Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşımmerhaba arkadaşlar, bende hit in hastasıyım yeni başladım, ben embriyo donasyonu yaptırıyorum, daha evvel sperm yumurta forumunda yazmıştım kıbrıstaki bir hastanede tedavim başlamış fakat bana sadece 2 embriyo oluştu demiş onları transfer etmeye kalkmıştılar ve bende o hastaneden vazgeçmiştim, embriyo donasyonu olunca eşinizden sperm felan verilmediği için heralde bizim gibi hastalara ellerindeki hazır başkalarından artakalan emriyoları kullanıyorlar bu çok acı. neyse tedaviyi istemediğimi söylediğimde doktor arayıp beni vazgeçirmek istedi ve tekrar sizin için yeni bir donor bulalım tekrar başlatalım dendi fakat güvenim kaybolduğu için istemedim. hit te karar kıldığımda istanbulda ön muayene oldum ve başımdan geçenleri anlattım ve bu konu hakkında konuştuk, güven duydum, tedaviye başladık, tahlillerimi yaptırdım adetimin 19. günü lucrin iğnemi yaptım ve sonraki adetimin 2. günü e2 bakıldı iyi dendi ve 2. gün estrofeme başlandı, yani dün başladım, 7 gün 2 alıp, 7 gün 3, ve 7 gün de 4 tane alacağım, bana şimdilik söylenen bu fakat asıl gelmek istediğim konu şu, bana şu ana kadar donorle alakalı hiç bir şey söylenmedi, bana donor bulunmuş ve onunda ilaçlara başlamış olması gerekmiyor mu tecrübeli arkadaşlarımdan bir cevap istiyorum yarın arayıp soracağım, adetim olmadan 1 gün evvel sinem hemşireyi arayıp donor işini sordum buldunuz mu hazırda donor var mı diye bana bekleyin bir adet olun e2 bakılsın sonra bulacağız dendi, bunlar benim kafamı karıştıran şeyler ve aklımda gene şüpheler oluşmaya başladı bunlarda mı bana ellerinde hazır bulunan havuzdaki embriyolardan verecekler, ben hite özellikle mağdur olduğum konuyu söyleyip bana ozel donor istiyorum ve dondurulacak kadar emriyo da kalmalı dediğimde tabiki demişti, genç insanların yumurtaları toplanıyor öyle 3-4 tane emriyodan fazla olur ve dondururuz demişti, arkadaşlarım uzun oldu biliyorum ama fikir alabileceğim buradan başka yer yok tevrübeli arkadaşlar lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten donor benim adetimle tedaviye başlaması gerekmiyor mu? bu uzun yazıyı okuyanlara teşekkür ediyorum :)
Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım
Bende hite yumurta donasyonu tedavisindeyim
Senin tedavin biraz farklı ama yinede donorların nasıl olduklarını sana söylemeleri gerekiyor
Yani bize bir tek yumurta veren kızın yaşından tutmuş hangi milet olduğundan ve ten rengi ve saire söylüyorlar
Sende Sinemi arayıp lütven bana donörlerimin nasıl olduklarını söyleyin de ordanda cevabını alıcan
Ama bunuda unutma bütün bu prosedürler örtülü kapılar arkasında olduğu için bir bunlar biliyor ve birde Allah
zazacım cevabın için teşekkür ederim canım, benim takıldığım konu aslında donör kimdir nedirden ziyade bana gerçek canlı kanlı bir donör verecekler mi yoksa kendi havuzlarında olan emriyolarımı koyacaklar, aslında benim prosedürüm de yumurta alacaklarla farkı olmamalı, sadece spermi eşim değil bankadan alacaklar. yani benimle beraber donöründe işleme alınması lazım fakat bana donör bulundu mu başlandı mı hiç bir şey söylenmedi o kadar moralim bozuk ki dün geceden beri midemin ağrısından mide bulantısından öldüm. eğer bana tatmin edici bir şey demesseler malesef burdanda vazgeçeceğim çok paramız gidiyor.Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım
Bende hite yumurta donasyonu tedavisindeyim
Senin tedavin biraz farklı ama yinede donorların nasıl olduklarını sana söylemeleri gerekiyor
Yani bize bir tek yumurta veren kızın yaşından tutmuş hangi milet olduğundan ve ten rengi ve saire söylüyorlar
