Benim bmi oldukca yuksek ve seker de diabet sinirinda once biraz onlara calisiyorum. İsteğim 2017 ilkbahar eger istediğim değerlere gelebilirsem. Yoksa sagligim için tehlikeli.Vera
merhaba bahar
Sen tedaviye ne zaman başlıycan?
Bu konuda size özelden yazdim düşüncelerimi. Ilginiz icin teşekkür ederim xxek olarak bu başlıkta reklam amaçlı olduğunu düşündüğünüz, aklınızda en ufak soru işareti yaratacak bir üye var ise incelememiz için lütfen bize bilgi verin.
Size ayrıntılı yazdigim üzere,keske hersey cok daha düzgün olsa. Halil beyle kisisel bir konum elbette yok ama kurulan sistemi icine girince biraz daha anladim ve kavradim ki Amerikaya gidip binlerce para harcayacak gücünüz yoksa Kibristakilerin birbirinden cok farki yok.Siz songul1976 kullanıcı adı ile hit için çok ağır kelimeler kullanıp, başka bir merkezi övmüyor muydunuz ? 39 adet mesajınız var ve sadece bu başlıkta. Bu merkezi kötüleyip hala bu başlıkta tedavi görmeniz oldukça ilginç... Viral reklamdan bahsediliyor. Algı reklamlarına ne demeli ?
Merhaba arkadaslar, zaza bundan sonrasi icin bol.sans diliyorum sana..ben de suan kibristayim yarin transfer gunum bugun 4 emriyo olustugunu soylediler cumartesi toplanmisti dediklerine gore donor 24 yasindaymis.. acikcasi daha fazla bekliyordum..gerci biliyorum sayininda onemi yok, varsa nasipte tek de olur uc de.. ama ortada gercekten dikkat edilmesi gereken konular var..birincisi bu bir sektor ve adamlar satiyor, senin benim psikolojim etkilemez onlari, hepsi ayni ilk once pesinati aliyor( ki bunu cok cirkin buluyorum).
İkincisi o kadar ustelememe ragmen bu fiyatin icinde kac yumurta var soylemiyorlar donora bagli diyorlar, yani garantisi yok, hersey kapali kapilar ardinda yapiliyor onlarin vicadanlarina.kalmis
Ucuncusu yasal duzenlemeler cok yetersiz magdur olsursan hakkini.bile arayamiyorsun..
Butun bunlari.gozonunde bulundurup.arastirmak biraz da olsun isi.saglama baglamadan gelmemk.gerek.
Cunku hep suphe kaliyor insanda hep bir acaba!
Umarim bu korkunc dunyada, saf ve mahsum bir umut pesinde kosan guzel yurekler umudunu alip yesertebilir...sevgi ile kalin
TRANSFER SONRASI 5 ESTROFEM 3*3*3 PROGESTAN 100 MG VAJİNAL NEUPOGEN GÖBEKTEN CLEXSAN GÖBEKTEN 100MG GÜNDE BİR ÖNEMLİ İLAÇLARSaol zaza ..
Transfer sonrasi hangi ilacilar kullandiniz?
VERACIM KORASPİRİN 100 MG YAZMAQYA UNUTUMTRANSFER SONRASI 5 ESTROFEM 3*3*3 PROGESTAN 100 MG VAJİNAL NEUPOGEN GÖBEKTEN CLEXSAN GÖBEKTEN 100MG GÜNDE BİR ÖNEMLİ İLAÇLAR
BUNLARIN DIŞINDA İMOM ELEVİT TEST GÜNÜNE KADAR BİOSTERON BUNLARDA YARDIMCI İLAÇLAR
VERACIM 3 GÜNLÜKMÜ TRANSFER OLUNDU
NEDEN BLASTKİST OLUŞMASINI BEKLETMEDİN
İÇİNE KÖTÜ BİR ŞEY GELMESİN BİZE BLAST TRASFER OLDUDA SONUCUMUZ KÖTÜ OLDU
BU İŞ ALLAHA BAĞLIDA
BAHAR SAĞLIĞIN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ÖNCELİKLEBenim bmi oldukca yuksek ve seker de diabet sinirinda once biraz onlara calisiyorum. İsteğim 2017 ilkbahar eger istediğim değerlere gelebilirsem. Yoksa sagligim için tehlikeli.
Baska merkeze gitmeyi düşünmuyorum cunku oraya gittiginizde 5000 Euro ödüyorsunuz tekrar. Halbuki burada zaten 5000 euro ödemiş olduğum icin cok daha az bir ücrete tekrarlayabiliyorum.
Bunu biliyorsunuz zaten. Ayrica ilk denememden sonraki arastirmalarimda birinin digerinden cok da farkli olmadigini anladım.
