜVENDE YOK ACABA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EMBRİYOYU İNCELİYECEKLERMİ
ONUNÇÜN SUSUP YİNEDE ŞANSIMIZI DAHA UYGUNA DENEYİP ALLAHTANDA YARDIM İSTİYORUZ
TABİİ Kİ EĞER PARAM ÇOK OLSAYDI DÜŞÜNMEDEN İSPANYA İVİ YE GİDERDİM
AMA PARA YOK VE ONUNÇÜN ÖNCE ALLAH SONRA BU MERKEZLER DİYORUZ
BİRDE PARAM ÇOK OLSAYDI YİNEDE ÖNCE ALLAH ALLAH YİNEDE ALLAH DERDİM

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu defa şans sanada güler

Bebeğim ve ben gayet iyiyiz şükür 11 haftalık olduk eşimin ve benim isteğinle bu gruptan biraz uzak duruyorum çünkü lafının nereye gideceğini bilmeyen bazı kişiler profesör kesilmiş durumda sürekli bir olumsuzluk psikolojim ister istemez etkileniyor bundan dolayı uzak duruyorum.Ama hepiniz hee akşam dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı tez vakitte kucagınıza versin hepinizi çok çok öpüyorum çünkü bana hem arkadaş hem Sırdaş hem destek oldunuz.

Ikinizde iyi olduğuna çok sevindim canım Rabbim sağ selamet doğumlar nasip etsin bebisin allaha emanet olsun

ELACIM RABBİM SENİDE BEBEĞİNİDE KORUSUN
SİZLERDEN İLHAM ALARAK YOLA DEVAM EDİYORUZ

Sayfada bulunan arkadaşlar kim bizi hit in elamanı olmakla veya ona çalıştığımızı düşünmekle suçluyorsa buyursun özelden telden veya yüz yüze görüşe bilirim onlarla ben 2 yıldır hitte tedavi yaptırmış biriyim ve kimse babam oğlu kızı değil onun için elmanlik yapım gerçi hitte tedavi olanlar orada çalışan 3 - 5 kişiyi sekreter hemşire personel dahil herkesi tanıyorlar kimsede başka birileri için değerli zamanını harcayıp burda övgü ve mudafia etmez hiti biz yasadikarimizi ve tecrübelerinizi bildiklerimizi bir birimize yardım ve destek amaçlı yazıyoruz burda kimse kimseyi karalamasin ve bunu düşünen zihniyet belki kendisi başkalarına elmanlik yapmış o doktor ve merkezin elamanligini yapıyor şimdiye kadar bu kimsenin aklına gelmedi aklı olanda böyle birşey yapacağımızı düşünmez zaten işimiz yok burda doktor ve merkeze elmanlik yapalım allah size akıl fikir versin dicek bişey bulamıyorum komik ya

Cok sevindim senin adina. Is seyahatindeyim cok kisa girdim bunu gordum. Biraz iyi haber eminim herkese cok iyi gelecek.
Hepinizin Cumhuriyet Bayramini kutlarim. Sevgiler xx

merhaba arkadaşlar, bende hit in hastasıyım yeni başladım, ben embriyo donasyonu yaptırıyorum, daha evvel sperm yumurta forumunda yazmıştım kıbrıstaki bir hastanede tedavim başlamış fakat bana sadece 2 embriyo oluştu demiş onları transfer etmeye kalkmıştılar ve bende o hastaneden vazgeçmiştim, embriyo donasyonu olunca eşinizden sperm felan verilmediği için heralde bizim gibi hastalara ellerindeki hazır başkalarından artakalan emriyoları kullanıyorlar bu çok acı. neyse tedaviyi istemediğimi söylediğimde doktor arayıp beni vazgeçirmek istedi ve tekrar sizin için yeni bir donor bulalım tekrar başlatalım dendi fakat güvenim kaybolduğu için istemedim. hit te karar kıldığımda istanbulda ön muayene oldum ve başımdan geçenleri anlattım ve bu konu hakkında konuştuk, güven duydum, tedaviye başladık, tahlillerimi yaptırdım adetimin 19. günü lucrin iğnemi yaptım ve sonraki adetimin 2. günü e2 bakıldı iyi dendi ve 2. gün estrofeme başlandı, yani dün başladım, 7 gün 2 alıp, 7 gün 3, ve 7 gün de 4 tane alacağım, bana şimdilik söylenen bu fakat asıl gelmek istediğim konu şu, bana şu ana kadar donorle alakalı hiç bir şey söylenmedi, bana donor bulunmuş ve onunda ilaçlara başlamış olması gerekmiyor mu tecrübeli arkadaşlarımdan bir cevap istiyorum yarın arayıp soracağım, adetim olmadan 1 gün evvel sinem hemşireyi arayıp donor işini sordum buldunuz mu hazırda donor var mı diye bana bekleyin bir adet olun e2 bakılsın sonra bulacağız dendi, bunlar benim kafamı karıştıran şeyler ve aklımda gene şüpheler oluşmaya başladı bunlarda mı bana ellerinde hazır bulunan havuzdaki embriyolardan verecekler, ben hite özellikle mağdur olduğum konuyu söyleyip bana ozel donor istiyorum ve dondurulacak kadar emriyo da kalmalı dediğimde tabiki demişti, genç insanların yumurtaları toplanıyor öyle 3-4 tane emriyodan fazla olur ve dondururuz demişti, arkadaşlarım uzun oldu biliyorum ama fikir alabileceğim buradan başka yer yok tevrübeli arkadaşlar lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten donor benim adetimle tedaviye başlaması gerekmiyor mu? bu uzun yazıyı okuyanlara teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…