Sende Sinemi arayıp lütven bana donörlerimin nasıl olduklarını söyleyin de ordanda cevabını alıcan
Ama bunuda unutma bütün bu prosedürler örtülü kapılar arkasında olduğu için bir bunlar biliyor ve birde Allah
Merhaba arkadaşım merkeze gitmeden sana verilen tahlileri onlara göndericeksin hangi tahliler olduğunu kendileri söyliyecekoncelikle herkese merhaba
uzun zamandir takip ediyorum yazismalarin hepsini okuyamasam da bi kismina bakabildim umarim sorularima cevap alabilirim ? 39 yasindayim sorunum yuksek FSH( 30) AMH(0.05) tup bebek tedavim sonlandi yumurtalar 13 ml kaldi bana donor kullanmam soylendi ama hazir degildim henuz daha karar asamasindayim HIT ile tel gorusmesi yaptim bu merkeze gidip tedavi goren arkadaslardan ricam
1.merkeze gitmeden once yapilmasi gerekenler
2.merkezde yapilan islemler
3.kendi donorumuzu goturebiliyor muyuz zira bana kizkardesim donor olmak istiyor
lutfen kafami mesgul eden bu sorulara yanit ..ve ne kadar sure orada kalmamiz gerekiyor ?fiyat konusunda bilgi lutfen
rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Merhaba aslinda biraz sasirdim desem yazdıklarına yanlis olmaz. Ben o merkezde Sinem i seviyorum ama senin hikayen sasirtti. Ben tecrubemi paylasayim kisaca. Ben karar verince ilk gorusmeyi yaptim ve tedavi almaya karar verince ilk is 4 tane donör ozelliklerini bana yollamalari oldu. Ben E2 baktirmadan 2 hafta once donorleri biliyordum ve yakladik bir hafta düşünüp hangi donor ona karar verdik ve sonrasındaki tedaviyi zaten herkes biliyor..Senin icin de ayni prosedür olmasi gerekir!!! Embriyo donasyon olmasi sorun degil. Şaşırdım simdi özellikle de Sinem bu prosesi yonetiyorsamerhaba arkadaşlar, bende hit in hastasıyım yeni başladım, ben embriyo donasyonu yaptırıyorum, daha evvel sperm yumurta forumunda yazmıştım kıbrıstaki bir hastanede tedavim başlamış fakat bana sadece 2 embriyo oluştu demiş onları transfer etmeye kalkmıştılar ve bende o hastaneden vazgeçmiştim, embriyo donasyonu olunca eşinizden sperm felan verilmediği için heralde bizim gibi hastalara ellerindeki hazır başkalarından artakalan emriyoları kullanıyorlar bu çok acı. neyse tedaviyi istemediğimi söylediğimde doktor arayıp beni vazgeçirmek istedi ve tekrar sizin için yeni bir donor bulalım tekrar başlatalım dendi fakat güvenim kaybolduğu için istemedim. hit te karar kıldığımda istanbulda ön muayene oldum ve başımdan geçenleri anlattım ve bu konu hakkında konuştuk, güven duydum, tedaviye başladık, tahlillerimi yaptırdım adetimin 19. günü lucrin iğnemi yaptım ve sonraki adetimin 2. günü e2 bakıldı iyi dendi ve 2. gün estrofeme başlandı, yani dün başladım, 7 gün 2 alıp, 7 gün 3, ve 7 gün de 4 tane alacağım, bana şimdilik söylenen bu fakat asıl gelmek istediğim konu şu, bana şu ana kadar donorle alakalı hiç bir şey söylenmedi, bana donor bulunmuş ve onunda ilaçlara başlamış olması gerekmiyor mu tecrübeli arkadaşlarımdan bir cevap istiyorum yarın arayıp soracağım, adetim olmadan 1 gün evvel sinem hemşireyi arayıp donor işini sordum buldunuz mu hazırda donor var mı diye bana bekleyin bir adet olun e2 bakılsın sonra bulacağız dendi, bunlar benim kafamı karıştıran şeyler ve aklımda gene şüpheler oluşmaya başladı bunlarda mı bana ellerinde hazır bulunan havuzdaki embriyolardan verecekler, ben hite özellikle mağdur olduğum konuyu söyleyip bana ozel donor istiyorum ve dondurulacak kadar emriyo da kalmalı dediğimde tabiki demişti, genç insanların yumurtaları toplanıyor öyle 3-4 tane emriyodan fazla olur ve dondururuz demişti, arkadaşlarım uzun oldu biliyorum ama fikir alabileceğim buradan başka yer yok tevrübeli arkadaşlar lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten donor benim adetimle tedaviye başlaması gerekmiyor mu? bu uzun yazıyı okuyanlara teşekkür ediyorum :)