Umarim senin icin hersey gonlunce olur ve bu kez olur ,sevgiler
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu defa şans sanada gülerBAHAR SAĞLIĞIN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ÖNCELİKLE
BİZDE ÇOK ŞEY ARAŞTIRDIK VE ÇOK ŞEY BİLİYORUZ BU KONUDA AMERİKADA BAŞARI ÇOK DİYORSUN AMA DÜNYADA EN BAŞARILI TÜP BEBEK MERKEZİ İSPANYADA İVİ CENTRE BAŞARI ORANLARI ÇOK YÜKSEK ÇÜNKÜ HEP ARAŞTIRMAKTA VE YENİKLER PEŞİNDE
AMA HER BİR ARAŞTIRMA PARADIR HEMDE ÇOOOK PARA
HATA HİTE BİLE EĞER Kİ RAHİM HAZIR VE HORMONLAR YERİNDEYSE BİZE TRABSFER OLUNAN EMBRİYOLARI BİLE NCS TEKNİYİYLE İNCELİYİP EN KALİTELİSİNİ TRANSFER ETİREREK BAŞARIMIZI ARTIRA BİLİRİZ YİNE HATIRLATIM NCS PCD DEĞİL
NCS 46 KROMOZOMLARIN HEPSİNE BAKIYORLAR
AMA BU İNCELEMEDE ÇOK PARA
ONUNÇİN SUSUP VE DAHA UYGUN FİYATA BAŞARIMIZI YAKALAMAK İSTİYORUZ
ÇÜNKÜ KALİTESİZ EMBRİYOYU VİCUT ATIYOR
EMBRİYOLARIDA İNCELEMEK BAŞARIYI ARTIRIYOR AMA PARA YOK
BİRDE GÜVENDE YOK ACABA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EMBRİYOYU İNCELİYECEKLERMİ
ONUNÇÜN SUSUP YİNEDE ŞANSIMIZI DAHA UYGUNA DENEYİP ALLAHTANDA YARDIM İSTİYORUZ
TABİİ Kİ EĞER PARAM ÇOK OLSAYDI DÜŞÜNMEDEN İSPANYA İVİ YE GİDERDİM
AMA PARA YOK VE ONUNÇÜN ÖNCE ALLAH SONRA BU MERKEZLER DİYORUZ
BİRDE PARAM ÇOK OLSAYDI YİNEDE ÖNCE ALLAH ALLAH YİNEDE ALLAH DERDİM
SAĞOL HAYAL KARDEŞİMRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu defa şans sanada güler
Ikinizde iyi olduğuna çok sevindim canım Rabbim sağ selamet doğumlar nasip etsin bebisin allaha emanet olsunBebeğim ve ben gayet iyiyiz şükür 11 haftalık olduk eşimin ve benim isteğinle bu gruptan biraz uzak duruyorum çünkü lafının nereye gideceğini bilmeyen bazı kişiler profesör kesilmiş durumda sürekli bir olumsuzluk psikolojim ister istemez etkileniyor bundan dolayı uzak duruyorum.Ama hepiniz hee akşam dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı tez vakitte kucagınıza versin hepinizi çok çok öpüyorum çünkü bana hem arkadaş hem Sırdaş hem destek oldunuz.
ELACIM RABBİM SENİDE BEBEĞİNİDE KORUSUNBebeğim ve ben gayet iyiyiz şükür 11 haftalık olduk eşimin ve benim isteğinle bu gruptan biraz uzak duruyorum çünkü lafının nereye gideceğini bilmeyen bazı kişiler profesör kesilmiş durumda sürekli bir olumsuzluk psikolojim ister istemez etkileniyor bundan dolayı uzak duruyorum.Ama hepiniz hee akşam dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı tez vakitte kucagınıza versin hepinizi çok çok öpüyorum çünkü bana hem arkadaş hem Sırdaş hem destek oldunuz.
Cok sevindim senin adina. Is seyahatindeyim cok kisa girdim bunu gordum. Biraz iyi haber eminim herkese cok iyi gelecek.Bebeğim ve ben gayet iyiyiz şükür 11 haftalık olduk eşimin ve benim isteğinle bu gruptan biraz uzak duruyorum çünkü lafının nereye gideceğini bilmeyen bazı kişiler profesör kesilmiş durumda sürekli bir olumsuzluk psikolojim ister istemez etkileniyor bundan dolayı uzak duruyorum.Ama hepiniz hee akşam dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı tez vakitte kucagınıza versin hepinizi çok çok öpüyorum çünkü bana hem arkadaş hem Sırdaş hem destek oldunuz.
İNŞALLAH HEPİMİZDEN İYİ HABERLER ALIRIZCok sevindim senin adina. Is seyahatindeyim cok kisa girdim bunu gordum. Biraz iyi haber eminim herkese cok iyi gelecek.
Hepinizin Cumhuriyet Bayramini kutlarim. Sevgiler xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?