sevgili bahar cevabın için teşekkür ederim, çok güvenerek gittim görüştüm bende, çünkü daha evvelki yaşadıklarım yüzünden çok üzülmüştüm, fakat dediğin gibi az çok bu işleri bildiğim için şu an da donörümün belli olması gerekli diye düşünüyordum, o yüzden sizlerede danışmak istedim. yarın arayıp konuşacağım belki farklı bir protokol işleniyor bana, hit te kanadadan yeni geldi bilmiyorum var bir karışıklık ama ne. keşke benim gibi embriyo donasyonu yaptırmış biri olsa da yazsa. yani başta içim çok rahattı ama şu an inanın çok kötüyüm. ben mi pasif kaldım sürekli arayıp sormadım onlarda mı bir şey var anlamadım ama bildiğim bir şey var bana tatmin edici bir şey yapmadıkları müddetçe artık pasif kalmayacağım çok yıprandım bu durumlardan.Merhaba aslinda biraz sasirdim desem yazdıklarına yanlis olmaz. Ben o merkezde Sinem i seviyorum ama senin hikayen sasirtti. Ben tecrubemi paylasayim kisaca. Ben karar verince ilk gorusmeyi yaptim ve tedavi almaya karar verince ilk is 4 tane donör ozelliklerini bana yollamalari oldu. Ben E2 baktirmadan 2 hafta once donorleri biliyordum ve yakladik bir hafta düşünüp hangi donor ona karar verdik ve sonrasındaki tedaviyi zaten herkes biliyor..Senin icin de ayni prosedür olmasi gerekir!!! Embriyo donasyon olmasi sorun degil. Şaşırdım simdi özellikle de Sinem bu prosesi yonetiyorsa((
merhaba, ben bildiğim şeyleri yazayım, hit zaten ön görüşme istiyor ben istanbulda görüştüğümde tanıştık muayene oldum eşim ve benim hikayem varsa test sonuçlarımızı götürdük eşiminde dahil, orda yapılması gereken tahlilleri istiyorlar siz onları yaptırıp gönderiyorsunuz ve tedaviye start veriliyor. kardeşinizin yumurtasını kullanabilirsiniz tabi, fakat daha evvel diğer forumda okuduğum kadarıyla başta kardeş yumurtası olur gibi daha iyi görünüyorsada daha sonra eşinizle kardeşinizin yumurta ve sperminin birleşmesi bir huzursuzluk yaratıyormuş, yani bir nevi yeğeninizide taşımış oluyorsunuz bunlar konuşulmuştu. bunu çok iyi düşünüp net kararınızı vermelisiniz. çok çok kolay gelsin inşallah gönlünüze göre her şey ilerler çok stresli.oncelikle herkese merhaba
uzun zamandir takip ediyorum yazismalarin hepsini okuyamasam da bi kismina bakabildim umarim sorularima cevap alabilirim ? 39 yasindayim sorunum yuksek FSH( 30) AMH(0.05) tup bebek tedavim sonlandi yumurtalar 13 ml kaldi bana donor kullanmam soylendi ama hazir degildim henuz daha karar asamasindayim HIT ile tel gorusmesi yaptim bu merkeze gidip tedavi goren arkadaslardan ricam
1.merkeze gitmeden once yapilmasi gerekenler
2.merkezde yapilan islemler
3.kendi donorumuzu goturebiliyor muyuz zira bana kizkardesim donor olmak istiyor
lutfen kafami mesgul eden bu sorulara yanit ..ve ne kadar sure orada kalmamiz gerekiyor ?fiyat konusunda bilgi lutfen
rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Hayal ben hitle konuştum donmuşları kulanmak istiyorRabbim hepinizin yardımcısı olsun
hayırlı olsun tedavin benimde donörümle aramda 4 gün oynamıştı ben regli oldum o 4 gün sonra olmuştu sıkıntı yapma .arkadaşlar sinem hanımla konuştum donörün hazır olduğunu çok yoğun oldukları için arayamadığını felan söyledi, donörle aynı gün ilaçlara başlamam gerekmiyor mu diye sordum birkaç günden bir şey olmaz dedi, artık bilmiyorum güvenmekten başka çare yok, hit e mesaj yazıp bunu sordum o da bir sorun olmaz dedi. şu an günde 2 estrofen, dhea, omega3, aspirin, elevit kullanıyorum. 2. gün e2 14 çıktı.
İNANIP GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Kİarkadaşlar sinem hanımla konuştum donörün hazır olduğunu çok yoğun oldukları için arayamadığını felan söyledi, donörle aynı gün ilaçlara başlamam gerekmiyor mu diye sordum birkaç günden bir şey olmaz dedi, artık bilmiyorum güvenmekten başka çare yok, hit e mesaj yazıp bunu sordum o da bir sorun olmaz dedi. şu an günde 2 estrofen, dhea, omega3, aspirin, elevit kullanıyorum. 2. gün e2 14 çıktı.
papatya buna sevindim canım, ben o birkaç günü baya sorun ettim, ayrıca senin gebeliğinde hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.hayırlı olsun tedavin benimde donörümle aramda 4 gün oynamıştı ben regli oldum o 4 gün sonra olmuştu sıkıntı yapma .
evet aynen en azından kendi sağlığım stresim için inandım kabul ettim yoksa kendimi yiyip bitiriyorumİNANIP GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Kİ
BENİMDE BİLDİYİN GİBİ YUMURTA DONASYONUM İLKİ DÜŞÜK OLDU ŞİMDİDE DONMUŞLARI KULANMAK İSTİYORLARİTSEM evet aynen en azından kendi sağlığım stresim için inandım ŞE ettim yoksa kendimi yiyip bitiriyorum
zazacım şöyle bir durum var o yumurtaları kullanacaklar her halukarda ve tutması için en iyi yöntem imsi ise onu yaparlar, çünkü bizim gbeliğimiz onlarında yararına işlerine geliyor, imsi yapmak fiyat olarak çok extra değil bence sende rahat ol yapmıştırlar. 2. deneme daha ucuz olmuyor mu? ukraynada yapsan da aynı para değil mi? bunlara sen karar vereceksin tabi ama şu var en kötü karar kararsızlıktan iyidir canım.BENİMDE BİLDİYİN GİBİ YUMURTA DONASYONUM İLKİ DÜŞÜK OLDU ŞİMDİDE DONMUŞLARI KULANMAK İSTİYORLAR
EŞİMİN SPERM SORUNU VAR HEM DÜŞÜK SAYI HEMDE MORFOLOJİSİ 0
BU DURUMDA İMSİ YÖNTEMİ KULANMALARI GEREKİYOR
YAPTILARMI ACABA DİYORLAR Kİ YAPTILAR
ARTIK BİR ALLAH BİLİYOR BİRDE BUNLAR
DONMUŞLARI KULLANMAKTA BİR SÜRÜ PARA BİLMİYORUM ARTIK NE YAPAYIM
UKRAYNA HARKOV ŞEHRİNDE DAHA DÜŞÜK FİYATA TEDAVİ OLUNUYOR
ACABA ORAYAMI YÜZ TUTUM
DİLERİNİ BİLİYORUM ÇÜNKÜ SANK PETERBURKTA UNİVERSİTEYİ BİTİRDİM
ACABA ORAYAMI GİTSEM
DOLAR EURODA ARTMAKTA BAŞ ALIP GİDİYOR
amin canım biliyorum bayağı takmışsın ama benimde öyle olmuştu ara vermeden ikinci denemeyi yaptığı için 3 güne herşeyi sığdırdılarpapatya buna sevindim canım, ben o birkaç günü baya sorun ettim, ayrıca senin gebeliğinde hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.
İnanın bildiyiniz şeyi paylaşmalar okadar iyi geliyorkizazacım şöyle bir durum var o yumurtaları kullanacaklar her halukarda ve tutması için en iyi yöntem imsi ise onu yaparlar, çünkü bizim gbeliğimiz onlarında yararına işlerine geliyor, imsi yapmak fiyat olarak çok extra değil bence sende rahat ol yapmıştırlar. 2. deneme daha ucuz olmuyor mu? ukraynada yapsan da aynı para değil mi? bunlara sen karar vereceksin tabi ama şu var en kötü karar kararsızlıktan iyidir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?